icon

Ako reagovať na svokrine otázky o mojej postave?

Dnes o 19:39

Ahojte. Dnes som bola na navsteve u svokry a pytala sa ma kolko vazim. Ja ze asi 75. A ona ze ne 80 nahodou? A ze ona v mojom veku vazila 51. Co by ste jej na to povedali? Minule zase ze mam nejake pribrate lica. A minule zase ked som dala muzovi darcek na narodeniny penazenku muz hovoril jej ze to je prava koza. Ovonala ju a hovori ze smrdi jak stuchlina..o co tej jezibabe ide ? Ako ju dat dole ?

Strana
z2
anonym_3ee62b
Dnes o 21:45
@anonym_31f336

@anonym_3ee62b hlavne ma byt vyspela svokra a nepytat sa take veci a takymto stylom, ze je jasne, ze ide podrypovat a skodit.

@anonym_31f336 citala si s porozumenim moj komentar, alebo si ides stale len dokola to iste? precitaj si to este raz

anonym_ac909f
Dnes o 22:15

@anonym_autor Nedavaj nikoho dolu, to nema vyznam, este to moze skoncit uplne zbytocnou hadkou. Moja svokra je majster v urazani a aj sa jej pri mne celkom darilo, ale od isteho casu som na to isla inak-nepovedala som nic, len som sa usmiala. Ja som nemala vycitky, ze som sa zle chovala, ju to postupne prestalo bavit. Ale ona sa snazila vyslovene vyvolat hadku, takze ten usmev ju v podstate nastval, lebo som neskocila na jej scenar.

miadi
Dnes o 23:16

Ja som mala taku znamu mamu kamosky ked som bola teenagerka . Mala som 49kg 172cm a ona nizka obezna sa mi smiala ze vraj mam ramena ako zapasnik sumo ze cela moja mama . ( som si len pomyslela ci nema hrknute jej dcera mala 70kg v 14r) Podla mna takym ludom najviac vadi ked sa ta ich keci nijak nedotknu. Povie nemas 80kg? Ty odpovedz nie ale bolo by to super keby som mala Vas syn by mal viac co lubit. 😂Zatuchnuta penazenka ? Hej koza moze niekomu smrdiet.. a dalej neries Ked uvidi ze jej kecy nemaju ziadny ucinok prestane ju to bavit . A keby aj nie podstatne je ze ty budes nad vecou .( a ak je manzel pri tom take reci na tvoju vahu vyzor osobu by mal stopnut on) Nestoji za to klesnut na jej uroven. ( Ale ak klesnes 😃nesudim na blbu otazku patri aj blba odpoved)

Strana
z2