Ako riešiť situáciu, keď sa darček zduplikuje?
Strašne som vytočená.Veľmi ťažko je mužovi spraviť radosť. Nič nechce, nič nepotrebuje....pred cca mesiacom som z neho horko ťažko vypačila čo by mu spravilo radosť. Väčšinou to vždy konči oblečenim čo je tiež dosť ťažke. najsť, lebo má špecificky vkus..Tak som mu tie dve veci kupila. S jednou z nich som sa natrapila lebo je to čisto mužska záležitosť, existuje mnoho variant tak som sa snažila, študovala okolo toho a kupila. A on debil si to dnes kupil 🙄 ( iny vyrobca ale v podstate to iste) . Sa ho pytam, že prečo ,? keď mi vravel že to chce ako darček. A on, že tak to zabal keď chceš. Ako uplne ma dorazil a nasral.
Vies co muzovi som parkrat kupila rozne veci (mikiny, tricka) ktore neboli uplne podla jeho vkusu a obrblal, som to zahrabala do skrine, nebola to hrozna polozka, ze ved vynosi mozno do roboty, po roku-dvoch to vytiahol ze ake pekne veci tam ma, ze to kedy som mu kupila? :D ja uz neriesim.... Kup mu mozno daku poukazku nech si vyberie sam.... alebo rovno si davajte darceky ktore si vyberiete sami a zaplatite navzajom.... Ja sa priznam ze by som toto darcekovanie u nas najradsej zrusila...
@lonely66 tak čitaj diskusiu , ty premúdrela 😳, jasne idem sa s ním rozviesť kvôli tomu. 🙄
@jaond19 to je mile 😃
@simona1306 len neviem čo by povedali deti 😃😃😃
Mozno respektuj svojho muza ze naozaj nic hmotne pod strom od teba nechce, nepotrebuje. Ty mas potrebu davat a si nastvana ked to nevyjde. Kruci tak respektuj jeho zelanie. Mne trvalo velmi dlho kym okolie pochopilo ze mi ozaj nemaju nic kupovat, co chcem si kupim kedykolvek. Pod strom kupujeme len detom.
@lonely66 ako si v poriadku? No veru nie. Škoda aj reagovať...
Ja ťa úplne chápem. Mám doma do bodky to isté. Nič mu nie je dobré, nič nechce, všetko ofrfle a aj tak si kúpi sám. A tiež ma totálne nasral lebo tak medzi rečou spomenul čo by mu bolo treba (je rybár) tak som ho počúvala, tiež som si dala námahu,vybrala čo najlepšie som vedela a ešte ma zvozil ako malé decko na čo som to objednavala, že to si on musí vybrať sám, že to aj tak nebude dobré. Som mu povedala, že keď to teda príde to pred ním hodím do koša a mám na háku. Hrozne ma vytočil.
Šak bude mať rezervu😄Zabaľ a nerieš. Dajte si sex pod stromčekom na Vianoce a nekomplikujte život kvôli kravinám😉
prečo chceš za každu cenu bombasticky isť naňho? mňa potesila aj mikina zo Superdry
Ste dospelí tak sa skúste dohodnúť normálne, nie okľukou....veď v konečnom dôsledku aj tak nikto nemá prekvapenie a ešte si na muža naštvaná, tak o čom to je? Mala si mu povedať, kúpim ti dar na Vianoce, nie že si kúpiš to isté. My sme si s mužom kúpili prvé Vianoce totálne blbosti keďže sme nevedeli čo a nikto nič nepotreboval, tak sme sa dohodli že si ďalšie Vianoce už nebudeme dávať nič a radšej pôjdeme po novom roku na wellness. Darčeky si opäť dávame len kvôli dieťaťu odkedy začalo vnímať Vianoce. Nekupujem nič navyše,
len zabalím niečo čo nájdem doma, napr pre mňa kozmetiku, mužovi ponožky. A máme spokojné a kľudné Vianoce. 😀
Tito su naozaj 2 svety, ktore na seba narazaju. Aj ja to mam vo svojom okoli, ludi co "chcu obdarovat". A ja zase marne opakujem, ze nic nepotrebujem, tak sam najlepsie viem aky typ, ake parametre atd.
Potom len zbytocne nastavaju tie neprijemne situacie - mna vytaca ked ked nieco dostavam, vytaca ma ten materializmus, zbytocne miname peniaze, pripadne vracanie do obchodov (svokra ani to nespravi, odlozi do skrine, do pivnice..Kopia sa zbytocnosti.).
Ste proste v tomto nekompatibilni.
Za mna prirodzene hovorim - proste respektuj a nic mu nezhanaj 🙂
@adulka25 inak v tomto muža úplne chápem...tiež by som nebola nadšená keby mi muž kúpi niečo čo som chcela ja ale nejakú nižšiu triedu, inú značku ako som chcela, čo úplne nespĺňa účel. Takéto veci sa komunikujú do bodky...ak si nezistila presný typ tak radšej sa do takej kúpy ani nepúšťaj. 😏
@romino panebože, ale my sme sa dohodliiii 🤨, nasilu som nič nekupila. Len na to zabudol ( po necelom mesiacia kupil si to )
Dohodli v zmysle, ze si mu priamo povedala: ok, toto si nekupuj, kupim ti na vianoce?
