icon

Ako riešiť problémy s partnerovou dcérou ?

katusik2222
15. jan 2020

Ahojte, síce veľmo nepíšem do diskusií, ale už som na dne. Chcela by som vedieť názor, resp. skúsenosti od vás ktoré žijete s partnerom a už vlastným dieťaťom. Môj priateľ má 13 ročnú dcéru a máme spoločnú 18 mesačnú dcéru. Bývame v dome mojej mami, ale samy... ide o to že partnerova dcéra je tak trochu nevychovaná a rozmaznaná, nechcem aby to zle vyznelo... úpravu styku nemajú určenú, chodila k nám hocikedy chcela. Až kým mi nedošla trpezlivosť a povedala som partnerovi že nechcem aby k nám chodila a nech s ňou chodí radšej k starým rodičom. Mám z toho strašné výčitky, ale nevidela som inú možnosť. Dala by som jej prvé posledné, dostávala darčeky, varilo sa čo chcela, robili sme čo chcela, ale začala v dome robiť zle, začala kradnúť veci, nejaké veci,, náhodou " rozbila, klamala a najhoršie je za všetko vinila ostatných, ohovarala nás po susedoch že ju bijem, že sa o ňu nestarám, začala na sociálnych sieťach zverejňovať moje fotky a fotky spoločnej dcérky, aj keď som jej vravela že si to neželám... keď sme si kúpili niečo do domácnosti hneď to referovala mame a potom od priateľa chceli peniaze,. Máte niekto obdobnú skúsenosť? Mám výčitky že som sa tak zachovala, že som zakázala aby k nám chodila, ale nepomohlo ani rozprávanie, vyhrážanie, nič. Priateedala žek tmáieť aj ja a pritom ja som nebola dôvod ich rozchodu, všetko sa

katusik2222
autor
21. jan 2020

@laurinkalm to mi je neskutočne ľúto

katulik123
21. jan 2020

@katusik2222 no ako? Riešila si to s partnerom?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
kristina1204
21. jan 2020

Milujem ked sa tu riesi mama toho dievcata ako neschopna matka. SEBA si vykreslila ako bohynu a z jej mamy si urobila neschopnu hystericku zensku. Chcela by som pocut jej nazor na teba. Zo mna tiez robil moj ex a jeho priatelka jezibabu s bradavicou na nose a kto ma poznal sa chytal za hlavu ked si davali do suvislosti vsetky tie reci. Problem je vo vas. Dieta vola o pomoc a vy by ste to mali riešiť. Ano mate spolu dieta ale aj toto je dieta ktore ma nejake potreby. AMEN

perdulka7
Odpoveď bola odstránená