Ako riešiť problémy s matkou po svadbe?
Ahojte ,
Mali sme svadbu, dnes je ďalší deň a mňa trápi,že moja matka sa zachovala ako keby ani neexistujem
Idem rovno k pointe, moji rodičia sú rozvedeni a mama zle znáša svojho ex manžela, môjho otca.
Od polovice svadby nás začala ignorovať mňa ako nevestu , nerozprávala sa s nami, netancovala a ani sa s nami nerozlúčila na konci svadby. Od hostí ktorí sedeli pri nej som sa dozvedela že celý čas len intrigovala a riešila iné veci ako svadbu svojej dcéry a tešenia sa z toho. Môj otec mi pomáhal celú svadbu,pýtal sa či niečo potrebujem a podobne. Dnes na ďalší deň som jej teda napísala že ako, neodpisala mi napriek tomu,že pozerá príbehy a vidim ju online. Sklamalo ma ,že na našej svadbe potrebovala riešiť minulosť a nevedela sa cez to preniesť a schytali sme to my. Už tak pár hodín kvôli tomu plačem . Neviem ako sq mám voči tomu zachovať a je mi to veľmi ľúto. Svadba bola krásna ale toto ma veľmi zasiahlo. Pochybujem že ona sa prvá ozve a poda nejaké ospravedlnenie. Ako by ste sa zachovali vy? Už naozaj neviem
Vies kolko je takychto nezrelych ludi na svete? Poznas svoju matku, cakala si, ze aspon tento jeden den sa znormalizuje a bude sa spravat ako sa patri.
Nedala to, mohla si to cakat. Ona uz pravdepodobne ina nebude, nic ine s tym neurobis, zbytocne budes plytvat energiou na sklamanie z nenaplnenych ocakavani
Ja nechápem čo sa vlastne stalo. Tak netancovala, nebavila sa, bola ofučaná atď. ale kde je problém? vyvádzala, vykrikovala, búchala po stole? Asi nie. Pokiaľ.len ticho sedela a vravela okolosediacím o minulosti, tak nech, aspoň to zo seba dostala von. Ja nechápem kvôli čomu reveš a ako ti ona skazila deň. Veď si sa bavila, bavili sa ostatní. Veľmi to hrotíš.
@anonym_c6cd0f aha tak to je úplne pohode ,že matka nevenovala pozornosť svojej dvere a jej manželovi ale radšej riešila blbosti z minulosti a potrebovala otravovať tým ešte ďalších hostí a robiť tam dusno? Keď už ľudia ktorí ju videli prvý krát mi povedali že čo sa stalo že videli na nej že jej niečo je a nebaví sa tak už je dosť jasne čo tam asi vytvárala za atmosféru. Už po obrade začala rozprávať hosťom a byt nervózna a zla o jednej situácii pri ktorej sa vlastne nič také nestalo iba otec chcel prejsť cez dvere a jej vtipne povedal nech sa uhne a ona už nenávistne pohľady a už tam začala tie intrigy. Vtedy som jej ešte povedala nech to nerieši a nech sa zabaví. Nepomohlo
Odstrihla by som ju, a keby sa pytala preco, napisala by som od srdca vsetko to co citim, nech si vstupi do seba a porozmysla. I ked vyzera, ze je jedna z tych, ktora si mysli, ze je najlepsia a kazdy jej len ublizuje…
@natalka13 každopádne to ale nemala prenášať na dcéru. či? je normálne že keď ma bolí hlava tak sa dcérou rozlúčim. keď ma naserie ex, tak poviem dcére že idem ... jej mama ale vypla zvuk a ani po svadbe sa jej neozýva ...
@biba_18 presne toto.. toxicita.. že sa neozve ani po svadbe. Akoze čo také strašné jej nevesta/dcéra urobila? Jej dcéra má byť za niečo zodpovedná? Za jej mindráky?Veru nemám toto rada.. už som zažila podobné toxické manipulacne techniky od svojej mami, našťastie nie na mojej svadbe.
@anonym_autor nemusíš sa kvôli tomu trápiť. Tvoja mama je nevyrovnaná osoba a každý kto ju pozná, aj nepozná si povie, že to je jej vizitka. Ona seba ukázala ako hlupaňu. Dôležité je, aby si ty bola v živote sťastná. Správanie tvojej mamy je.toxické. Ja som bola na svadbe, kde ožratý tatko nevesty vykríkal neveste, že kto to má žrať a rozbil sklenenú výplň na dverách. A zažila som svadbu, kedy slušný chalan so slušnej rodiny si bral dievča s takej trochu alkoholickej a nevesta bola taký hulvát vulgárny, bez 1 zuba, tehotná fajčila.na svadbe. Svokra jej čistila žalúdok na chodbe, ale teda vyliala si srdce so vším všudy. Ty si ešte dobre obišla
@anonym_c6cd0f aha tak to je úplne pohode ,že matka nevenovala pozornosť svojej dvere a jej manželovi ale radšej riešila blbosti z minulosti a potrebovala otravovať tým ešte ďalších hostí a robiť tam dusno? Keď už ľudia ktorí ju videli prvý krát mi povedali že čo sa stalo že videli na nej že jej niečo je a nebaví sa tak už je dosť jasne čo tam asi vytvárala za atmosféru. Už po obrade začala rozprávať hosťom a byt nervózna a zla o jednej situácii pri ktorej sa vlastne nič také nestalo iba otec chcel prejsť cez dvere a jej vtipne povedal nech sa uhne a ona už nenávistne pohľady a už tam začala tie intrigy. Vtedy som jej ešte povedala nech to nerieši a nech sa zabaví. Nepomohlo
@anonym_autor No ono vtipne "uhni" je tiez dost odveci. Asi naraz pories oboch svojich rodicov - kapky by dostali odo mna obaja.
@anonym_autor Tak si ju nemala na svadbu pozývať. Matku si poznáš, vieš aká je, aká dokáže byť. Ale plakať na druhý deň kvôli tomuto? no určite už by som plakala. Nech je urazená, nech sa so mnou nebaví, jej problém. A mňa kebyže sa niekto z hostí opýta, čo je mojej matke, tak im poviem pravdu, že odkedy nie je s otcom stala sa z nej zatrpknutá žena a nech si ju nevšímajú alebo ak ich otravuje, nech jej to rovno povedia. Veď každý má ústa nie?
@anonym_autor autorka moja mama sa so mnou prestala baviť kvoli mojej svadbe, ignorovala ma zakaždým, ked som urobila vlastne rozhodnutie nie podla jej predstav. Tak som pristala na jej hru a ignorovala ju spat. Čuduj sa svete odrazila sa

Ja by som sa jej neozvala už ...veď ona by sa zas ozvala keby niečo potrebuje. Keď píšeš, že jej pomahate