Ako reagovať na svokrine otázky o mojej postave?
Ahojte. Dnes som bola na navsteve u svokry a pytala sa ma kolko vazim. Ja ze asi 75. A ona ze ne 80 nahodou? A ze ona v mojom veku vazila 51. Co by ste jej na to povedali? Minule zase ze mam nejake pribrate lica. A minule zase ked som dala muzovi darcek na narodeniny penazenku muz hovoril jej ze to je prava koza. Ovonala ju a hovori ze smrdi jak stuchlina..o co tej jezibabe ide ? Ako ju dat dole ?
@anonym_autor no v prvom rade je od teba hlupe, aby si mala potrebu byt pomstychniva a davat ju dole. Ved ako preco sa davat na jej uroven.. normálni, inteligentni ludia si to vyrozpravaju. Ale ty chces prehlbovat konflikt
@anonym_autor no v prvom rade je od teba hlupe, aby si mala potrebu byt pomstychniva a davat ju dole. Ved ako preco sa davat na jej uroven.. normálni, inteligentni ludia si to vyrozpravaju. Ale ty chces prehlbovat konflikt
@anonym_3ee62b v prvom rade ludia nemaju co podrypovat aj keby si mala 110kg a 3jitu bradu. A v druhom aky pozic, taky vrat.
@anonym_3ee62b skor som myslela ze ako ju uzemnit.
@anonym_3ee62b tiež by som sa nedokázala znížiť na takú úroveň a ešte niekoho ísť “dávať dole”. Tak ale ja som možno vo veku tej svokry, iná generácia, nikdy by som si niečo také voči svokre nedovolila (ani voči vlastnej matke)
Ja by som s ňou minimalizovala kontakt. Keby sa pýtali prečo, povedala by som úprimne, kvôli blbým otázkam. Tvoj muž čo na to?
@anonym_3ee62b
Normálni inteligentní ľudia nemajú potrebu komentovať a urazať postavu iných! S takýmito debilko treba hovoriť rečou ich kmeňa aby pochopili.
@anonym_autor
Odpovedala by som:
Matky mohol kamosiek a svokry majú mnohé 2 tituly a viac rozumu! Sú vo vašom veku 😉 dráha svokra. Máte čo doháňať.
@anonym_3ee62b tiež by som sa nedokázala znížiť na takú úroveň a ešte niekoho ísť “dávať dole”. Tak ale ja som možno vo veku tej svokry, iná generácia, nikdy by som si niečo také voči svokre nedovolila (ani voči vlastnej matke)
@sisaka ja by som teoreticky svokra mohla byt, ty si cely zivot ak si natrafila na hnupa, zo slusnosti suchala nohami a prepocuvala? Alebo si mala take stastie ze si mala v okoli len slusnych ludi? Lebo ja som sa napocuvala teda na adresu dcery od tucnej svokry, dajaka jr pribrata (ano bola ale co ty to mas riesit?) , ako darcek jej dala bezecke sluchatka aby sla behat a schudla. No to bolo posledne co povedala na tuto temu. Slusnost bokom nalozila som jrj co do nej voslo nech si komentuje seba v zrkadle a ze to bolo posledny krat ze som pocula taku debilnu poznamku od obeznej osoby, co na oslave fo seba tlaci piate cez deviate a potom achka ako jej je zle
@anonym_autor precitaj si pekne ako to robi nevesta,najhorsej svokri na svete.Teraz ako nepaci sa mi nevesta.
@anonym_autor si to Ty, nevesta tejto?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/nie-som-spokojna-s-nevestou-co-robit/?page=16
Precitaj si to prosim ta
@anonym_autor uz som pisala. Sadnut si a porozpravat sa. Ja nechapem, co v tejto dobe maju ludia taky problem s komunikaciou.
@anonym_3ee62b v prvom rade ludia nemaju co podrypovat aj keby si mala 110kg a 3jitu bradu. A v druhom aky pozic, taky vrat.
