icon

Ako riešiť problémy s priateľom po služobkach?

katesynka
22. jan 2024

Ahojte, som rozvedená, mám dvoch teenagerov a prácu, ktorá si raz do mesiaca vyžaduje služobnú cestu na 2-3 dni. Niekedy to padne aj na víkend. Mám priateľa, ktorému to veľmi vadí a po každej služobke je urazený. Nežijeme spolu, chodí k nám väčšinou len piatok, sobota, nedeľa, kedy nám niečo navarí, niekedy pomôže s niečím v dome a tak, ale cez týždeň pre prácu, krúžky a podobne nemám na neho čas. Dcéru vozím z krúžkov večer o 18:00, niekedy o 20:00. Vadia mu najmä služobky cez víkend (ale aj cez týždeň), že spolu trávime málo času a tak.... a že to takto nemá takto zmysel... Pokúšala som sa mu vysvetliť, že taká je moja práca, inú robiť neviem a vždy to tak bolo aj bude. No jeho moja práca nezaujíma a považuje ju za zbytočnú. Priateľ deti nemá, nepracuje, je zabezpečený a pracovať už ani neplánuje. Tak už asi ani nikdy nepochopí ako to v domácnosti s dospievajúcimi deťmi a s hypotékou chodí. Neviem čo s tým, ale už ma jeho výčitky prestávajú baviť. Vraj sa mám venovať deťom, svojmu zdraviu, nenáhliť sa za materiálnymi vecami.... to je pekné, ale hypotéku mi to nezaplatí🙂 Poraďte prosííííím....

januska12323
22. jan 2024

Jaaj tak pánko si mal hľadať nejakú vdovu bez detí keď je taký pohodlný. Podľa mňa by sa s tebou aj rozišiel ale ten občasný sex by mu chýbal tak "trpí".

katesynka
autor
22. jan 2024

@januska12323 aj toho sexu je už pomenej, buď sú doma deti alebo moji rodičia.... Už som mu povedala, nech niečo vymyslí, že poďme niekam na víkend, ale odpoveď bola: ty aj tak nebudeš mať čas.

mk1111111111
22. jan 2024

Dufam, ze Ti aspon na stravu prispieva, lebo mne sa zda, ze je to nejaky drzgros a len Ta vyuziva, ani posediet na pivo, ani na vikedn

grof_monte_christo
22. jan 2024

@katesynka Máte vzťah neperspektivny pre obe strany na vyplnenie (zabitie) voľného času.

stanielka17
22. jan 2024

@katesynka Ale ved to je jednoduche, ked nechce, aby si pracovala, nech financuje zivot tebe a tvojim detom.

f333
22. jan 2024

@katesynka Mozes uviest nejaky dovod,preco si matka deti a zametnana zena vodi takeho milenca domov k detom? Ci on je nejaka gazdina ci petunka cez vikend,ked ty si na sluzobke?
O jeho sposbe zivota netrba debatovat.... On je slobodny,bez zäväzku,k nikomu a hlavne nie k tebe...A ma pravdu,ze vzhadom na tvoje deti by nemal uteba prespavat...ale podla mna ani byt vzivite tvojiuch deti......Ak ho ches ako milenca/ked uz chces nejakeho milenca/ tak sa strtavajte na hoteli..... jeho vizia zivota ako ju opisujes/ ak je naozaj majetny/milionar ci miliardar, len taky moze naozaj uspesne relizovat sposb zivota,aky ti on prezntuje/ je dalako do tvojej vizie a relity v ktorej zijes..... A ak je to len lenivec, co ma nejaky maly prijem/hoci aj pasivny/ a staci mu,aby neprecoval,tak tym horsie,ked mu dovolis ,aby daval zly priklad tvojim detom.....Takze ak nie je schopny pochopit,ze ty MUSIS a aj chces pracovat , ze mas zaväzky k svojim detom ich zivit tiez, tak naozaj asi ho mas len na sex ..... pretoze na vztah to nie je....... On je podla opisu mentalne nezrely jedinec,ktory nechape realitu v akej zijes....Aleob mu je to jedno......
Aky dovod okrem sexualenho styku mas preto na to,aby si s nim udrzovala ani nie vztah,ale nejaky styk?

katesynka
autor
22. jan 2024

.
@f333 drsné, ale aj pravdivé. Nie je milionár, má zarobené tak, že spokojne nadpriemer vyžije do 90 (tak to má vypočítané...🙂 a k tomu 3 byty ako poistku, keby sa dačo stalo. On ale veľa neminie, nikam nechodí, sám si varí, stačí mu príroda, turistika a telka🙂 Preco som s nim? Je to rovný chlap, spravodlivý, čestný, akého som nestretla, priam z inej planéty. V tom je deťom vzor. Som si pri nom istá, ze ma nikdy nepodvedie. Je to jeho zivotné nastavenie, povazoval by to za zlyhanie. Nevier som si v minulosti zazila dost a niet nad to, ze sa zena moze pokojne vyspat bez toho, aby myslela na to, koho zas jej chlap pretahuje.... Inak je to straaaaasna nuda...

