icon

Ako riešiť neprispôsobivých susedov?

23. aug 2022

Dobry den, poprosila by som o skusenost a radu, ako riesit susedov, ktori su neprisposobivi a robia hluk pocas dna neskutocnym trieskanim (to by som este prezila), ale aj po 22.00 castokrat aj o polnoci, uz sa stalo ze trieskali aj o 2 hodine v noci. Bola som ich uz viackrat poprosit, aby boli tichsie, mame 2 male deti, ale prekaza to aj mne, pretoze pracujem do noci a v noci by som chcela samozrejme spat, ale kvoli susedom castokrat nemozem. Dohovor absolutne nezabera, su tichsie 2 dni a potom to zacne znova. Kontaktovala som aj spravcu bytov a ten mi odporucil, ze ked sa to zopakuje nabuduce mam volat policajtov (ak to bude po 22.00). Pomozu naozaj policajti? Spravca povedal ze ide o byt kde nie su bohvieake hygienicke navyky, dokonca to bol pred 2 rokmi zdroj plostic, ktory sa rozsiril, cize sme vychytali "paradnych" susedov.

viestta
•
23. aug 2022

Áno, na rušenie nočného kľudu volať policajtov

pribinak
•
23. aug 2022

Samozrejme volaj políciu, keď dostanú zopár pokút tak sa zbadajú. Normálne volať každý večer. Oni ich potom môžu aj predvolať. Obzvlášť ak du v byte maloleté deti
Po 22.00 sa jednoducho musia stisit

matullienka
•
23. aug 2022

Po 22:00 volať policajtov oni si to potom rozmyslia keď im príde platiť pokuty

maranco
•
23. aug 2022

volaj policajtov, keď tam prídu za jednu noc 3× tak to dopadne takto

nikka055
•
23. aug 2022

@maranco toto je skor vyminka 🤦‍♀️ mame takych susedov bud sa biju alebo party celu noc cely barak vola policajtov boli tu uz 3x v jednu noc a nic pokecaju a idu prec ...

cacianka
•
24. aug 2022

@nikka055 sťažnosť na inšpekciu , policajti majú nad sebou kontrolu