Ako reagovať na týranie tichom od partnera ?
Ahojte, ked sa s manzelom pohadame, reaguje na to tichom, ze sa aj týžden so mnou nebavi, ale ze vobec ani slovo.... Ako keby ma tym tyra... Este popritom ako je ticho sa napriklad pozera tv a smeje sa a tak, ako keby provokacia.... Ako by ste na toto reagovali???
@brita7777 áno, malý je dolezitejší a ked on na neho kašle a správa sa ku mne ako dement, tak ja musim byt rozumnejšia a nenechať si to
mas to tazke, ale rozhodla si sa spravne
určite to zvládneš, ja som tiež bola sama s prvým bábom u rodičov, síce to bolo ťažké, ale krásne obdobie, malý ti prinesie veľa lásky do života, hlavne sa nenechaj presvedčiť, aby si sa k nemu vrátila, budú tebou mávať hormony po porode, ale musíš vydržať, u mamy ti bude lepšie ako s takým psycho chlapom, drž sa
@janickacrazy ďakujem za podporu, ano hlavne sa musim udržať
Teraz ked si sa priznala ze si v 7. mesiaci, vrha to este horsie svetlo na tvojho manzela. Jeho spravanie je neospravedlnitelne. Drzim ti palce, nech to nejako vydrzis.
@gaja78 ved to ma trapi, ze sa tak sprava, aj oed som tehotna, ale on mi povie, ze ci ma akoze teraz okolo mna chodit po spickach....
Nerieste ho,zite si svoj zivot akoby tam nebol..
Jasne ze ma okolo teba chodit po spickach!!! Ved si ta vybral za matku svojich deti!
@gaja78 tak on to berie, ze tehotenstvo aloze normalna vec a preco on by sa mal zrazu spravat ako keby neviem co.... Otras
Píšeš to v prítomnom čase- "on mi povie"... Takže si doma pri ňom?? A len sa nechceš priznať zasa s tým, že si nedokázala odísť od neho? Alebo si sa vrátila od mamy? Len hádam, kedže už si sa raz "nepriznala"... Cháp to správne, že ťa neodsudzujem, to vôbec... Ale v takom prípade sa fakt zamysli, či ti to ponižovanie z jeho strany za to stojí.. Pri tehotnej žene by mal byť muž v prvom rade ohľaduplný a pozorný- a nie takéto vyjadrenia. To svedčí o jeho charaktere teda...
@tinapa nevrátila, ale tak vzdy mi tak povie, ked mu poviem, milion krat som mu to vravela, ze som tehotna a vzdy odpovie tak ako som napísala.... Ale inak od piatka sa vtiera....
A čo sa mu stalo, že sa vtiera😂 ja by som bola u mamci do pôrodu aj po nech si uvedomí ci je fajn sa takto správať i keď ako človek sa nezmení, ide o to ci to ptijmes s pracuješ a naučíš sa s tým fungovať alebo si uvedomíš že máš aj na intelig muza
@mk22 ja som mu povedala, že rozvod, že takto žiť nebudem a zrovna otočil zrazu
vtiera uvidis este sa ti bude vyhrazat, ze sa zabije...
Áno vtiera ,kým sa nevrátis.Narusila si jeho obraz úžasného muža. To každému docvakne, že tehotná žena odíde len od úplného debila.
@sidicek to je pravda, sak to uz co musi byt, ked tehotna odide od muza, asi mu to doplo jak blbo sa to moze posudzovať
Stale si teda u mamy? A co manzel?
Ahoj, môžem vedieť ako sa u teba vyvinula situácia? Pomohlo, že si odišla? Snáď sa máš lepšie..🙂
@tinapa no zaujímavo to dopadlo, ja som porodila a manzel sa začal spravat uplne dobre, takym štýlom, ze malú keby môže tak asi koji... Pomáha mi a všetko a po porode sa mi ospravedlňoval, ze ma obdivuje a ze keď ma niekedy podceňovať a urazal tak ho to veľmi mrzí a uz to nikdy neurobi
Tak držím palce, nech to tak ostane a ste šťastní..
@tinapa zatiaľ mu to drží, tak uvidime.... Ďakujem
Byvate spolu?
Totalne vymyslena tema...
Hej ani mne sa to nezdá ,tiež si myslím ,že autor zavádza .Neverim ,že odrazu je iný ak teda to bola pravda..Ked sa už tak vyjadri ,,,týral ,, tak to už muselo byt riadne terno .
No možno len niekto nemal čo robiť 👍

@denisa0504 presne !!!