Ako riešiť platenie v domácnosti?
Ahojte ,čo by ste si mysleli o chlapovi ,ktory sa rozhodol že si budeme svoje výdaje na hobby ,stravu a tak ďalej ,budeme riešiť každý svoje, výdaje za nájom a energie na polovicu, ale domáce práce a všetko okolo toho je na mne. ?
A čo vlastne z neho máš? Venuje vám svoj čas, ľúbi vás, stará sa o malú keď treba?
Načo si sním? Keď je debil, ani peniaze, nič.... načo?
Mám len 1 otázku: čo ti prináša do vzťahu tento chlap?
Len aby neminal svoje aj inde
Tak ja by som sa asi rozhodla ukončiť taký vzťah 😀 Načo Ti je? Veď môžeš ešte nájsť k sebe fajn človeka. Toto jednoducho ani keby bol v posteli ako malý Zeus, tak by som netrpela 🙂
@zlotka ako môže na vás veľa míňať, ked si všetko kupuješ sama..asi ma alzheimera..čo konkrétne na vás míňa? asi veľa rečí...
a tie domáce práce si vždy robila výlučne ty? to gratulácia k výberu partnera
😃🍿
Ťažko sa to číta veľmi ťažko...ja by som mu prestala prať, žehliť variť, a teda zrejme by som aj odišla máš ísť kam o to lepšie pre teba a nech si šetrí.
Tiež mám partnera a dverí z prvého manželstva, nevravím oblečenie jej nekupuje ani krúžky neplatí či okuliare (na to mám výživné plus má na to otca), ale teda ani raz mi nepovedal že na nas veľa míňa
Áno je to s ním veľmi ťažko
Ja som mu tiež povedala, že za tie roky s ním by som si zaslúžila zlatú medailu.
Zlatý môj manžel. Nikdy sa ma nepýta čo som kúpila môjmu synovi a čo spoločnej dcére. A to sme spolu tiež 15 rokov. Toto je čo za chlapa? Spolubývajúci s výhodami🤦.
No tak s tým je radosť niečo nadobúdať... Ale aj ja som takého spoznala po rozvode. Stačil mi rok a to sme spolu ani nebývali. Jedna spoločná dovolenka a konečná
Jedneho dňa vziať všetko z bytu tvoje ísť bývať do svojho a toho strýka gržgroša nechaj inej hlúpak.Všetko si kúpovať na polovicu po 15 rokoch.Som ochotna pochopiť že do roka by ste tak žili ale 15 rokov.Zbav sa toho držgroša.Načo TI je hej sľubuje že sa zmeni kedy myslím že vtedy sa zmeni ked sa bude dať zavolať naším príbuzným do neba a kedže sa to nikdy dať nebude tak ani toto sa nikdy nezmení.Chod bývať sama s dcérkou nazad do svojho.Preboha stopovať čas koľko sa sprchuje no že mega super top držgroš.Ak máš svoj byt chod bývať do svojho.A skonči tento nevzťah.
Veď dcéra musí mať z neho len stres či dobre robí, alebo zas niečo posr.... Ta od vás ujde s prvým co príde po takejto výchove a len si ďalšie žieňa život dokafre.
Prosím Ta, aj nám povieš, prečo si s ním?Ja neverím, že on má Tvoju dcéru úprimne rád. Ani Teba, nehnevaj sa. Stratené roky a dcéra dostáva v totálne kriticky najhoršom období najhorší obraz, ako to vyzerá v chorom vzťahu, ktorý len dusí. A bude si taký hľadať. Píšeš, že máš kam ísť. Ja to proste nechápem.
@kamatopo práve preto chcem preč. Mvoly nej, lebo to u neho graduje. Skúšala som sa porozprávať aj s jeho mamou, ne h mi snim poradí, a ona mi povedala že : no veď vy spolu nebudete, keď je to takto. No tak som jej a to povedala že, no tak asi nie. Ostane sám lebo takto ho nikto nebude chcieť.
Skoda no ☹ ale takto sa utrapite ☹ este ze mas svoje.
Hej, kúpila som si ,proti jeho vôly, našťastie.
@kamatopo ona nema spolibyvajuceho s vyhodami ale spolubyvajuceho bez vyhod 🙃
Autorka, ja ked som byvala s kamoskou tak sme mali viac spolocneho majetku, casto navarila jedna a dala si aj druha a nie ze si po 15r vztahu idete kazdy platit svoje vlastné kilo zemiakov 🤦 pises, ze mas kam ist, no mna uz by nebolo
@zlotka s prvou častou som úplne v pohode, celý život som schopná si financne zabezpečiť všetky svoje výdavky a aj platiť stravu, život, nájom na polovicu, viem sa o seba postarat a aj si zarobiť, nepotrebujem aby ma niekto živil …
Druha časť o domácich prácach zas absolútne nie, nikdy
Ani keby je to boh sexu s milionami na účte v živote by som nerobila domáce prace za neho.
Podľa mňa je to vrcholne ponižujúce a vôbec nerozumiem niektorím ženám ze im to nevadí a berú to ako prirodzenú vec ze o domácnosť a deti sa starajú iba oni a chlap sa zatiaľ vyvaľuje na gauči …
Rovno by som sa ho spýtala ci sme partneri alebo spolubývajúci... keď naozaj chce všetko na polovicu,tak potom nech idú aj domáce práce na polovicu...aj keď všeobecne si neviem vôbec predstaviť takto fungovať, riešiť koho sú ktoré potraviny, atď,...
@veronikah96 Takéto návrhy končia väčšinou takto: On si kúpi napr mäso pre seba a zemiaky, ryžu múka, olej, soľ, korenie, prášok atď, všetko bude brať od autorky a kupovať a dopĺňať to bude jedine autorka. On teda neskutočne ušetrí a ona bude ťahať ako mulica. Domáce práce všetko pre ňu. Aj do roboty nech chodí. Doteraz neodpovedala, prečo už nebali kufre kvôli dcére, aby nevidela, ako jej matku niekto ponižuje a využíva. Asi by tu napísala, aký je inak úžasný, ako vždy píšu ženy od rôznych magorov. Toto nie je ani len napodobenina života. A pri predstave, že by som si s takým kusom mala ešte večer ľahnúť do postele a mať sex, ma normálne naplo.

spis si cennik za domace prace plus vydaje za sex ... a spytaj sa ci suhlasi s platenim .. ak nie hold zbal sa a chod ..a nezabudni si vziat aj svoje koreniny . cistiace veci a podobne .. snad mu to tam nenechas