icon

Ako riešiť roztržku medzi dedkom a vnukom?

3. júl 2024

Baby nic vazne ale zaujimalo by ma co je podla vas spravne, ako sa to malo riesit.
Dedko mal roztrzku s vnukom ze nevie co je poriadna robota a ze nedokaze nic poriadne robit. Doslo k tomu podla vnuka ze dedo povedal "dam ti 20€ ak upraces v garazi". Celkom dost roboty, povynasat stare veci na zberny dvor, pretriedit skrine, police, pozametat atd. Chalan ze ok, zavolal kamosa ze si 20€ rozdelia a spolu upratali. Vnuk pytal od deda 20€ a dedo ze neda lebo ze povedal "stavim sa o 20€ ze tu garaz neupraces" a on ju neupratoval sam ale s kamosom a takze prehral stavku. Slovo proti slovu, nikto pri tom nebol, dedo sa zatal, vnuk urazeny sa s nim odmieta bavit, ze garaz je upratana tak mal dat 20€. Nakoniec 20€ dostal od rodicov lebo im to prislo nefer ze chalani upratovali a nakoniec nic nedostali. Dedo uz je pohadany aj s nimi ze podryvaju jeho autoritu a z vnuka vychovaju flakaca a podvodnika.

Strana
z4
zazka666
3. júl 2024

Dedo si zavaril. Už mu nikdy nebude veriť

zazka666
3. júl 2024

@zazka666 teda vnuk

zazka666
3. júl 2024
zazka666
3. júl 2024

@mamina7070 súhlas

rozculena
3. júl 2024

@mandzula vnuk si peniaze nepýtal,dedo mu ich sľúbil,ak uprace garáž.Dedo je vychcanec.

nerko
5. júl 2024

Ked si predstavim garaz mojich rodicov… hmmm. No aj 200€ by bolo malo, za tie roky co sa nasyslilo. My deti pomahame rodicom, ako sa da a jasne, ze zadarmo. Ked vnuci pokosia napr., tak dostanu nejake drobne od mojej maminy. A spokojne su obe strany. Dedko je uz senilny, tak to poprekrucal. Keby sa to stane u nas, peniaze detom dam ja.

ktochytavzite
5. júl 2024

No a vnuk by zadarmo neupratal?

kristiii
5. júl 2024

@ktochytavzite možno keby ho dedo normálne poprosil, tak by mu pomohol upratať. Ale on ho vyhecoval so stávkou o 20 eur a nakoniec mu peniaze nedal, hlavne že garáž má upratanú. By som poslala dedka do niekam. Toto sa nerobí. A nikto nie je nikomu povinný upratovať jeho niekoľko generačný bordel. Nad tým by sa mali ľudia zamýšľať priebežne počas života.

milanemila
5. júl 2024

Ja by som povedala synovi, ze mu dam dalsich 20e, ked mu tam ten bordel nanosi spat 🤷🏼‍♀️ to su co za vychovne metody a autorita, ze oklamem dieta a nesplnim co slubim 🤦🏼‍♀️ to ze sa stary chruno odul by ma vobec netrapilo a este by som pred nim synovi povedala, ze vidis taky je svet ludia klamu a podvadzaju, dokonca aj vlastna rodina.

blacki12
5. júl 2024

Tak dedko celkovo nebude dobrák, však? Vyzerá to na veľmi toxického človeka. Vlastnú rodinu je najjednoduchšie zneužívať. Vnuka škaredo využil.

neviditelnypes
7. júl 2024

Jeden z mojich najoblubenejsich:

Karhá dedko vnuka: "Ja ked som bol v tvojom veku, tak Americania pristali na Mesiaci! A ty? Co si TY dokazal??"

🙂

mizoko
Autor odpoveď zmazal
mizoko
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4