Každý máme svoje plusy a mínusy....toto je to čo ti na ňom nevyhovuje. Je to smutné, chápem že sa tešíš s obdarovavania, ale nie sme dokonali.
Možno niektorá by sa tešila, keby manžel bol krajší ...alebo viac zarobil,... alebo bol kutil...alebo vedel lepšie tancovat.
Z niečoho to vychádza buď z jeho povahy alebo ma to z domu.
Najlepsie spravíš, keď sa s tým zmieris, lebo jeho môže tvoje naliehanie obtazovat. Človeka neprerobis.
Tak ako ti tu pisale, realizuj sa inde, deti, rodičia, súrodenci, kámošky.
Jemu daj poukážky alebo zaplať čo si kúpi alebo si urob radosť ty a zaplať výlet 😜.
hej hej, chapem :D aj my mame uz dieta, tak mu vzdy dam do balicku nejake pekne spodne pradlo, a k tomu take karticky , na ktore napisem masaz, sprcha, a take blboviny :D a vzdy prveho decembra mi zacne rozpravat ako sa tesi na vianoce ze co zas vymyslim :D
Proste chlap 😂 chápem, že to zamrzí ale nerieš to toľko. Keď je taky akčný, tak nebude mať nič a vybavené 😂 môj mi toto robí pravidelne. Už vie že bud to neurobí alebo mi narovinu povie čo chce, inak dostane pyžamo a spodky
Keď vieš aký je načo mu kupuješ darčeky? My si s mužom už roky nedávame nič, ale teda on rozhodne nie je taký ako tvoj 😆 len teda čo chceme si aj tak najlepšie kúpime sami 🙂
Normalne by som mu ukazala,ze toto si mal dostat,ak chces to ktore sisi vybral daj vediet a mam este par dni poslat naspat..alebo si necha to od teba a druhe predate..ved uz nieste deti,ze by ste museli mat prekvapenia..a na dalsi rok si povedzte,ze od decembra sa uz nic nekupuje,aby sa nepokazilo prekvapko.my to mame takto uz dlho a sa to ujalo.
To máš fajn, ja som polovičke kúpila hodinky lebo vravel ze chce a on si kúpil tiež, zabalil si ich a otvoril pod stromčekom, skoro som ho zqsketila
Už ti tu napísali asi všetko. Ale mňa strašne zaujíma, aký je to darček. 😁 Prezraď nám prosím.
Toto ako u nas doma. Na začiatku decembra si manžel objednal zásobu proteínov a výživy (lebo Black Friday), ked sa ho pýtam co si želá od mojich rodičov a sestry tak "on nic nechce, on nic nepotrebuje". No na porazenie... Vyriešila som to tak, ze dospelaci v rodine si navzájom nedávame darčeky. Tento rok som odpozorovala ze si obľúbil teplaky a kratase do fitka (konkretna značka, typ, farba) a objednala som mu presne to iste. Je to úplne neoriginalne ale mam nadej na usmev pri vybalovani. Zato minulý týždeň som nechtiac nasla svoj darček (tento rok asi 1x v živote pôjdem vymenit co mi da). Moje zadanie o hnedej koženej kabelke skoncilo strasne...🤦♀️
Normálne mu povedz ze si mu to už kúpila pod stromček, nech to svoje vráti alebo predá
My už tretie Vianoce píšeme list pre Jeziska, každý člen rodiny napíše zoznam prianí co by ho potešilo, niekto všeobecne veci typu “hrnček, ponozky” a niekto konkrétny názov výrobku vratane značky, farby atd
Najskôr som bola proti, lebo však darček by mal potešiť a prekvapiť … Ale musím uznať ze je to takto dobre, vyhli sme sa každoročnému zháňaniu a vymýšľaniu darčekov a potom následnému sklamaniu ze darčeky až tak neohúrili, vymieňalo sa za správnu veľkosť, farbu, vracali sa veci pripadne skončili nikdy neoblecene v skrini, neprečítane, nepoužité ….
Áno je to možno divne ale funguje to super, všetci sme spokojní. Dospely niesu deti, majú svoj vkus, preferencie, ty si myslíš ze ako dobre si vybrala, ale ten človek by si možno vybral niečo úplne ine
Áno, vzdy si dame aj nejakú drobnosť ako prekvapenie, ale hlavný darček je to co ten človek naozaj chce
Co sa týka mňa osobne ja sa už roky snažím o zrušenie darčekov pre dospelých, fakt dať si len drobnosť typu sviečka , ale toto mi u rodiny ani doma neprešlo … Tak to mame takto

daj mu pod stromcek seba v masli 🙂 to chce kazdy chlap :D aj moj to pyta rok co rok, neda sa mu nic kupit, on vsetko co chce kupi si sam :D