icon

Ako riešiť konflikt s partnerovou matkou?

26. okt 2025

Muž si stále obhajuje svoju matku. Aj keď som na vlastné uši počula čo o mne hovorila. Tak na mňa tvrdí, že som psychopat čo si vymýšľa . Ona sa pred ním hra ako ma má rada. Stále sa kôli nej hádame lebo nech spraví čokoľvek tak ja som tá najhoršia. Sama povedala, že ju vôbec nezaujíma čo ja hovorím. Prekrúca skutočnosti. Snažíme sa o dieťa s pred ňou hovorí, že žiadne nechce. A to je milión veci takto. Vraj si na nej vybýjam zlosť. Nemôžem sa nijak obhájiť. Skončí to hádkou a vždy je ona najlepšia. Stále, že ako mi len ona chce dobre. Ona sa zo mňa vysmieva poza môj chrbát a podľa nej robím všetko zle. Počula som to, keď zabudla zložiť telefón. Smiali sa zo mňa. Ale keď mu to hovorím tak nič ona môže čokoľvek povedať na mňa a ja nič.

bielasovicka
26. okt 2025
@enmery

@bielasovicka
Tu je ďalšia adeptka na to, "pred svadbou a deťmi taký nebol"...ale čo je este horšie, seriózne sú v tej téme osoby,ktorým sa zdá jeho správanie ok a navine je autorka. Aspoň vieme, kto také odpadové kusy vychováva.

@enmery no ved presne, ja to nikdy nepochopím, že tie ženy môžu byť také sprosté.

bielasovicka
26. okt 2025
@anonym_autor

@bielasovicka lebo jeho matka mu rozkazala, že si ma najst radšej inú na život, že náš vzťah, že aj tak sa to zachvilu rozpadne. A to sme spolu 7 rokov. Jej sa nepáčim ale pred ním sa už teraz hrá, že ma má rada. Preto jej hovorí, že ho nechce lebo ju nechce sklamať.

@anonym_autor to myslíš vážne? Tak to je dobrý chujko. A ty s ním ešte chceš zostať? Acch

tiika
26. okt 2025

@anonym_autor tu nie je problémom svokra, ale tvoj muž a váš vzťah. Sama píšeš o tom, ako muž zľahcuje tvoje pocity, ako sa nesnaží ta pochopiť a podporiť. Ty sice všetku vinu zvalujes na jeho matku, no on sa ma správať ako dospely clovek a ty si si brala jeho a nie jeho matku
V podstate nepíšeš nič konkrétne, neopisujes žiadnu situáciu, takze ťažko poradiť, aký postoj by si mohla zaujať.
Pokial je však problém v tom, že svokra mala o neveste inú predstavu, v poriadku nechaj ho na jej strane, ak sa tak rozhodla. Nepotrebuješ jej nič dokazovat, snazit sa, aby si bola lepšou s ona si ta obľúbila. Buď k nej slušná, vecná a viac nerieš.
Dôležitejšie je, ako ta vníma tvoj muž, či si ta váži, miluje a pracuje na vašom vztahu, aby bol pekný a šťastný.

anonym_dd5564
26. okt 2025

Ty buď rada že v tom nie je ešte aj dieta! Vieš koľko rodinných vzťahov, ktoré boli predtým dobre sa s príchodom dieťaťa úplne po💩? Ako to budeš brat keď mamička povie že chce ist kocikovat vnúča a tvoj tajtrlik bude utekať ako mamka píska? Veď už teraz si ta nezastal!!!!
Vážne teraz, veľmi dobre rozmýšľaj čo s takým vzťahom!

danica2711
26. okt 2025

@anonym_autor ja fakt nechápem, čo ťa, preboha, drží pri takom idiotovi!

anonym_f7ef62
26. okt 2025

Tvoje vlastne dieta bude stvat proti tebe,si to zapametaj.Budes nestastna,mas blba muza a s takym si chces dietatko robit.Nuz ale komu kam pomozme mu tam,lebo ty muza strasne milujes a nedokazes sa s nim rozist,rozviest.On je inak dobry aj upratuje,aj vari aj vsetko porobi.Potom dostane kapky od maminky a co ved je doma,co ty mas robit a uz budes sluzka ak nie si uz teraz.

sense
26. okt 2025

To vážne chceš dieťa s takým nevyzretym jedincom?