karolinakr
22. jan 2024

no ale nie je velmi galantny, ked ti to na jednej strane vytyka, na druhej neponukne, zeby ta finančne odbremenil, aby si mohla byt s ním

f333
22. jan 2024

@katesynka Som rada,ze si dobre pochopila moj prispecok.Pretoze vychadza s profesneho poznania pod. vztahov ..Zmieneny pan ma bud predochodkovy vek,/kedy moze pocitat s tym,ze dostane dochodok a ma iste finacnie a nehnutelnosit ako prilepsenie/ a na jeho skramny zivt styl to staci,alebo je naozaj lenivy pracovvat v mladsom veku a mysli,ze mu budu jeho finacnie stacit ako pises do 90 iatky.... aj bez toh,by abol naozaj majetny..Neche rodinu ani zaväzky.....Alemilenku atu mansiel .atakeych moze mat viac,ak s amu zunujes ..... ci nenaplnis jeho ocakavania,co ma on od toho vasho akoze vztahu......Ono,je cetne od neho,ze tiu pvedla,ze neche u teba prspavat.ale menej cestny je dovod. aty ho vies...che svoje sukromie.nejde mu o tvoje deti.-......
Ze ta nikdy nepodvedie? On nie je tvoj jmanzel,aby ti sluboval vernost...... takze to od neho ani nemozes ockavat a ani nevies ,ci take ako ty nema viac.
Byt tebou s ana milencovu vernost neupinam..
je skor pravdou, ,ze vzhladom na jeho zivotnu filozogiu a sposob ziivota by sobodna ,uspesna bezpetna zena ho nechcela za manzela.....Pretoze je nezopodpovedna ta jeho zivc. filozofia.....pre budovanie rodiny.....
Ty vzhladom na ziv.skusenosti v manzelstve si sa na neho upla..pretoze nie je iny. vdohlade,ze?
Ani manzelstvo ti nezaruci vernost .....Ale je podstatny rozdiel, ze tam ho mozes vyzadovat .U milenca nie....
O-.
Nem ayk tebe ani k detom ziadne zaväzky a jeho chrakter spoznas z j ked nejake zaväzky budes potrebovat..
Jemu nezalezi na tom, kde vezmes na vyzivu deti ci tvoju domacnost ...... On chce mat milenku pri seba na travenie volnych cvil,pokial sa mu chce.. A to iste robis aj ty zatial..Ale ty preto,ze musis .mas zaväzky ..On nie....
Porozmyslaj o tom, aky mate naozaj vztah ,aky on ma vztah k tebe a nozaj aj chrakter.....
..

danica2711
22. jan 2024

mňa by nezaujímal taký priateľ a považovala by som ho za zbytočného

lonely66
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
22. jan 2024

@katesynka to ste vlastne len taki lepsi kamarati 🙂 po 4 rokoch sa vyhovarat, ze nechce traumatizovat deti, mi pripada take usmevne ;) predpokladam, ze deti o nom davno vedia :D

katesynka
autor
22. jan 2024

@lonely66 áno, je to divné. Veď aj preto sem píšem, lebo už neviem či ja som divná alebo on. Odchádza aj keď nie sú doma deti. A príde ráno, ale nie kvôli sexu a je tu celý deň. Ale ide domov, lebo že vraj ho budem budiť, keď bude chrápať a nevyspí sa. A keď sa v noci zobudí, tak je zvyknutý pozerať telku. (ja telku v spálni nemám🙂

katesynka
autor
22. jan 2024

@vanilkovazmrzka jasné, vedia o ňom 4 roky, decká chodia už na strednú, takže žiadni krpci.

katesynka
autor
22. jan 2024

@f333 "Ty vzhladom na ziv.skusenosti v manzelstve si sa na neho upla..pretoze nie je iny. vdohlade,ze?"asi to tak bude

isis234
22. jan 2024

@katesynka keď nemáte deti doma, cez víkend choď ty k nemu.Možno uňho zistíš, aký v skutočnosti je a či ti stojí za to s ním tráviť svoj voľný čas. Ostatné sú len výhovorky.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
katesynka
autor
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
katesynka
autor
22. jan 2024

@lonely66 Teraz sme od seba 15 min autom, no stahuje sa a budeme hodinu. Áno, chodia aj chlapi. No ked sme sa spoznali, tak som rok chodila na sluzobky sama so sefom a soferom. To mu nikdy nevadilo. Zmenila som robotu a teraz chodim s kolegynami aj s kolegami. Ale napriklad naposledy som bola s klientom vecer v TV, ako som tam bola tak akurat mi zavolal a ked som mu povedalal, ze som v TV: zase zurujes? To ma vytáča

katesynka
autor
22. jan 2024

@lonely66 hej, este som dopisovala

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
katesynka
autor
22. jan 2024

@lonely66 Ale kdeze, robim kampane, neorganizujem zury🙂 Ja tak max idem vecer ku kamoske na vinko. Doteraz zil dlhe roky v prenajatom dome u kamarata, co zije v zahranici. Teraz postavil dom.

katesynka
autor
22. jan 2024
mandarinka555
22. jan 2024

@katesynka V prenajatom dome? Veď si písala, že má tri byty...Ináč, aj tak som nepochopila, prečo si s ním?

katesynka
autor
22. jan 2024

@mandarinka555 Tie prenajíma. V tom dome platil roky len energie, tak to bolo výhodnejšie.

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená