Ako riešiť nezhody ohľadom uterákov v domácnosti?
Ahojte. Ako to mate vy s uterakmi ( osuskami )v kupelni? Ja som zvyknuta na 1 uterak na telo a 1 na vlasy. Muz ale z casu na cas vytiahne, ze ma byt 1 uterak specialne na nohy a 1 na zvysok tela a pochyti sa kvoli tomu so mnou za to.
Za mna, nech si to ma tak, ako chce, ako bol zvyknuty, ale mne to pride hygienickejsie takto. Samozrejme uteraky na ruky su samostatne..
@thereisabear Nie, to nie je preto, ze ma nieco s nohami, ale v JEHO rodine to bolo takto, tak dost trva na tom, ze aj u nas to musi byt takto. Aj ked..
Za mna je jedno, ked je osuska+uterak, na co sa vyuziju.
@andreatytler lebo detom davam uterak na vlasy az vtedy, ked si ich idu umyvat. A teda im visi len osuska. Ja si umyvam vlasy casto, tak tam mam dva uteraky. A on trva na tom, ze spravne je mat uterak na nohy. Uz som to vyriesila tak, ze aj detom som tam zavesila este jeden uterak, nech je pokoj. Len mi to nejak z casu na cas prejde hlavou, lebo mne to pride chore, ze sa kvoli tomu na to za mna vytacal.
ja neviem, ale my keď použijeme uteráky, tak dáme ich do koša aj keby ich bolo šesť, jedine na ruky máme každý zvlášť
A veď nech ma,jeden uterák hore dole,čo je na Tom nehygienické,keď chce mať osobitne uterák ešte aj na nohy.
Baby jak dobre by nam bolo, keby toto boli nase jedine problemy, ze? 🙂
A toto je váš jediný problém? Ja zase väčšinou použijem každý uterák len raz možno 2x. Ak je mokrý tak ho dávam sušiť mimo kúpeľne alebo ho rovno operiem.
Neviem si predstaviť, že ešte za toto by ma mal niekto kibicovat. A ak je v kúpeľni nejaký uterák z predošlého použitia, tak sa na neho postavím, čiže ja si nohy utieram tak, že utriem zhora ale slapaj nie, na tu sa len postavím na zem na nejaký uterák. Opýtaj sa svojho ci by to tak mohlo byt 😀
Keby mal na nohách pleseň tak pochopím možno, ale ved predsa aj z vane idem s rovnako čistými nohami ako inými časťami tela.
Zasnete, ale ked som raz zistila nahodou, ze moj muz si do mojho uteraku na tvar utiera vajcia, skoro ma vystrelo😀
Mám na tvar/ruky/vlasy a osušku na telo... keď tak nad tým rozmýšľam, tak si nohy ani neutieram. Stupím na kúpeľňovú podložku a sú utreté.
Na umývanie rúk máme jeden. Ja mám na seba dva vlasy plus telo. Moj muž ma jeden na všetko, plus ešte ho ma aj na zem že si utrie po sebe a da ho vysušiť. No ide ma poraziť 🤣🤣🤣
Kazdy ma 1 uterak. Na ruky je uni pre vsetkych pri umyvadle.
Akoze fakt nemate co robit, hadat sa na takych somarinacg.
Skus napísať Monike z priateľov...ta ich mala tuším 10 kategórii 😅😅😅
Preboha to co riesi?To ti ide diktovat kolkonuterakov mas pouzivat?Taka red flag ze dovidenia!Mam osusku na telo,uterak na vlasy a uterak malicky na tvar a v zivote to nikto neriesil.Ja ich periem,vsetky,vymienam co tvoj muz riesi??
A nezalozite autorka novu tradiciu, ze od 1. 3. bude mat kazdy v rodine specialny uterak na prdel a medzinozie?
Príde mi to divne, ze on ti určuje, koľko uterákov mas používať.. Co jeho do toho? Si podla neho špinavá ci ako?
my mame s muzom jednu spolocnu osusku ktoru kazde dva dni hodim oprat.sprchujeme sa vecer ved sa do nej utrieme osprachovani ja v tom problem vobec nevidim ani muz..na vlasy mam zvlast uterak lebo mi pusta farba a padaju vlasy.rovnako uteraky na ruky na wc a v kupelni menim za dva dni ak viem ze pride navsteva automatucky davam cisty..dcera ma zvlast svou osusku aj babo ma zvlast svoju..
My sme 4. Kazdy mame uterak na ruky, potom osusku na telo a tvar. Menim 2x tyzdenne. Ja mam osobitne na vlasy, manzel nie.
Riešenie bude, ak začnete mať nejaké ozajstné problémy - potom bude tento razom vyriešený 🙂
Zvlášť uterák na nohy? To keď sa sprchuje tak si nohy neumyje a zostanú špinavé ci prečo? Ja keď sa osprchujem tak sa umyjem celá, aj nohy. A utieram sa do jedného uteráka, načo by som mala dva alebo viac 🤦🏼♀️. A zvlášť mam len na ruky, keď si ich behom dna umyjem.
Kiežby len toto boli dnešné problémy sveta. Dal by Boh aby toto boli tie témy, ktoré je nutné riešiť. Daj mu uterákov koľko treba :D hoc nech má aj na každú ruku a každú nohu osve. A aj na predok a zadok osobitne a nech to nemieša.
A ako vysvetľuje manžel nutnosť nohového uteráka? Okrem rodinnej tradície to má aj nejaké hlbšie hygienické, kultúrne alebo sociálne korene?
Tak na detoch sa musite nejako dohodnut. Teba nemoze nutit mat extra uteak.
A on si umyva nohy mydlom poriadne, ci velmi nie? Lebo ak si cerstvo umyjem nohy tak nie su o nic spinavsie ako moja tvar a teda nerozumiem preco treba mat iny uterak na nohy.
To fakt toto riesite? 😀 sak nech ma kazdy uterakov kolko chce.
Uterák na ruky je spoločný, ostatné máme všetci podľa vlastných preferencií vlastné, resp. krpec zatiaľ jeden, ale on nemá ani 9 mesiacov.
@sandrasstini Ale musia sa dohodnut na tom kolko uterakov bude mat dieta? Ja by som to riesila tak ze ak muz kupe deti, nech pouziva zvlas uterak na nohy a ked ja, tak nech mi do toho nekafre.
🤯🤦🤦🤦
Mňa toto pobavilo😀Bude Ťa sledovať v kúpeľni, ktorým uterákom si čo utieraš?😀
😂😂😂 ze nezhody ohľadom uterákov 🤦♀️
Ináč budem asi ta menšina co pouziva uterák zvlášť na nohy, hlavne v lete lebo nosím iba sandále a doma po dvore záhrade na boso, takže jasne ze nohy špinavé. A pri vani aj sprchaci mame uterák na zemi presne na tento účel.
Dokonca mame aj bidet a pri nom mini uteraciky.
Spoločný na ruky, každý svoj na tvar, každý svoju osušku na telo, teraz mám vlasy len po ramena ale ked som mala dlhšie vzdy som mala zvlášť na vlasy, Plus k tomu tie uteraciky od bidetu a v lete uterák na nohy 🤦♀️
No celkom dosť našťastie sa o tom nehadame

Akože fakt? Uteráky sú naukladané v skrinke v kúpeľni. Kto koľko a aké potrebuje, zoberie, použije a zavesí alebo hodi do prádla. Ani priblizne netuším, kto, koľko a akých uterákov potrebuje.