icon

Ako riešiť konflikty s partnerkou kvôli bývalej manželke?

pipo1987
4. jan 2025

Ahojte chcel by som sa spýtať na váš názor ako vyriešiť danú situáciu.
Bude to troška komplikované,ale snáď to napíšem zrozumiteľne.

S mojou ex partnerkou sme mali ťažšie obdobie ktoré vyústilo do rozvodu , aj kvôli mojej terajšej partnerke kvôli ktorej som sa rozišiel.
Bývali sme spolu naďalej ak keď sme boli ex manželia , potom s mojou priateľkou sme začali bývať spolu. Po mesiaci sme sa rozišli, teda lepšie povedané nemal som to v sebe samom spracované z bývalého vzťahu. Ona išla bývať k ex a ja tak isto k ex. Nakoniec sme dopadli tak , že ja som musel odísť od ex manželky a našiel som si podnájom.

Ale idem k podstate.
S mojou ex mám 2 krásne deti.
Komunikujem iba snou ohľade detí čo musím.
Moja partnerka ma problém a tým že snou komunikujem, ale moja komunikácie je len ohľade detí , nič viac nič menej.
Nepáči sa jej aj to napr že idem k nim hore za deťmi keď idem po ne.
Nejdem tam sám od seba ale ,vždy keď ma zavolajú malé, že táto pod na chvíľu hore
Ona má s tým veľký problém, už som sa jej snažil vysvetliť že čo sa týka mňa a ex manželky, tak tam už nič viac nebude len komunikácia ohľade detí.
Vadí jej aj to že keď volám malým , že to dvihne ex , keď volám na jej telefón a aj to že idem sem tam hore k ním.
Viem chápem aj to že jej to môže vadiť.

Lenže problém je aj v tom že ona býva stále u ex , ma s ním dieťa . Mne vyčíta nejaké veci a pritom by som mohol byť ja ten ktorý by mal mať výhrady. Ako ale hovorím že to je komplikované nakoľko mám aj ja snou dieťa.

Snáď to pochopíte ako som to tu napísal a čo myslím, prípadne odpíšem detaily na ktoré som možno pozabudol.

Ďakujem za rady a aj za hejty

Strana
z3
123profil321
5. jan 2025

Ľudia, na čo tu ešte reagujete, profil je vymazaný

Strana
z3