Ako riešiť prítomnosť svokry počas Vianoc?
Ahojte
Najskôr popíšem moju situáciu kým sa dostanem k veci
Mám partnera s ktorým žijem 4r, máme našu prvú dcérku, dcéra má 8m.
Každý rok na štedrý deň sme obaja večerali zvlášť, ja u svojej mami, on u svojej aby neboli samé.
Tento rok tým že už máme dieťa sme sa dohodli že budeme spolu ako rodina...
Lenže prišiel domov s tým že mama ku hovorila že bude sama ja štedrý večer že by ju zavolal...
Viem, sú Vianoce, rodina by mala byť spolu, ale muž má ďalších dvoch súrodencov... No svokra ide nakoniec k nám lebo ju pozval, čiže aj ja som pozvala svoju mamu, ktorá by išla k mojej sestre ale tým že ide svokra k nám musí mi niekto urobiť lepšiu náladu a nakoniec budeme s mamami...
No je mi z toho smutno, vysnívala som si Vianoce kde budeme len my traja, predsa sú to naše prvé Vianoce s dcérou... No budem spomínať na to ako prvé Vianoce so svokrou
Moja babka tohto roku je prvý krát bez nášho deda(zomrel vo februári)otec ma 2 súrodencov. Bez preháňania hovorím že každý a jeden jej ponúkol Vianoce u seba doma💙💙❤️to že chce byť doma u seba aj keď sama bola JEJ voľba ale to také krásne. Jej to nedošlo🤣keď sme jej to s otcovou sestrou povedali,že či si uvedomuje že každý ju chce doma,že aké má šťastie(samozrejme vramci srandy)až sa zarazila že áno❤️dúfam a verím že razoje deti mňa alebo manžela nenechajú samých. Ale zase ja verím že sa u detí na návšteve budem vedieť správať🤣sú to len vianoce.budete mať obe doma❤️užite si to....koľko takých vianoc ešte bude🐞🌲
@veronicka88 vidíš a zrejme je takáto i vo všednom živote, preto jej deti ju neberú ako príťaž.
V 3ke ich este stravite velakrat, aj dcera bude vacsia.. toto budu paradne Vianoce😍 je to mama tvojho muza, pamataj na to, tych par hodin vydrzis. Ja chcem bud.rok do noveho pozvat rodicov aj svokrovcov.moc sa na to tesim..🎄😍💖

@anonym_df35de V slovenskej mentalite sú tŕňom v oku svokri.
A tie nevesty.......tie len rezať a soliť!
@anonym_a58488 ozvala sa svokra roka 🫢 čo nevesta nechce s tebou tráviť Vianoce?