mandzula
26. okt 2025

Ty musis byt splachovacia, ked toto strpis.

lienka.7
26. okt 2025

@anonym_autor je to manžel ci partner?

earlgrey
26. okt 2025

Veď ty si tu už písala nie? a nič sa nezmenilo, teda zmenilo...to snaženie sa o dieťa...

maya_hi
27. okt 2025

@anonym_autor z vlastnej skúsenosti, odíď zo vzťahu. Toto je dosť podstatné pre vaše spolužitie. Ak si myslíš, že sa tvoja "cena" u neho zvýši, keď budeš matkou jeho dieťaťa nie je to tak, ver mi. Odíď. Inak sa budeš celý život trápiť a bojovať o svoje miesto u svojho partnera. TAM je totiž problém. Pre neho je dôležitejšia stále matka. Neodpojil sa, nedozrel.

mamaaja82
27. okt 2025

Nebola by som s takym clovekom.Ma ta za nic on aj jeho mater.Ale kto chce kam.Tebe prospeje rozchod a nie dieta.

anonym_cf5581
27. okt 2025

@anonym_autor budem hnusná ale nemáš sa tu co sťažovať. Nie si dostatočne vyspelá ani inteligentná aby si pochopila odpovede alebo sa racionálne rozhodla. Chod sa množiť so svojim skvelým mužom a suchaj nohami. A prosim ked budete mat dieta a bude muž stale brat k svokre bez tvojho súhlasu a ty budes neschopná matka tiez sem nepíš a nestazuj sa. Ked s nim ostavas napriek vyššie napisanemu je to iba tvoja vlastná tupota

motylik2559
27. okt 2025

@anonym_autor Autorka a toto si si vsimla az po 7 rokoch, alebo az teraz si vykypela na mk? Lebo pokial dalej chces byt s partnerom, ktory nema prestrihnutu pupocnu snuru svojou mamou, tak sa nestazuj, spravte si dieta, ale nestazuj sa ani potom. Ak s nim byt nechces, opusti ho. Tu nie je inej rady. On sa nezmeni. A primarny problem je v nom a nie jeho mame, pretoze on ma stopnut ju a aj svoje ceckovske spravanie k nej, aby ju nesklamal. To fakt by ju sklamal, keby doslo na svet dieta, teda este lepsie, ze by mala vnuca?!? To je co za idiotsku vyhovorku od neho? A prosim ta nechod na nas recami typu ako sa on zmeni po dietati😂 Takych tu uz bolo co si to myslelo a potom tazko zaplakali. Bud s nim bud a potom sa nestazuj, ked si az taka naivna alebo ho opusti a zacni konecne dychat a rozmyslat ako dospela osoba.

dvoncb
27. okt 2025

Vykašli sa na neho a aj na jeho matku a nájdi si ineho

lavender94
28. okt 2025

Ste spolu 7 rokov a u neho je matka na prvom mieste. Už len to by bol dôvod na koniec vzťahu pre mňa. Nie ešte to, že tvrdi pred ňou ze dieťa nechce a po večeroch sa on snažíte. To už by bola ale že posledná kvapka. Keď sa vám pošťastí (aj keď neviem či v tomto prípade je to to správne slovo) a budete mať doma bábätko, myslíš, že to bude iné? Nie. Stále bude na prvom mieste jeho matka, potom dlho nič a potom možno niekde budete vy s dieťaťom. Ak si myslíš, že teraz je to nepríjemné, počkaj si. Naozaj ak s ním nie je reč, odmieta akúkoľvek konštruktívnu komunikáciu tak odíď z kratšej cesty. S malým dieťaťom sa odchádza už ťažšie. A dám ruku do ohňa za to, že príchodom dieťaťa sa to ešte zhorší. Bude hľadať kľud, doma ho mať nebude a ešte viac bude lipnúť na matke. Toto je chorý vzorec. Jednoducho priorita číslo jedna by mala byť rodina, ktorú si sám vybral a založil. A ak to tak nie je a ani nemá snahu s tým niečo robiť, budeš veľmi nešťastná. A on si pravdepodobne ani neuvedomí, že robí niečo zle. Proste ďalší cecek, ktorý by mal najradšej za partnerku vlastnú matku

nicegirl369
28. okt 2025
@anonym_autor

@bielasovicka lebo jeho matka mu rozkazala, že si ma najst radšej inú na život, že náš vzťah, že aj tak sa to zachvilu rozpadne. A to sme spolu 7 rokov. Jej sa nepáčim ale pred ním sa už teraz hrá, že ma má rada. Preto jej hovorí, že ho nechce lebo ju nechce sklamať.

