Ako riešiť problémy s vyzdvihovaním dieťaťa zo škôlky?
Ahojte ako by ste riešili tuto situáciu lebo ja som už zufala. Potrebujem aby partner chodil pre dceru 2x do tyzdna do škôlky. Pracuje na remote. Lenže sa mu nedá, pretože to vadí jeho manažérovi a pravidelne mu v case, kedy ma pre malú ísť, telefonuje. (Je to približne 20minut dokopy) a ja musím odist už z druhej práce kvôli tomu. Nemame nikoho ineho kto by nám malú zo škôlky mohol vyzdvihnúť. Ja som doteraz mala pracu kde mi stačilo byt 2x do tyzdna v kancelárii a teraz neviem čo budeme robiť, keďže si buxem musieť hľadať niečo iné a znovu buxem mat tri mesiace skúšobnú dobu kedy nebudem môcť doma byt vôbec. Obaja pracujeme v IT sfére, obaja 9-17 :/ čo mám robiť? Ja pre ňu chodím 3x a priateľ 2 a ani to sa mu už nedá.
@anonym_autor obaja pracujete v IT sfére, tak by ste nemali mať problém zaplatiť niekoho, kto vám bude poobede dieťa vyberať zo škôlky a nosiť domov.
@anonym_autor tak nech po ňu chodieva o 20 minút skôr alebo 20 minút neskôr ako zavolá manažér 🙂. Prípadne napíš do miestnej skupiny, či nie je nejaká študentka, kt.by si chcela touto cestou privyrobiť. Nájdeš aj na každý deň v roku jednu
@anonym_autor Hladat si pracu s flexibilnejsim pracovnym casom. Ina moznost neexistuje. Pracovat od 9:00 ja na mna velmi neskoro...
Vsak nech ide hned na 3tiu po nu, preco ju musite vyzdvihnut pred zaverecnou?
Alebo sa dohodnut a zaplatit inej matke zo skolky, aby dieta hodinku postrazila.
@anonym_autor priateľ si musí upratať hodnoty vo svojom živote. Už ma dieťa a to ma byť prioritou a má to jasné komunikovať šéfovi. Ty si to tiež vieš zariadiť, takže nech si to rieši, prípadne nájde za seba opatrovateľku.
Vsak nech ide hned na 3tiu po nu, preco ju musite vyzdvihnut pred zaverecnou?
@cyberk škôlka je u nas len do 15:30 takze chodíme okolo 15 pre ňu
@anonym_autor tak nech po ňu chodieva o 20 minút skôr alebo 20 minút neskôr ako zavolá manažér 🙂. Prípadne napíš do miestnej skupiny, či nie je nejaká študentka, kt.by si chcela touto cestou privyrobiť. Nájdeš aj na každý deň v roku jednu
@denkabemommy zial mame škôlku tak, že pre ňu musíme ísť autom :/
@anonym_autor tak bude mať 2x do týždňa adventure a pôjde na mhd 😅🤷🏼♀️
Kvôli tomuto by som z prace neodchdzala, to fakt nie
Však hľadaj nejakú cipernu dôchodkyňu, študentku, ale o nejaká maminka čo s jej dieťaťom chodí dcéra do triedy
Však ponúknuté slušnú sumu a niekto sa nájde
Však niekoho zaplať keď je to taký veľký problém. Platy na to isto máte.
To je kde škôlka do 15.30 ?
To je kde škôlka do 15.30 ?
@pribinak aj u nás v meste 🙈 veľa miest to tak má, tiež som bola veeeeeeľmi prekvapená. Zvyčajne je to takto v mestách, kde sú nejaké väčšie zavody a väčšina ľudí pracuje tam
@pribinak aj u nás v meste 🙈 veľa miest to tak má, tiež som bola veeeeeeľmi prekvapená. Zvyčajne je to takto v mestách, kde sú nejaké väčšie zavody a väčšina ľudí pracuje tam
@denkabemommy pýtam sa čisto zo záujmu
@denkabemommy pýtam sa čisto zo záujmu
@pribinak 😅 predtým som bývala na Orave, tam bola do 17:30, teraz na Považí a je 15:30.
@anonym_autor neda sa jednemu z vas zacinat v praci skor, aby skor skoncil a mohol ist po malu? Tiez som v IT a rodicia malych deticiek casto toto riesia, vacsinou je im vyhovene. Minimalne skuste nastolit tuto otazku v praci. Drzim palce
@anonym_autor a prečo sa vždy len ty musíš prispôsobovať a hľadať novú prácu? Je to len tvoje dieťa, partnerove nie? Tak nech priatel povie šéfovi, že buď bude mať možnosť vyzdvihovať dcéru zo škôlky alebo si nájde inú prácu. Povinnosti ohľadom dieťaťa budete riešiť ešte veľa rokov (vyzdvihovanie, krúžky, vystúpenia...), to sa na ničom z toho otec nebude podieľať, lebo šéf mu nedovolí? Tak z takej práce by som sama odišla. Ste snáď obidvaja rovnakí rodičia, tak sa máte na starostlivosti podieľať rovnako. Tak ale partner má zrejme inak nastavené hodnoty
@anonym_autor tak nech ju muz 2x do tyzdna berie na obed. Pracu by som kvoli tomu nemenila.
@anonym_autor normálne ju dôchodkyňa, študenta za poplatok vyberie a ak to nie je miesto dostupné peši alebo mhd, zoberie ju k sebe a vy pre ňu tam prídete. Len či sa to pani, slecne oplatí, také opatrovanie na hodinku…
@anonym_autor nech skvelý tatinko zaplati za vyzdvihnutie inej mame alebo susede. Ja fakt nechápem, že kvôli tomuto mas ty po práci?????
Tvoj muž je debil.Moj muž kvôli mne a našim deťom,aby som ja mohla chodiť do roboty a deti aby mali všetko zmenil robotu 🤷🏻♀️
Muž nech si dá neskorý obed a ide po dcéru 14:30.
Nemáš s nejakou mamickou z triedy bližší vzťah? Nejaká kamarátka? Že by ti dieťa povzala, nachvíľu by sa deti pohrali ešte po škôlke.. alebo potom už ozaj nejaká opatrovateľka
Tvoj muž je debil.Moj muž kvôli mne a našim deťom,aby som ja mohla chodiť do roboty a deti aby mali všetko zmenil robotu 🤷🏻♀️
@doriiis to musíš hneď nadávať do debilov?
Kvôli vyzdvihovaniu dieťaťa už druhýkrát meniť prácu je na hlavu.
a to nemôže chodiť po malú v čase obeda? alebo teda povedať šéfovi, že si berie obednú prestávku? Malú môžete vyzdvihovať aj o dvanástej, aj o druhej. Nerozumiem, prečo by si mala ty kvôli tomu odchádzať z roboty.
@doriiis keď je jej muž debil, tak tvoj je potom asi chudáčisko, ktorý musí skákať ako žena píska a meniť kvôli nej robotu..
Nech vyzdvihne dcéru skôr.
@anonym_autor ved nech vola, hadam nemate doma pevnu linku navrtanu v stene. Sa porozpravaju online cez mobil, kde je problem? Alebo proste nech ide v inom case, alebo nech si spravi pauzu. Mne sa zda, ze partner ma akurat tak vyhovorky.

@anonym_autor zaplatit si niekoho z okolia, kto vam bude vyzdvihovat?
nejaka pani na dochodku napriklad