@eeffka no ved a potom sa necuduj, ak budes mat dodrbane vztahy v okoli s takymto pristupom. Nikto netvrdi, ze je v poriadku komentovat niekoho vahu. Ale nie je v poriadku byt pomstychtivy a vracat niekomu nieco..Normalni a vyspeli ludia si veci vyrozpravaju
@anonym_3ee62b waw úplne súhlasím
Autorka musí byt ešte väčšia jezibaba,ked chce kut pikle na pomstu😅
@anonym_autor Tak jej povedz, ze sa mas pri jej synovi dobre, a preto mas 75. Ze ako si to v zivote clovek zariadi tak ma🤷♀️😃 Alebo nieco v zmysle,ze mas svojich 75kg rada, lebo je to spokojnych 75, ze kebyze mas 51 bola by si ako vytrasena detva a mozno aj nervozna, ze nech je rada, ze nervozna nie si🤣
@anonym_autor Veľmi jednoducho jedinou vetou: Vďaka Bohu ja už aj v tomto veku viem dobre variť
Mne úprimne pomohlo, zakaždou debilnou poznámkou povedať svokre pochvalu. 😅 Úplne som bola tak milá na ňu, až jej to bolo nepríjemné, že má debilné poznámky. Keď mi povedala, že som vychudnutá, tak ja som ju na oplátku pochválila, že dobre vyzerá. Keď na mužovú dieru povedala, že sa mám oňho lepšie starať, som ju pochvalila, že ho dobre vychovala k skromnosti, a tak ďalej. Až sme sa dostali do bodu, že pokiaľ ma nechce pochváliť aj ona, tak je ticho 🤣.
@anonym_autor mamicka, ktoru sobotu bude ta vasa oslava 80-tky? jaaaj, vy nemate este 80? tak pardon, sa mi zdalo podla vasho vyzoru ze ste tak skor narodena... 😉
@anonym_autor ked sa nabuduce opyta kolko vazis tak povedz 120. Jaka otazka taka odpoved.
A ked povie ze nieco tvoje, od teba smrdi tak povedz ze.to nic, ze to chapes ze na starobu to uz tak byva ze ma clovek narusene zmysly.
Nehrala by som s ňou pinpong, neatretavala by som sa s ňou
koľko máš kíl? 75. nie náhodou 80? nie, 75, ráno som sa vážila..
nejak je zatuchnutá tá peňaženka. nie, tak vonia pravá koža…
proste trvať na svojom…
keď bude vidieť že ťa to netankuje, to ju bude hnevať najviac…
@anonym_autor kolko meria a kolko ty? 😅 lebo ja som vysoka a scokra nizka ja by som odpovedala - ja keby vazim 51 mozte ma rovno s ppp odniest na kapacky a vybavovat dalsie vysetrenia ... ale teraz vazne mna ked zacne svokra stvat svojimi poznamkami tak sa vacsinou opytam preco sa ma nieco tak necitlivo pyta alebo ci si mysli ze tato otazka/poznamka je naozaj vhodna ...vacsinou jej az zabehne a ospravedlni sa proste nerobi to naschval taka je 🤷
Povedala by som jej , že koľko vážim je jedno, že jej syn aj tak miluje ženy krv a mlieko 😀 Zatuchnutá koža? Ale čo by, tá peňaženka je z ťavy🫣
@anonym_autor treba zaútočiť....ako osa do nej...a skrotne....ale žartom 😀👉👉👉
Chceš ju dať dole, že ti hovorí pravdu? Veď chce mať peknú štíhlu nevestu, aby sa ňou mohla pýšiť a nemôže. Najviac ju daš dole, keď schudneš.
@eeffka no ved a potom sa necuduj, ak budes mat dodrbane vztahy v okoli s takymto pristupom. Nikto netvrdi, ze je v poriadku komentovat niekoho vahu. Ale nie je v poriadku byt pomstychtivy a vracat niekomu nieco..Normalni a vyspeli ludia si veci vyrozpravaju
@anonym_3ee62b hlavne ma byt vyspela svokra a nepytat sa take veci a takymto stylom, ze je jasne, ze ide podrypovat a skodit.
Mne úprimne pomohlo, zakaždou debilnou poznámkou povedať svokre pochvalu. 😅 Úplne som bola tak milá na ňu, až jej to bolo nepríjemné, že má debilné poznámky. Keď mi povedala, že som vychudnutá, tak ja som ju na oplátku pochválila, že dobre vyzerá. Keď na mužovú dieru povedala, že sa mám oňho lepšie starať, som ju pochvalila, že ho dobre vychovala k skromnosti, a tak ďalej. Až sme sa dostali do bodu, že pokiaľ ma nechce pochváliť aj ona, tak je ticho 🤣.
@anonym_41889e tak toto je vyborne! 👌
Takyto rypaci proste chcu rypat, ak by si povedala cokolvek, stale by sli do teba. Mam to v rodine.. ja som sa naucila na taketo poznamky nereagovat, len sa usmejem a hotovo.. alebo poviem "mas pravdu" a zas usmev a bavim sa s niekym inym, alebo na inu temu.
@anonym_autor Uzemniť by ju mal tvoj muž. Moja stará mama tiež nebola spokojná s nevestou - mojou mamou - ale môj otec sa vedel postaviť na jej stranu a povedať jej, nech prestane.

Ej teta/svokra... dnes mate blby den? To uz menopauza ci zacinajuca demencia? Ej ale je dnes krasne 🤣