Ako riešiť konflikt s partnerovou matkou?
Muž si stále obhajuje svoju matku. Aj keď som na vlastné uši počula čo o mne hovorila. Tak na mňa tvrdí, že som psychopat čo si vymýšľa . Ona sa pred ním hra ako ma má rada. Stále sa kôli nej hádame lebo nech spraví čokoľvek tak ja som tá najhoršia. Sama povedala, že ju vôbec nezaujíma čo ja hovorím. Prekrúca skutočnosti. Snažíme sa o dieťa s pred ňou hovorí, že žiadne nechce. A to je milión veci takto. Vraj si na nej vybýjam zlosť. Nemôžem sa nijak obhájiť. Skončí to hádkou a vždy je ona najlepšia. Stále, že ako mi len ona chce dobre. Ona sa zo mňa vysmieva poza môj chrbát a podľa nej robím všetko zle. Počula som to, keď zabudla zložiť telefón. Smiali sa zo mňa. Ale keď mu to hovorím tak nič ona môže čokoľvek povedať na mňa a ja nič.
Manžel povie pred matkou že on dieťa nechce ?
Toto by ma trápilo najviac.
A prečo sa snažíš o dieťa s mužom, ktorého podľa vlastných slov nenávidíš? Toto sa nezmení, on sa nezmení, ona sa nezmení…
S mamičkynim céčkom chceš decko? Zobud sa dievča a ujdi z kratšej cesty
No a prečo s ním stále chceš dieťa?
Nohy k sebe a muza nechaj u matere
Prečo si vlastne s ním? Veď váš v vzťah slušne povedané je v riti
@anonym_autor mm to isté, ale už 11 rokov som svokru nevidela a mám pokoj, nezaujíma ma čo o mne hovorí a ku nám nechodí a ani ja ku nim. Ale to sa stalo až potom, čo už bola na svete naša dcéra. Na tvojom mieste by som sa s ním o dieťa ani o spolužitie nesnažila. 🫣
@anonym_autor tak ho nechaj jeho matke kym nemate dieta. Naco taky vztah?
@anonym_autor joj žiadne dieťa s nim si nedaj urobiť a utekaj od neho rýchlo pokiaľ nechceš skončiť veľmi zle so svojím zdravím atď..
@anonym_autor mamkin maznacik.. je ich pozehnane. Ja niekedy rozmyslam, ci by im nev#honili, aby im syncek neusiel za inou. Zenske, co muza nemaju, a ak maju, vzdy hra druhe husle.
Ale inak na vine je tvoj muz, ma si matku dat do laty, ona je aka je. Ju si si nevybrala.
A si si istá, ze do tohto chceš priviesť dieťa? Dieta odskúša aj bezproblémové vzťahy. Čo keď sa to začne viac hrotiť a nebudete sa vedieť ani zhodnúť na fungovaní pri dieťati ? Nehovoriac o tom, že bude stačiť,že svokra utrúsi nejakú poznámku na to ako sa ty staráš o dieťa a už bude oheň na streche. Tu by som nerozmýšľala o dieťati, ale skôr o tom či ten vzťah má takto budúcnosť.
@anonym_autor muz je manzel?
Utekaj, vážne chceš dieťa s chlapom ktorý tvrdí že dieťa nechce?
Toto je recept na strašný život.
Urob si s nim aj 5 detí. A poserte im život. Keď si sprostá, poser si ho sama. A nie deťom. Nevidíš, že tento vzťah nebude šťastný?
A preto chceš s ním dieťa?Alebo potom sa to všetko zmení????Dobre robíš. Určite sa to zmení, budete sa ešte naťahovať aj o dieťa. Skvelé zmýšľanie✌️
je na pováženie, koľko mužov je "nahovno" a vychovávajú ich prevažne ženy, celkom sa nad tým zamýšľam ......
sa snažíš o dieťa s mužom ktorý verejne deklaruje že s tebou nechce dieťa? nedáva mi to zmysel…
Jediny ,kto je v tomto trojuholníku vinný si ty a nik iný
@anonym_autor prečo si s takým mužom a ešte sa aj s ním snažíš o dieťa? Tebe bol pridelený, alebo čo?
