icon

Ako riešiť konflikty detí s hračkami?

24. máj 2026

Ahojte.
Boli u nas netere 6+ a 10+
Moja slecna bude mat 2roky
A ja som fakt nastvana
Ony jej nechceli pozicat nic. Ozaj total nic.
Ale zato jej znicili komplet pieskovisko - nanosili tam kvety, kamene, haluzky. Jej hracky roznosili vsade.
Roznosili jej pastelky, razitka, babiky
Ked som ich konfrontovala tak ony nie, to netere od brata.
Rodicia len mavli rukou a to viem, aki boli kedysi
Ja viem, ze som total lutostiva, ked sa jedna o moje dietatko, ale ozaj je mi to luto - a total, ked znicili jej veci a ju poslali.
Ked som to riesila s bratom, tak on nema cas.
Babka - ved to dame nejak dokopy
A ja za blbca, ze je mi luto, ze jej nicia jej veci
Ale sakra. Ak sa tu najde aspon jedna, co chape princip, budem rada a da mi nadhlad, ako ist do to do buducna

anonym_1adfa4
24. máj 2026

Tak odteraz sa budete stretávať len vonku, park, detské kútiky, ihriska alebo u nich doma

anonym_62b51c
24. máj 2026

Kto pri nich bol ked sa hrali na pieskovisku? Ci boli same na zahrade? Ved ked vidim ze tam deti nosia kamene a nechcem to, hned ich usmernim alebo to riesim s ich aktualnym "dozorom" co je u vas. Resp ja osobne nebudem nahanat brata, ved neteriam normalne poviem ze toto sa tu neakceptuje a dost, alebo von z piesku pre 2 rocne dieta.
Kazdopadne: nabuduce predchadzaj navsteve, ak si to inak neviete vykomunikovat a decka u vas doma ustriehnut.

autor
24. máj 2026
@anonym_62b51c

Kto pri nich bol ked sa hrali na pieskovisku? Ci boli same na zahrade? Ved ked vidim ze tam deti nosia kamene a nechcem to, hned ich usmernim alebo to riesim s ich aktualnym "dozorom" co je u vas. Resp ja osobne nebudem nahanat brata, ved neteriam normalne poviem ze toto sa tu neakceptuje a dost, alebo von z piesku pre 2 rocne dieta.
Kazdopadne: nabuduce predchadzaj navsteve, ak si to inak neviete vykomunikovat a decka u vas doma ustriehnut.

@anonym_62b51c moja bola pri mne a netere "usmernovala" babka. Uz vidim, ze ozaj to bolo s "

elz1920
25. máj 2026

Pokiaľ boli všetci u vás, tak by som ich nabudúce po hodine šikovala preč, že odmietaš po nich upratovať pol dňa. A nech sa aj urazia.

januska12323
25. máj 2026

Prečo si nezakročila ale čakala na zázrak a žalovala každému inému?

anonym_3afdd4
25. máj 2026

Veď si to mala riešiť, keď tam boli a nie az po....

tosomjaosobne
25. máj 2026

@anonym_autor my takéto deti vôbec nepúšťame k veciam našich detí. Brat má jednu takúto no hold smola, nehrá sa s vecami synov. Druhý brat má krásne vychované deti a s nimi nemáme problém

anonym_4cc518
Včera o 09:05

@anonym_autor uvolni sa a prestan byt taka lutostiva na svoje dietatko lebo mu iba skodis...neverim, ze by tam tak velke deti spravili taku pohromu a este aj v pritomnosti bebky...sorry ale nie