Ako riešiť problémy s partnerovou dcérou ?
Ahojte, síce veľmo nepíšem do diskusií, ale už som na dne. Chcela by som vedieť názor, resp. skúsenosti od vás ktoré žijete s partnerom a už vlastným dieťaťom. Môj priateľ má 13 ročnú dcéru a máme spoločnú 18 mesačnú dcéru. Bývame v dome mojej mami, ale samy... ide o to že partnerova dcéra je tak trochu nevychovaná a rozmaznaná, nechcem aby to zle vyznelo... úpravu styku nemajú určenú, chodila k nám hocikedy chcela. Až kým mi nedošla trpezlivosť a povedala som partnerovi že nechcem aby k nám chodila a nech s ňou chodí radšej k starým rodičom. Mám z toho strašné výčitky, ale nevidela som inú možnosť. Dala by som jej prvé posledné, dostávala darčeky, varilo sa čo chcela, robili sme čo chcela, ale začala v dome robiť zle, začala kradnúť veci, nejaké veci,, náhodou " rozbila, klamala a najhoršie je za všetko vinila ostatných, ohovarala nás po susedoch že ju bijem, že sa o ňu nestarám, začala na sociálnych sieťach zverejňovať moje fotky a fotky spoločnej dcérky, aj keď som jej vravela že si to neželám... keď sme si kúpili niečo do domácnosti hneď to referovala mame a potom od priateľa chceli peniaze,. Máte niekto obdobnú skúsenosť? Mám výčitky že som sa tak zachovala, že som zakázala aby k nám chodila, ale nepomohlo ani rozprávanie, vyhrážanie, nič. Priateedala žek tmáieť aj ja a pritom ja som nebola dôvod ich rozchodu, všetko sa
@katusik2222 no ako? Riešila si to s partnerom?
Milujem ked sa tu riesi mama toho dievcata ako neschopna matka. SEBA si vykreslila ako bohynu a z jej mamy si urobila neschopnu hystericku zensku. Chcela by som pocut jej nazor na teba. Zo mna tiez robil moj ex a jeho priatelka jezibabu s bradavicou na nose a kto ma poznal sa chytal za hlavu ked si davali do suvislosti vsetky tie reci. Problem je vo vas. Dieta vola o pomoc a vy by ste to mali riešiť. Ano mate spolu dieta ale aj toto je dieta ktore ma nejake potreby. AMEN

@laurinkalm to mi je neskutočne ľúto