icon

Ako riešiť konflikt s partnerovou matkou?

26. okt 2025

Muž si stále obhajuje svoju matku. Aj keď som na vlastné uši počula čo o mne hovorila. Tak na mňa tvrdí, že som psychopat čo si vymýšľa . Ona sa pred ním hra ako ma má rada. Stále sa kôli nej hádame lebo nech spraví čokoľvek tak ja som tá najhoršia. Sama povedala, že ju vôbec nezaujíma čo ja hovorím. Prekrúca skutočnosti. Snažíme sa o dieťa s pred ňou hovorí, že žiadne nechce. A to je milión veci takto. Vraj si na nej vybýjam zlosť. Nemôžem sa nijak obhájiť. Skončí to hádkou a vždy je ona najlepšia. Stále, že ako mi len ona chce dobre. Ona sa zo mňa vysmieva poza môj chrbát a podľa nej robím všetko zle. Počula som to, keď zabudla zložiť telefón. Smiali sa zo mňa. Ale keď mu to hovorím tak nič ona môže čokoľvek povedať na mňa a ja nič.

Strana
z3
luizina
29. okt 2025

@anonym_autor a s takýmto muzom chces mat dieta a trapit sa stale?

michaela329
29. okt 2025

@anonym_autor a prečo to už nie je bývalý partner? Ja nechápem, že s ním ešte aj dieťa chceš. Toto nikdy nebude v poriadku.

brendaa
29. okt 2025

@anonym_autor ako nerieš svokru, rieš svojho muža, nechce sa mi veriť, že takto žiješ už 7 rokov ... takto....

anonym_8db10b
29. okt 2025

Hned na začiatok sa spýtam, ste manželia??
Ak nie, prosím žiadne snaženie o dieťa a dovidenia, bože maj nejakú hrdosť ... to vážne chceš žiť s týmto človekom a ešte s ním mať dieťa? Však maj kúsok hrdosti

maris5
29. okt 2025

Nikdy si ta nezastane, vzdy bude stat pri mame. Odid s kratsej cesty, pridu deti a bude horsie. On bude pritakavat vzdy matke. Je to smutne, ale nedospal este na vztah. Takto sa nesprava muz - buduci otec rodiny.

evkatk
30. okt 2025

Čím skôr sa s ním rozíď, bude to stále iba horšie. Ak by prišlo dieťa, tak o neho prídeš, staneš sa aj pre dieťa tá najhoršia neschopná matka, ktorá ho nemá rada. V rodine sme taký prípad mali. Ona nikdy sa pravdy nedočkala a postupne ju začali nenávidieť a vysmievať sa jej aj deti. Nemali ju za nič, iba za nejakú hysterickú handru. Utekaj z toho vzťahu, kým je skoro. On ťa má iba na určité veci. O skutočnej láske a hlbokom vzťahu tu nemôže byť ani reči.

blog_betka
30. okt 2025
@mk22

@blog_betka nenavidi všetkých?

@mk22 presne

zdekasun
1. nov 2025
@bonboniera

Nohy k sebe a muza nechaj u matere

@bonboniera aj sa to pekne zarymovalo 👍

Strana
z3