Ako reagovať na týranie tichom od partnera ?
Ahojte, ked sa s manzelom pohadame, reaguje na to tichom, ze sa aj týžden so mnou nebavi, ale ze vobec ani slovo.... Ako keby ma tym tyra... Este popritom ako je ticho sa napriklad pozera tv a smeje sa a tak, ako keby provokacia.... Ako by ste na toto reagovali???
Oo tak ked si tehotna tak to je horsie...zistila si to teraz ked uz ste sa nebavili spolu? Ked sa ti vyhraza ze ti ho zoberie tak uz o tom teda vie? Napriek tomu sa sprava rovnako?
Nie, odisla som sem s tym, ze tu ostanem.... Nenecham sa nicit.... Som v 7.mesiaci
Zacal sa v podstate otrasne spravat, od kedy som tehotna.... To úplne zhoršil
To po 13 stranách príspevku povieš že si tehotná? Alebo som si nevšimla...
No ja som sa hanbila to aj povedat, ze som s takym hajzlom tehotna
Dieta teda este nie je na svete, ale je na ceste
Keď sa bojíš že ti dieťa vezme nedaj ho do rodného listu... Bude to aspoň o to ťažšie pre neho... Ale zas na druhej strane výživné nedostaneš...
@retatka no je z toho nestastna, samozrejme sa jej to nepaci ako sa sprava, som isla k mame a napisala som mu ze rozvod bude naj a on mi napisal, ze ako chcem ja
@miselar ano, to som si tiez vravela, ze ho nemusim dat, ale mohol by byt problem s výživnym, a to by som zasa chcela.....
Teda nezávidím ti, celých skoro 13 strán ti dievčatá radili, aby si len neostala tehotná.
A ty to priznáš až teraz. Prajem ti všetko dobre, nech sa rozhodneš akokoľvek.
No je to buď alebo... Ale pokiaľ budeš mat zázemie a budeš u rodičov len tak ti ho vziať nikto nemôže...
A môže sa neuviest otec v RL pokial su manželia? Nie je to tak že pokým su zobratí tak otcom je automaticky manžel?
A teda je to smutné že sa tak nepekne k tebe správal keď si tehotná..ty potrebujes pokoj a nie sa stresovat kvôli chlapovi...keď už teraz sa takto choval, lepšie by to nebolo...pochybujem, že dieťa by ho obmäkčilo, vyzerá že nemá žiadne emócie..smutné..držím veľmi palce do ďalšieho života, zvládneš to 👍😉🍀💗
@bolcari dakujem, ved to si vravim aj ja, ze ked ani tehotenstvo s nim nic nerobi a vlastne ho este meni k horsiemu, najhorsie, ze on ma pocit, ze nič zle nerobi, z toho mi je do placu, este sa sprava, ze co vlastne mu ja hovorím, o com....
@miselar dnes sa mi vyhrazal striedavou starostlivostou
Tak takému psychopatovi snáď do striedavky nikto dieťa nedá.
Ak ste manželia , tak v rodnom liste bude automaticky. Jediné ako by tam nebol je, že by si sa musela do pôrodu stihnúť rozviesť a znovu vydať. Inak do rodného listu bude zapísaný, či si to želáš alebo nie
Tak to by musel v prvom rade schváliť súd. A také malé dieťa asi ťažko dajú na striedavku. Keď sa narodí vybav si zverenie dieťata na úrade.
Prosím ta, vyhrazkami nič nedosiahne.. Ty si v kľude užívaj posl mesiace nech to dotiahne do úspešného konca, lebo svojim stresom.. Nepohodou si môžeš ublížiť a tiež dieťatku.. Viem o com hovorím.
Striedava mu neprejde..
@perdulka7 pravda, tak mi u tej mamky bolo lepsie, uplny klud.... Len teda bude to teraz narocne, ale asi to stoji za to, aby som mala od neho pokoj.... Nemala nervy kazdodenne
@perdulka7 nie, stale som tu, len to myslim tak, ze neviem ako dalsie dni, ale tuto noc mi bolo super
Už sa k nemu nevracaj za žiadnych okolností.. Taký debil. Určite to s pomocou mamy zvládneš a postavíš sa časom na vlastné nohy. Ver si ty sama, to je najdôležitejšie.
Urobila si veľmi dobre že si odišla. Viem, že to musí byť ťažké hlavne kvôli dieťaťu. Ty ale teraz musíš byť v kľude, musíš si povedať dosť, hlavne kvôli tomu malému. Kašli už na manžela, je to idiot. Jeho vyhrážky si môže iba hovoriť a tým sa ťa snažiť deptať. Už s ním radšej ani nekomunikuj. Malinké bábo do striedavky určite nedajú. Navyše ak budeš dojčiť, tak v prvom rade je dojčenie a pre to ťa od bábätka nikto neodtrhne. Stačí si prečítať nejaké skúsenosti na nete alebo na koníkovi... Držím palce a neboj, hlavne že si mala ku komu ísť a nie si v tom úplne sama. Teš sa na bábo a na všetko ostatné sa vykašli

@perdulka7 odisla som k mamke prave