icon

Ako reagovať na týranie tichom od partnera ?

8. jan 2020

Ahojte, ked sa s manzelom pohadame, reaguje na to tichom, ze sa aj týžden so mnou nebavi, ale ze vobec ani slovo.... Ako keby ma tym tyra... Este popritom ako je ticho sa napriklad pozera tv a smeje sa a tak, ako keby provokacia.... Ako by ste na toto reagovali???

Strana
z15
retatka
Autor odpoveď zmazal
sidicek
10. máj 2020

Vymyslená téma na zvýšenie záujmu o MK, no nebezpečná, lebo ak si to nejaká zena s pochybnostami prečíta a nakoniec záver v štýle huraaa happy end, tak sa nechá uchlacholit a len sa hlbšie zamota do problémov.

mk22
10. máj 2020

Možno nie vymyslená, prečo?? Ved toto sa bežne deje v živote.. Ľudia sa hádajú rozchádzajú idú od seba a k sebe.. Myslím ze každý pár si prešiel svojim.. Jedna to rieši odchodom druhá čaká pokorne na zmenu a dúfa.. Každá sme iná.
Nevidím tu nič vymyslené.. Úplne bežné štandardné fungovanie párov.
Správal sa k nej zle.. Odišla k mame.. Porodila o svietilo ho.. Sú šťastní..

mircalla
10. máj 2020

@mk22 Zvycajne mam dost dobry odhad a podla stylu pisania - totalne nekonzistentne vymyslena je. A nie, hlboko sa mylis, taketo typy sa nemenia a ani neospravedlnuju.

mk22
10. máj 2020

@mircalla ja som. Nenapísala že sa menia a ze sa ospravedlňuju.. Nevidím že som to napísala.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
mk22
10. máj 2020

@perdulka7 áno ona napísala ten najkrajší happy end aký sa mohol stať i keď neviem ci je to chvíľkové alebo navždy proste ľudia sa učia spoznávajú celý život a ci je to vymyslené ktovie.. Aj keby.. Autorka vie najlepšie.. Nech sa jej darí

retatka
Autor odpoveď zmazal
mircalla
10. máj 2020

@mk22 Happy ends s takymito ludmi neexistuju, nemenia sa ani nic take, ked tak docasne....

autor
10. máj 2020

No znie to asi neuveriteľne, ale naozaj je teraz ako vymenený, ci docasne alebo celý život to ja neviem, ale fakt sa stará, pomáha mi s malou, no uplne, aj ku mne, skáče okolo mňa a ako keby ked ma videl u toho porodu a všetko, ako keby si uvedomil, že to nie je sranda.... No správa sa teraz naozaj dobre... Sama som nečakala, ze sa takto otoci, samozrejme neviem do kedy to takto bude, ale verím ze stale

bolcari
11. okt 2022

Ahoj zaujímalo by ma s odstupom dvoch rokov ako fungujete? Ste stále spolu?

autor
11. okt 2022

@bolcari sme ano, no zacala som mat na haku aj ja jeho a vlastne uz sa s nim ani nehadam, tym ze som nad vecou ked mame nejaku nezhodu, nakoniec pride vzdy on, oed vidi, ze nieriesim

autor
11. okt 2022

@bolcari ale trvalo to dlho kym som sa naucila, asi to chcelo čas

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Strana
z15