Ako riešiť prebytočné nákupy manžela?
Pred mesiacom sa mi pokazil telefón. Čiže bolo nutné si nejaky zaobstarať. Manžel mal dobrý telefón. Hneď ako som si kúpila ja tak si aj on išiel kúpiť ten istý. Dcéry dostali od starých rodičov inteligentné hodinky. Na druhý deň došiel aj on na ruke s takými. Stále sa predvádza s tým aké je to super. Pritom nešportuje ani nič na čo by to využíval za mňa v takom prípade zbytočnosť. Už hovoril dnes, že objednal aj mne také. No ja to vôbec nechcem aj som mu to povedala zbytočných skoro 200e. A nie nie sme bohatý trochu sa nam polepšilo ked prišiel daňový bonus a to som povedala, že peniaze nechame na leto na zážitky, keďže dovolenku si dovoliť nemôžeme. Pritom máme sporák, kde nám ide len jedna platnička z troch. Takže najprv varím mäso potom prílohu potom zvlast prikrm pre dcéru. Už dva roky o tom hovorím, že to potrebujem ale totálne to ignoruje. Mne už z toho tečú nervy. Čo mám robiť ?
@sidicek 🤣ono stane sa aj v 2titulovych rodinach... On ing, ona mudr a on si za danovy bonus kupi tie hodinky za 1000 € a kupi a hotovo, ona ich ma za 200 a v pohode stacia, jemu sa neda vysvetlit, ze polka funkcii u nas nie je podporovana, takze tie za 1/5 ceny mu posluzia rovnako, na tomto sa vedeli rozhadat na tyzden, keby Sulik vedel, co sposobi s jeho danovym bonusom "pre deti" , kazdy egoista minie na xhujovinu... Cesta do pekla🔥🔥🔥dlazdena dobrymi umyslami... Tu chyba sporak, ale stvoro hodiniek je😡no aj pani prezidentova Susterova varila v palaci na 2platnicke😂
@ahhola ja viem , kamoskin frajer z výplaty nezaplatil nájom, ale kúpili si okuliare na nočné videnie a vypchateho pavúka, ona z PhD platu ťahala domácnosť, našťastie sa rozišli ale pre iný dovod obaja VŠ
Prepáč ale keby mi ide na sporáku jeden horak zo štyroch nečakám dva roky, ale kúpim sporák a zaplatím chlapa čo to namontuje a keby mi chlap povie čo ten tvoj tebe tak by jedol len chleba s maslom aj to len taký ak by si ho namazal
Ale ako to tak čítam toto je váš najmenší problem
Prepáč ale keby mi ide na sporáku jeden horak zo štyroch nečakám dva roky, ale kúpim sporák a zaplatím chlapa čo to namontuje a keby mi chlap povie čo ten tvoj tebe tak by jedol len chleba s maslom aj to len taký ak by si ho namazal
Ale ako to tak čítam toto je váš najmenší problem
@sense ved nema pristup k peniazom. Za co ho ona kupi?
Je ekonomicky tyrana zena a trpi to.
@sense ved nema pristup k peniazom. Za co ho ona kupi?
Je ekonomicky tyrana zena a trpi to.
@natalka13 to som si dočítala až potom ...máš pravdu ale ...mám pocit že každá takáto žena je len hlúpa pretože ešte dnes by som mala vybavený účet svoj a presmerovala tam rodicak....a dostal by najesť len to čo sa uvarí Max v jednom hrnci alebo chleba...hlavná vec že má namakany telefón, neviem kde tie ženy dali rozum a ešte aj dopustili že majú s takým kretenom viac ako jedno dieta
Stopnúť mu prístup Vašim peniazom keď sa správa ako pubertak po prvej výplate a nevie si určiť priority

Mas 1 platničku na varenie? Tak nevar, alebo rob jedlá len z jedného hrnca. Najbližšie odíde práčka, tak čo povie ti ze per ručne? Kde sme 🙈