@anonym_autor počuj, nebývaš ty náhodou u nich v svokrinom dome? Nechapem, preco sa v takejto situacii snazis s takymto mizom o dieťa.

puertorico
28. okt 2025

a keď ostaneš tehotná tak ju nesklame ???? potom budú obaja rozprávať ako si ho donútila , ako to je nechcené , a ešte len vtedy začne peklo .

mk22
29. okt 2025

Otvor oci.
Toľko signálov a ty nič???
Je to mamcin mamlasek, myslíš ze dueta niečo zmení??
Problém nie je ona, ale tvoj trtko, ktorý pre pokoj mamičky povie, ze nechce dieťa..
Posli ich do riti, oboch..

klaridka
29. okt 2025

Naozaj chceš, aby Ti toto ........ stvorenie zničilo život? Čo Ťa pri ňom drží toľké roky? Ak Ti nevie byť oporou a zastať sa Ťa teraz, myslíš, že sa to časom naučí? Nie, úplne Ťa zničí.... On je totálny hlupák a Ty asi v podstate tiež, keď chceš mať s ním dieťa.
Prepáč, že takto priamo, ale píšem to v nádeji, že pochopíš a nebudeš tu o pár rokov písať, ako Ti manžel so svokrou zničili život....

anonym_862622
29. okt 2025

Toto nebude dobré 😞 aj moja našťastie už exsvokra bola takáto. Nie raz som si vypočula rozhovor s jej dcérenkou ako ohovára mňa a moju rodinu. Kade tade po krčmách na mňa kydala 💁 Chápem, že je pre teba ťažké zahodiť 7r vzťah, ale ver mi, bez nich ti bude lepšie. Ja som to žiaľ pochopila po 14tich rokoch a troch deťoch. Tak ako ona dokázala klamať, prekrúcať a manipulovať som nechápala 🤦

maminkadeticiek
29. okt 2025

S tymto chlapom bybsom sa OKAMZITE rozisla.Ma tolko pracjov ze si este v takomto vztahu vobec si?

maryetta
29. okt 2025

Veris, ze vztah moze vyzerat aj inac? Kde si ta muz bude vazit?

anonym_60371b
29. okt 2025

A to ešte nemáš dosť varovných signálov? Kvôli čomu zostávaš vo vzťahu s takým neschopným chlapom s bonusom v podobe jeho matky? O rok tu budeš písať že nevieš čo máš robiť, nemozes sa rozviesť lebo máte dieťa. 🤦🏻‍♀️ Ja som ex nechala z veľkej časti prave kvoli jeho mame a sibnutej celej rodine...nikdy by som nešla do manželstva a detí s mamankom akym bol. Myslim ze som si vtedy zachránila život. To iste by si teraz mala urobiť aj ty! 🙏

senta_sofia
29. okt 2025

@anonym_autor vies si predstavit, co bude, ked to dieta mat budete, ked ta obaja zhadzuju uz teraz? Odpovedz si sama a zariad sa podla toho.

petrao2
29. okt 2025

@anonym_autor len prived dieta do takeho pekla a postvu ho proti tebe
Nikdy by som nemala decko s takym chlapom

blog_betka
29. okt 2025

@anonym_autor s mojou svokrou sa neda vychádzať ona nenávidi nikoho ani svoje detí ani nikoho proste niekedy tie vzťahy sa nedajú napraviť

mk22
29. okt 2025
@blog_betka

@anonym_autor s mojou svokrou sa neda vychádzať ona nenávidi nikoho ani svoje detí ani nikoho proste niekedy tie vzťahy sa nedajú napraviť

@blog_betka nenavidi všetkých?

laskamojajeidna
29. okt 2025

@anonym_autor je to manžel alebo frajer? On sa z teba smeje aj s mamou/svokrou?To chceš mať dieťa s mužom čo sa ťa nezastane?

linki90
29. okt 2025

@anonym_autor a ty s ním chceš dieťa ? Vážne