Ako riešiť časté návštevy v malom byte?
Ako riesite caste navstevy v malom byte? Povedali ste navstevam, aby kvoli velkosti bytu tak casto nechodili? Stretnutia v kaviarni sa nie kazdemu pacia.
ku mne nepríde nik koho nepozvem. stalo sa to raz a už nikdy...
Návštevy riešime pozvaním 😄 to sa k vám všetci pozývajú sami?
Nenavidim navstevy, mam navstevu doslova raz za rok a pol ked neratam moju mamu alebo 1 moju kamosku. Takze vyriesene 😄
Stretavame sa v meste ked tak
Ked im nevyhovuje ,nech zavolaju oni k sebe Teba . To uz coje
Nemam rada návštevy. Najmä ja som mala asi šťastie na ľudi, ktorí k nám chodili podchvíľou (ste doma? zastavime sa na minútku, a takto pravidelne) a nás k sebe domo nezavolali nikdy. A tak som raz povedala dosť a mame klud.
Koho si pozveš, ten príde. To isté aj počet. Moja mamina býva v malom byte, jedna izba a oddelená kuchyňa, plus kúpeľňa a wc v jednej miestnosti. Cítiť, že sa trochu tlačíme keď prídem na návštevu s manželom a troma deťmi, no nechodíme stále a vôbec nie na dlho..ale má krásnu veľkú loggiu s výhľadom na more, kde má gauč a večne tam vysedáva s dvoma kamoškami takže som názoru že dobrých ľudí sa všade veľa zmestí. 😁
Ja mám veľký byt a návštevy neznesiem 🤣 tak ani nikoho nepozývam a ani ja k nikomu nechodím...sami sa pozvú len rodinní príslušníci a to mi nevadí, lebo im nemusím skákať okolo riti a aj keď prídu, robím si svoje...
Ako suvisi frekvencia s velkostou bytu? Ved stale ste aj tak len v tej jednej miestnosti. Mne navstevy nevadia. Nie som z toho pokadena ze by som tri dni pred tym pratala byt a vypekala ako pre kralovnu.
Nemám samopozývacie návštevy. Nauč sa povedať nie.
Neexistuje. Keby niekto neohlasene zazvoni ani neotvorim
@viestta ano, chodia sami, bohuzial
Musíš povedať nie. Nie si rohožka.
@januska12323 Predsa ale nezatváraš dvere pred niekým a pošleš ho do riti? :D
Zacni chodit na caste navstevy ty k nim, aby oni chodili k tebe menej...
Alebo im to proste povedz narovinu...
staci ich raz privitat v bordely, pri tom ako prave drhnes savom kupelnu a ver ci nie, prejde ich ot.. po par prijemnych poznamkach o navsteve. A samopozyvanie vobec nie je ok = ale reagujes predsa podla toho, kto to je.. inak poviem sestre, inak mame, inak svokre a inak nahodnym okoloiducim, vzdialenej rodina, alebo takym co pridu raz za 2roky...
My sme bli v 2i, navstevy ako take nevadili.. ale napr. ak uz mali prist 4 ludia a nebodaj tam aj deti mezdi nimi, tak to bolo na maslu. Ver ci nie po mojich somrackach, ze sa tam neda ani pohnut/ani hybat... sa stretli radi vonku. Ale napr. chodili takto na navstevu ku rodine, baba zila v 1izbaku... doslova jej sedeli na posteli.. a ona to statocne znasala :D ale mne bolo blbo aj za nu, ked ma tam dotiahli tetky na navstevu - prisaham asi 6kusov dospelych sa tam dotrepalo...
Nemám malý byt, ale neprijmam návštevy a tobôž nie keď sa na ne ľudia pozývajú sami. Ani ja nechodím na návštevy. Rodinu nerátam ovšem.
Stretávame sa v kaviarni a momentálne v detskom kútiku 🤣
Ja si to neviem predstaviť, nikdy sa mi to nestalo. To akože si doma a zrazu ti zavolajú, že ahoj som pred dverami? Alebo prosto len zaklopu ze prekvapko sme tu? Fakt si to neviem predstaviť.
@sisska96 keď sa mi to nehodí poviem, že by som ich veľmi rada pozvala dovnútra ale teraz mi to nevyhovuje, nech nabudúce zavolajú. Môže sa na vlastnú hlúposť niekto uraziť?
Ja som všetkým povedala,že k nám sa na návštevu nechodí,keď chcem niekoho pozvať pozveme ho
@minenkak Ako taketo info akceptovala blizka rodina? Alebo oni mozu chodit?
Rodina žije ďaleko,tak sa hlásia ,ale všetci blízky vedia ,že ja chcem mať doma kľud .Mňa nezaujíma či niekto akceptuje alebo nie,môj dom môj hrad 🏰
U nás je stale niekto 😂. Raz príde na kávu jeden kamarát, raz druhý, o hodinu otec, potom suseda a večer je kľud 😂 skoro každý deň je u nás niekto ale nevadí mi to, ja doma spravím viac kav ako niektorá kaviareň 😂. Hocikedy sa mi stretnú 3 návštevy a každý je s každým v pohode. Ja to mam rada, páči sa mi to. Nás už volajú základňa 😂. Ale to nie sú návštevy, to je všetko ako blízka rodina. Ale čo sa týka takých návštev že sa mi tu svokrovci nasackuju štyria, tak to je max 2x do roka aj to už som s toho hotová 😂

To sa navstevy pozyvaju same?