icon

Ako riešiť konflikty s partnerkou kvôli bývalej manželke?

pipo1987
4. jan 2025

Ahojte chcel by som sa spýtať na váš názor ako vyriešiť danú situáciu.
Bude to troška komplikované,ale snáď to napíšem zrozumiteľne.

S mojou ex partnerkou sme mali ťažšie obdobie ktoré vyústilo do rozvodu , aj kvôli mojej terajšej partnerke kvôli ktorej som sa rozišiel.
Bývali sme spolu naďalej ak keď sme boli ex manželia , potom s mojou priateľkou sme začali bývať spolu. Po mesiaci sme sa rozišli, teda lepšie povedané nemal som to v sebe samom spracované z bývalého vzťahu. Ona išla bývať k ex a ja tak isto k ex. Nakoniec sme dopadli tak , že ja som musel odísť od ex manželky a našiel som si podnájom.

Ale idem k podstate.
S mojou ex mám 2 krásne deti.
Komunikujem iba snou ohľade detí čo musím.
Moja partnerka ma problém a tým že snou komunikujem, ale moja komunikácie je len ohľade detí , nič viac nič menej.
Nepáči sa jej aj to napr že idem k nim hore za deťmi keď idem po ne.
Nejdem tam sám od seba ale ,vždy keď ma zavolajú malé, že táto pod na chvíľu hore
Ona má s tým veľký problém, už som sa jej snažil vysvetliť že čo sa týka mňa a ex manželky, tak tam už nič viac nebude len komunikácia ohľade detí.
Vadí jej aj to že keď volám malým , že to dvihne ex , keď volám na jej telefón a aj to že idem sem tam hore k ním.
Viem chápem aj to že jej to môže vadiť.

Lenže problém je aj v tom že ona býva stále u ex , ma s ním dieťa . Mne vyčíta nejaké veci a pritom by som mohol byť ja ten ktorý by mal mať výhrady. Ako ale hovorím že to je komplikované nakoľko mám aj ja snou dieťa.

Snáď to pochopíte ako som to tu napísal a čo myslím, prípadne odpíšem detaily na ktoré som možno pozabudol.

Ďakujem za rady a aj za hejty

doriiis
4. jan 2025

Všetci ste nedozreti jedinci.Ale hlavne,že sa rozmnožujete jak králiky.
Chudence deti

katkaseiner
4. jan 2025

@enmery uz vidim... hlavou jednoznacne nerozmysla

mira0611
4. jan 2025

@pipo1987 ja to chapem tak, ze on aj ona ma dieta s ex, a spolocne nemaju. On hovori priatelke:
"Ako ale hovorím že to je komplikované nakoľko mám aj ja snou dieťa."
Pod snou on mysli, na ex, ale mozno sa mýlim...potrebovali by sme vysvetlenie od autora.

earlgrey
4. jan 2025

Autor si už zrušil účet 🤣

kamatopo
4. jan 2025

No ja len dúfam ze to bol jeden veľký troll. Toto hlava neberie. Veď toto by už bol stvoruholnik a všetky strany tupe🤦🤣🤣

enmery
4. jan 2025

@mira0611 Fakt si myslíš, že nejaký nezrelý chlap/ako tu autor/ na svete by sa vyjadril o cudzom dieťati, že je jeho a má ho s partnerkou? Zvlášť chlap bez morálky a nejakých zásad a bez uzla na penise ako tento tu?😃

mira0611
4. jan 2025

@enmery to sa asi nedozvieme, lebo si zrusil ucet, ako vyssie pise @earlgrey.

mmmt
4. jan 2025

Ja som to pochopila a to je tak všetko čo k tomu viem dodať …🤣

saw_
4. jan 2025

@pipo1987 vy musite byt na hlavu kompletne vsetci. Lutujem deti

h2
4. jan 2025

@mira0611 Ale on nemá s ex dieťa, ale dve deti. Čiže keď píše "nakoľko mám aj ja s ňou dieťa", píše o súčasnej priateľke. (O tej, ktorá býva so svojím ex a ich spoločným dieťaťom. 🤪) Stále však nevieme, kde to posledné dieťa býva a už sa ani nedozvieme.

himedzi
4. jan 2025

@pipo1987 treba sa rozhodnúť, ona,aj ty, s kým vlastne chcete žiť a mať vzťah. Lebo u vás to vyzerá ako v rodine nejakého araba. Na striedačku každý s každým, chvíľku tu,chvíľku tam...rozhodni sa ktorú ženu chceš a s tou choď bývať. Tu druhú odstrihni zo svojho života.

cimage
4. jan 2025

Tento mix je uz hodny aj sfimovania. Preco terajsia priatelka zije s ex? Mate spolu dieta a ste aktualne partneri, takze by ste mali zit spolu s jej dietatom a spolocnym dietatom. Ona ti nema co vycitat tvoju komunikaciu s exmanzelkou. To, ze nie ste spolu neznamena, ze sa nemozete porozpravat aj ked to nie je o detoch. Zili ste spolu, mate spolocnu minulost, zazitky a deti, tak je to podla mna ok. Keby ste nemali spolu dieta, tak by som to s nou ukoncila. Partnerka musi respektovat teba a tvoju minulost, kam deti a aj exmanzelka patria.