Snazis sa o dieta s niekym, pre koho si handra s nulovou hodnotou. Zamysli sa, tie problemy sa po dietati vystupnuju. Mas vlastne byvanie, si schpna sa postarat sama o dieta? Alebo budes cakat kym svokru zobere cert, aby si bola c.1? Ale ten tvoj tiez nebude nejaka vyhra v loterii. Uz teraz vidis, ze cele zle, to nemas kam ist, ze sa takeho vadneho kusu drzis? Za svoj problem si si, ale na vine ty sama, zly vyber partnera. Mas moznost odist bez problemov, alebo ostat a znasat dosledky zleho vyberu.
a toto všetko sa samozrejme začalo diať až po svadbe, že? Čo si si vybrala, to máš. Ale priviesť dieťa do takejto konštelácie by bola nezodpovednosť
Zeny, nehovorte mi, ze minimalne vo vasom meste, ci dedine nebol jeden jediny lepsi chlap od tohto alebo jemu podobneho. Preco si vyberiete najvscsieho debila a potom si s nim chcete este urobit dieta? Ako ja neviem, tlaci vas vek? To vam tak biju tie biologicke hodiny, ze fakt si nechate pokaslat cely zivot? Potom tu zeny pravidelne pisu, ako z takehoto vztahu von. No neviem ako, lebo to je narocne a s dietatom obzvlast. Potom ti budete este plakat, ze mate strasne nestastie. No nie. To su vase debilne zvolene kroky v zivote, nie nestastie. Do tohto chces priviest dieta? Vies si uvedomit, co bude potom, ked bude na svete a v akom psychickom rozpolozeni budes, ked ti ho bude brat k svokre, bez teba a tvoj nazor bude mat vahu ako prd do vetra. Potom co budes robit, ked ti svokra bude riadit celu vychovu a starostlivost o dieta a bude ti do toho kecat, lebo chlap, s ktorym si si urobila dieta sa za teba nevie postavit, lebo radsej sklopi usi? Preco si toto robite? Preco to robite tym detom a odovzdavate si to z generacie na generaciu? Malo mas tazky zivot teraz, ked si ho chces este skomplikovat?
Podľa mňa ty si väčšia trúba ako tvoja svokra.
Zeny, nehovorte mi, ze minimalne vo vasom meste, ci dedine nebol jeden jediny lepsi chlap od tohto alebo jemu podobneho. Preco si vyberiete najvscsieho debila a potom si s nim chcete este urobit dieta? Ako ja neviem, tlaci vas vek? To vam tak biju tie biologicke hodiny, ze fakt si nechate pokaslat cely zivot? Potom tu zeny pravidelne pisu, ako z takehoto vztahu von. No neviem ako, lebo to je narocne a s dietatom obzvlast. Potom ti budete este plakat, ze mate strasne nestastie. No nie. To su vase debilne zvolene kroky v zivote, nie nestastie. Do tohto chces priviest dieta? Vies si uvedomit, co bude potom, ked bude na svete a v akom psychickom rozpolozeni budes, ked ti ho bude brat k svokre, bez teba a tvoj nazor bude mat vahu ako prd do vetra. Potom co budes robit, ked ti svokra bude riadit celu vychovu a starostlivost o dieta a bude ti do toho kecat, lebo chlap, s ktorym si si urobila dieta sa za teba nevie postavit, lebo radsej sklopi usi? Preco si toto robite? Preco to robite tym detom a odovzdavate si to z generacie na generaciu? Malo mas tazky zivot teraz, ked si ho chces este skomplikovat?
@anonym_10148c lebo mnohé naivne dúfajú, že narodením dieťaťa sa všetko zázračne zmení
A čo ti povedal, prečo tvrdí matke ze nechce dieťa?
a toto všetko sa samozrejme začalo diať až po svadbe, že? Čo si si vybrala, to máš. Ale priviesť dieťa do takejto konštelácie by bola nezodpovednosť
@danica2711 jasné že až po svadbe, však ako ináč 🤷🏼♀️🤦🏻♀️
@anonym_10148c lebo mnohé naivne dúfajú, že narodením dieťaťa sa všetko zázračne zmení
@marhulka13 ja chapem. Ale WTF. Ako fakt? Ze co? Ze z toho debila sa stane princ co im vsetko znesie k noham a kopne mamu do zadku ked ho cca 30 rokov vychovavala k bezpodmienecnej podriadenosti? Okeeeej
@danica2711 jasné že až po svadbe, však ako ináč 🤷🏼♀️🤦🏻♀️
@bielasovicka https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-riesit-partnera-ktory-kona-v-afekte/
Tu je ďalšia adeptka na to, "pred svadbou a deťmi taký nebol"...ale čo je este horšie, seriózne sú v tej téme osoby,ktorým sa zdá jeho správanie ok a navine je autorka. Aspoň vieme, kto také odpadové kusy vychováva.
A čo ti povedal, prečo tvrdí matke ze nechce dieťa?
@bielasovicka lebo jeho matka mu rozkazala, že si ma najst radšej inú na život, že náš vzťah, že aj tak sa to zachvilu rozpadne. A to sme spolu 7 rokov. Jej sa nepáčim ale pred ním sa už teraz hrá, že ma má rada. Preto jej hovorí, že ho nechce lebo ju nechce sklamať.

tak neviem no... ale ked toto vies, tak by som sa nesnazila o dieta ale najprv uprala vztah