Ako riešiť situáciu, keď je partner protivný?
Prišla som domov po celom týždni a partner je ku mne nepríjemný. Mrzí ma to lebo sa vôbec nepotešil keď som prišla domov. Pýtam sa ho normálne vklude čo sa stalo? On:”nič nemám náladu” a na všetko mi odpovie Hmm a na niečo ani neodpovie, totálna ignoracia. Aj išiel niečo vybaviť iba vstal, odisiel preč bez slova keď som varila, ani nepovedal že ide preč len buchol dverami. Som vytočená a sklamaná, ako by ste reagovali ?
@jakubrianka áno asi to sebavedomie a sebaúcta 0 bodov … strach že nikomu nebudem dobrá cinsom vôbec pekná žena keď ma tak odmieta a keď ho nepritahujem na sex . A to pri tom on ma nadváhu aj už vidno ze za ten čas zostarol. Keď sme sa dávali dokopy tak sa snažil udržiavať teraz sa už ani neosprchuje. Niekedy sme si dávali spolu kúpele romantika teraz ho to ani nenapadne. A áno pátrala . Viem že bývalú partnerkou nechával samu doma , uprednostňoval pred ňou kamarátov . Stále bola sama už aj dieťa chcela a on nie . Vadilo jej keď jej domov chlapov stále nosil. Neboli sami často .
@faasx ves toto, mal by si to vážiť a nie takro. Ja som sa do nehonnaozaj úprimne zaľúbila hlavne kvôli tomu ako sa vtedy ku mne správal mal oči len pre mna , starala sa o mna zaujímal sa nikdy mi nepovedal vtedy daj mi pokoj alebo nejako škaredo … ale potom nastal taký zlom a ja som vždy prepacila hmed a to bola chyba
Velmi zaujimavy argument ze mas kam ist len sa nechces stahovat, lebo vsak o tie dva roky sa zase budes stahovat. Takze radsej budes s niekym 'trpiet' lebo ti to vyhovuje.
Mas vela moznosti ako sa vyhrabat z tej situacie, len musis zacat makat na sebe, zmenit postoj k zivotu. Ty si v takej spirale negativnosti.
ty si tu teraz pekne opisala nieco, za co ma v inej diskusii zeny ofrflali, ze to nie je pravda 😁 - pisal som tam ako podlahne vacsina zien kalerabnikom....
Bud ma plne vajcia, alebo prazdne brucho.
Na mňa podobiš veľmi vypočítavo a podľa mňa veľmi dobre vieš prečo mu to trpíš a kvôli čomu si ešte s ním. Tento vzťah nie je čistý ani z jednej strany a zostaň pri ňom a pochováš všetky šance začať odznova.
Vôbec mi nemusíš závidieť ani v dobrom, vykašli sa naňho a hľadaj si rovnako naladeného ako si ty sama. Aj ja som vymenila práve pre toto svojho prvého muža. A hlavne nepchaj do seba lieky, radšej jemu nakvapkaj do kávy niečo na väčší chtíč.
O 2 roky budes mat 27. Na čo chces s nim strácať tie 2 roky? Podla mna ked už aj by si ostávala s ním tak sa nejako emočne odpútaj alebo aj popozeraj či nemáš v okolí schopnejsieho chlapa. Tento ako nič moc. 😄 A to odmietanie chápem uplne. Tiež by mi to zrážalo sebavedomie. Asi by som sa snažila to vedome ovplyvniť a nebyť iniciatívna.
A uvedomujes si aspon,ze si to cele vytvaras uplne sama len tym ze si nechavas vi svojom zivote tolko negativity?Len ta to taha dole.Mala by si sa posunut a budovat si skutocne stastie.Tuto stastie uz nenajdes.Je treba vediet kedy dost.
Chodte od seba.. toto nepotrebujes...to bude len a len horsie. Viem, o com hovorim.
Akých ma rodičov?
Ty 25, on 38......a chova sa ako kreten. Neurob si s nim deti, lebo potom to uz bude uplne cele zle. Toto sa nezlepsi, bude to len a len horsie, psychicky ta to uplne znici. Utec, pokial este mozes....
@jakubrianka super napísané a pravdivé!
Si mladá , pekná , šikovná žena, tak sa konečne preber že tento obstarozny chlap nie je pre teba žiadny prínos. Iba ta jeho povaha, postoj a prístup ťahajú dole, znižuje sebavedomie. Radšej buď chvíľu sama, daj sa do poriadku, odíď hoci aj k rodičom, a kľudne tak potichu a ignorantsky , ako sa on správa k tebe. Zaslúži si to. Tak ako si ty zaslúžiš normálny život, normálneho pozorného chlapa, nie takúto atrapu.
necitala som komenty, ale nema maniodepres. poruchu?

@deti95060810 možno tak urobím. Ja som potom vždy taká plna élanu že sa bude na mna tešiť po týždni a nič naposledy vpohode ale to sex toez nič ale bol aspoň normálny a dnes katastrofa asinhonbudem aj ja ignorovať žiť hlavne pres seba a uvidím čo život prinesie 🤷♀️… len keby mi to vydrzalo mám take výpadky kedy ma to trápi dosť inokedy neriešim hlavne tie lieky minpomahu sem tam keď už mám pocit že sa zrútim