kaciato
4. jan 2025

@pipo1987 no mna jebne ty mas s nou dieta aj s ex ona mabdieta s tebou aj s ex ty byvas sam ona byva s ex ktory vychovava aj ich aj tvoje dieta??? To preco nebyvate spolu a zena dvich nuzov ta tak moze nieco vycitat ...v prvom rade si ujasnite ze cibchcete byt vy dvaja spolu....a zite spolu inak to nema zmysel ked si beries do vztahu niekoho so zavazkami beries si honso zavazkami a je normalne aby sa ludia normalne bavili so svojimi ex pokial su tam deti lebo vzdy treba riesit ale toto je hardcore

rorino
4. jan 2025

@elli333 to by už nemuseli nič vysvetľovať,boli by jedna veľká rodina

bielasovicka
4. jan 2025

Toto je sodoma gomora 🤣

sasa1310
4. jan 2025

tvoja ex býva s tvojím dieťaťom u jej ex? A kto je tata? Či môj tata nie je môj tata, či ako,

danica2711
4. jan 2025

pochopila som, že kvôli hysterickej stíhačke si opustil rodinu, potom už nastal taký guláš, že sa dá povedať jedine, žite/bývajte/súložte/ploďte deti krížom-krážom každý s každým, v tom vašom bordeli to už je úplne jedno

mmoonna
4. jan 2025

Pre boha, to sú teda vzťahy 😵‍💫

karolinakr
4. jan 2025

vovedie nas do omylu a zruši si účet ...priateĺka byva u ex a žiarli naňho, lebo ide hore pre deti..nechapem..nemal by on skôr žiarliť?
😂😂 to je rodinka, ešte tretie nech si sprava jeho ex s jej ex

amelie2017
4. jan 2025

Takze tvoja sucasna priatelka, ktora uz raz bola tvoja ex, ma dieta so svojim ex, ale aj s tebou, byva stale so svojim dietatom ale aj s tvojim dietatom u svojho ex, s ktorym ma to prve dieta, ziarli, ze ty vyjdes po deti s prvou ex, do jej bytu..vsak nech este spravi prvy ex tvojej priatelky dieta tvojej prvej ex a mozete vsetci spolu byvat..usetrite. a sex kedy sa komu zachce s kym..a najlepsie vam nakoniec bude, ked budes ty nakladat ex tvojej sucasne alebo uz zase ex..

tundra
4. jan 2025

@amelie2017 🙈😂

lienka.7
4. jan 2025

@pipo1987 tak toto je iná "zámena manzeliek"🙈🤣

ysseba
4. jan 2025

@pipo1987 ja som teda tomu vobec neporozumela. Jedine co je zrozumitelne je, ze si sa rozviedol s manzelkou kvoli terajsej priatelke a tej teraz vadi, ze komunikujes s exmanzelkou. Nuz…. Dievca sa asi boji karmy 😆

betulinka1
4. jan 2025

@pipo1987 na to by som napisala iba jedno. Jej to vadi, lebo vie co robi so svojim ex, kedze spolu bývajú. Sorry cele zle. Najdi si ty normalnu priatelku. Toto zbytocne iba komplikuje zivot. Co je na tom, ked ides pre deti a necakas ich dole v aute ale ides pre ne pekne k bytu. A co je na tom, ked ta aj ex zavola na kavu a pokecate. Kazda zena, co si berie na krk muza si záväzkami si musi uvedomit, ze ta ex tu bude vzdy. Vzdy budu spolu riesit deti aj sa posťažujú, ked dieta papuluje alebo neposlucha, aj dohadujú nejaku stratégiu pri uceni, výchove co u nas a co u nich. Pokial tam neprestávas, nevlacis sa s ex po víkendoch a dovolenkách, tak za mna nerobis nic zle. Prave naopak, ukazujem detom rešpekt, ze aj ked nie ste s mamou spolu, viete sa porozpravat a vsetko je v klude.

pehavcek
4. jan 2025

Jaaaj, nikomu nic zle neprajem ale zivot naozaj vrati ludom to co vykonali. Pekne si vychutnavajte co ste si napiekli.

okoloiduci5
4. jan 2025

@pipo1987 dalo by sa to nakreslit? 🤣🤣🤦🏻

miadi
4. jan 2025

Odporucam vasectomiu. Uz chyba len dalsie dieta u ex partnerky ci ex priatelky ..

bielasovicka
4. jan 2025

@miadi alebo u novej? 😄

miadi
4. jan 2025

@bielasovicka uz u vsetkych co ich este bude bolo a je 🤪toho chaosu je uz viac ako dost .

enmery
4. jan 2025

To čo je za deň. Tento bez uzla na vtákovi, tam téma, kde super prevzdelaná 46 ročná Zuzana spáva s alkáčom 70ročnym susedom. Ďalšia, ktorá si asi nedala lieky a vadí jej označovanie autorov v príspevku.😄Už nech idú veštci spať, lebo sa bojím, čo ešte dnes vyskočí.