Ako riešiť rodinné napätie so sesternicou?
Sesternica sa nechce stretavat s rodinou, obcas pride zo zahranicia na par dni, cas travi s rodicmi. Ale ani s nimi moc nechce byt. Neviem akou krivdou trpi, podla jej mamy je divna. Na nasu babku a dedka sa hneva, ze vraj mali radsej mna a mojho brata ako ju. Zije tym dodnes. Mam jej nejak dohovorit, snazit sa zblizit? Ked je na Slovensku, tak starkych ani nenavstivi. Teda uz len starku, dedko zomrel pred rokom, nebola mu ani na pohrebe.
@sabi1223 nikto tu neklame, ešte budeš aj sissku tuto atakovať
@karolinakr ako ju atakujem preboha? Keďže sa velmi zastáva autorky a všetky co mame iny názor sme nenormálne prirodzene ma zaujímal jej postoj v rovnakej situácii. Odmietla odpovedať lebo vraj odpovedá autorke co nie je pravda odpovedá iba na to co jej vyhovuje. Pre mna toto klamstvo je pre teba asi nie teda. Ale mohla mi to aj narovinu povedat
Dostala som od sesternice email. Toto sa uz nespravi. Mrzi ma to, nevedela som, ze to takto prezivala. Mali ste asi pravdu, kazda sme to videla svojou optikou.
Bravo 👌🏻👌🏻👌🏻
Bravo 👌🏻👌🏻👌🏻
@heidi4 To nie je nic kvoli comu by si mala pisat "bravo". Je to skor smutne, nevedela som, ze sa tak trapila. Vidat nas nechce, lebo sa jej vynaraju zle spomienky. Ale ze proti mne nic nema, ze ja za to nemozem, ze som bola oblubenejsia. Je to cele zle.
Celá rodina ste úplne divní. Už jej daj konecňe pokoj.
Ale ano, mam dovod pisat Bravo a aj s miernym sarkazmom. Pretoze konecne ti to docvaklo, aspon trocha a bila si sa do prs, ze sesternica prehana a ty si ta spravna, ktora ma pravdu.
Mali sme pravdu, ze za tym musi byt viac, len ti nepovedala samozrejme vsetko, pretoze kto si ty, aby sa ti bola povinna spovedat. Nie si Boh, ani sudkyna ani policajt. Nie, nie je nic povinna ti/vam vysvetlovat, ale to neznamena, ze nema ziadne padne sukromne a osobne dovody.
Takze ano, konecne si uvidela aj jej+nas pohlad na vec, preto Bravo. Lebo ti to trvalo, ale predsa.
(Skoda, ze ti to bolo potrebne od nej polopatisticky vysvetlit, aby si ju chapala, nestacilo ti ju nechat tak, ale tak co uz.)
Dufam, ze jej uz das svaty pokoj, ked vas nechce vidiet.
A ides si zit svoj zivot konecne.

@1sally12 neskončilo. Autorke už dokonca aj matka sesternice povedala aby to nechala tak. A nič. Ona stále nechape 😃
@aurora33 minenka tu zas začala celú tému