Ako riešiť konflikty detí s hračkami?
Ahojte.
Boli u nas netere 6+ a 10+
Moja slecna bude mat 2roky
A ja som fakt nastvana
Ony jej nechceli pozicat nic. Ozaj total nic.
Ale zato jej znicili komplet pieskovisko - nanosili tam kvety, kamene, haluzky. Jej hracky roznosili vsade.
Roznosili jej pastelky, razitka, babiky
Ked som ich konfrontovala tak ony nie, to netere od brata.
Rodicia len mavli rukou a to viem, aki boli kedysi
Ja viem, ze som total lutostiva, ked sa jedna o moje dietatko, ale ozaj je mi to luto - a total, ked znicili jej veci a ju poslali.
Ked som to riesila s bratom, tak on nema cas.
Babka - ved to dame nejak dokopy
A ja za blbca, ze je mi luto, ze jej nicia jej veci
Ale sakra. Ak sa tu najde aspon jedna, co chape princip, budem rada a da mi nadhlad, ako ist do to do buducna
Kto pri nich bol ked sa hrali na pieskovisku? Ci boli same na zahrade? Ved ked vidim ze tam deti nosia kamene a nechcem to, hned ich usmernim alebo to riesim s ich aktualnym "dozorom" co je u vas. Resp ja osobne nebudem nahanat brata, ved neteriam normalne poviem ze toto sa tu neakceptuje a dost, alebo von z piesku pre 2 rocne dieta.
Kazdopadne: nabuduce predchadzaj navsteve, ak si to inak neviete vykomunikovat a decka u vas doma ustriehnut.
Kto pri nich bol ked sa hrali na pieskovisku? Ci boli same na zahrade? Ved ked vidim ze tam deti nosia kamene a nechcem to, hned ich usmernim alebo to riesim s ich aktualnym "dozorom" co je u vas. Resp ja osobne nebudem nahanat brata, ved neteriam normalne poviem ze toto sa tu neakceptuje a dost, alebo von z piesku pre 2 rocne dieta.
Kazdopadne: nabuduce predchadzaj navsteve, ak si to inak neviete vykomunikovat a decka u vas doma ustriehnut.
@anonym_62b51c moja bola pri mne a netere "usmernovala" babka. Uz vidim, ze ozaj to bolo s "
Pokiaľ boli všetci u vás, tak by som ich nabudúce po hodine šikovala preč, že odmietaš po nich upratovať pol dňa. A nech sa aj urazia.
Veď si to mala riešiť, keď tam boli a nie az po....
@anonym_autor my takéto deti vôbec nepúšťame k veciam našich detí. Brat má jednu takúto no hold smola, nehrá sa s vecami synov. Druhý brat má krásne vychované deti a s nimi nemáme problém
@anonym_autor uvolni sa a prestan byt taka lutostiva na svoje dietatko lebo mu iba skodis...neverim, ze by tam tak velke deti spravili taku pohromu a este aj v pritomnosti bebky...sorry ale nie
@anonym_autor mali sme, ale mam normalnu svagrinu, ktora svoje deti hned riesila. Stalo sa, ze nieco obcas polamali...3ch a 1d, no vela plus nasi 3ch...neustriehnes vo velkom dome. Detom to jasne vadilo, ked boli vacsi, tak niektore hracky sme odlozili ored navstevou, aby ich neznicili. Nerobili to ale naschval, doma tiez hracky vedeli pokazit, znicit. Nabuduce budes vediet.

Tak odteraz sa budete stretávať len vonku, park, detské kútiky, ihriska alebo u nich doma