Netradičný darček: Text na billboarde pre svokrovcov
Ahojte 🙂 Svokrovci budú mať výročie svadby, majú fakt všetko, keď sa pýtam, čo by chceli, nič nechcú, nič nepotrebujú.
Dnes som videla oznámenie o konaní svadby na jednom a som tam premýšľala, že im niečo také dať spraviť pri ceste, kade chodia každý deň 🙂
Mne sa to zdalo také netradičné, ťažko sa vymýšľa ľudom, čo fakt všetko majú :-/
Keby mi niekto toto spravil, do konca zivota s nim neprehovorim a pred tym ho poslem ten billboard priborovym nozom zoskrabat
@rado_sa_stalo je to velmi netradicne, ale myslim, ze vacsinu by to nepotesilo.
riadna blbosť, najmä pre ľudí, ktorí už nemajú 20 rokov
To by bolo naozaj trapne. Ale neverim, ze si nerobis iba srandu s tymto napadom. To by nikoho nenapadla taka blbost. Aj muz by ti povedal, ze nie 😀.
Kriste pane, toto keby mi niekto spraví, asi sa s ním prestanem baviť doživotne, snáď už nič horšie v ponuke ani nemôže byť otrasný nápad, a čo ty máš s ich výročím svadby? Veď sa im nepchaj do zadku, oni si majú darček sami medzi sebou dať
A určite nemajú fakt všetko ako píšeš, trošičku viac popremýšľaj, čo by si im darovala. Výročie? Koľko?
Kriste pane, toto keby mi niekto spraví, asi sa s ním prestanem baviť doživotne, snáď už nič horšie v ponuke ani nemôže byť otrasný nápad, a čo ty máš s ich výročím svadby? Veď sa im nepchaj do zadku, oni si majú darček sami medzi sebou dať
@zuzubb007 ak sa oslavuje strieborna svadba nosia darceky aj hostia ak je vacsia oslava, kedze uz su manzelia aj svokrovci bude to nejake vyznamne jubileum. Aspon dufam, ze je to tak
@rado_sa_stalo ked maju vsetko, netreba to silit s hmotnymi darcekmi. sla by som skor do nejakeho zazitku, uz podla ich zaujmov a vasich financnych moznosti, napr. pardnovy vylet kludne aj niekde na Slovensku napr. prehliadka ineho mesta so sprievodcom, wellness vikend, pripadne spolocne s vami straveny vikend vo Viedni, Budapesti, Prahe... alebo pardnovy pobyt v kupeloch... my sme napr. mamine dali k 70-ke duchovno-kupelny pobyt v Nimnici a velmi sa jej pacilo, tak ak su veriaci, mozno by i to potesilo:
https://eshop.tvlux.sk/13-kupelne-pobyty
Ja by som sa od hanby pod zem prepadla,keby toto niekto spravil mne. Akoze ozaj musia vsetci vediet,ze mame vyrocie?!? Daj im spravit nejaku peknu tematicku tortu. Naco nejake bombasticke dary?!? Je to ich vyrocie,nie vase.
tieto bilboardove "vyznania" a odkazy su akceptovatelne pre teenagerov, pripadne o kusok starsich. Pre ludi vo veku sa mi to zda uz prilis teatralne a "lacne".
u nás som to v meste videla len raz pred pár rokmi , bolo to ohľadom svadby mladej dvojice. Pomyslela som si svoje. Mňa takéto darčeky nepotešia.
skôr výlet, dovolenka na sk, alebo do zahr.
Nepíšeš vek oslávencov, ani ich záľuby či by ich aj to cestovanie potešilo.
Trapošina, podobne ako rodinná oslava výročia svadby. V živote som na žiadnej nebola ani osobne neslávime, keďže ani netuším, ako sa volá svadba napr. po 25 rokoch....
Mne to príde OK, za pokus nič nedáš, ale samozrejme bez ich fotiek a osobných údajov... Teda ak tam bude niečo v zmysle Janka a Milan všetko najlepšie k striebornej svadbe a krásnych dalších xx rokov minimálne-samozrejme nejak krajšie napísané nevidím na tom nič zlé. Nemajú sa za čo hanbiť lebo nik nebude vedieť komu to je a je to niečo zaujímavé a iné.
@rado_sa_stalo tu reklamu si tam dala vyrobit bud priamo mlada dvojica, alebo ich kamosi, ktori vedia, ze obaja mladi su za kazdu vtipnu blaznivost.
Ale tu by si si musela byt ista, ze svokrovci o takuto pozornost stoja. Lebo susedia im to mozu neprijemnymi “vtipnymi” recami este pekne osladit.
ak mate vela penazi, tak toto:
https://dynastic.sk/rodokmen/?gad_source=1&gad_...
Mne to príde OK, za pokus nič nedáš, ale samozrejme bez ich fotiek a osobných údajov... Teda ak tam bude niečo v zmysle Janka a Milan všetko najlepšie k striebornej svadbe a krásnych dalších xx rokov minimálne-samozrejme nejak krajšie napísané nevidím na tom nič zlé. Nemajú sa za čo hanbiť lebo nik nebude vedieť komu to je a je to niečo zaujímavé a iné.
@marsmykkok ano, ked ten billboard bude visiet pri obchvate v Kosiciach, nikto ich poznat nebude. Akurat sa ludia budu cudovat co za cvoka to tam vycapil, tak ako sa cudovali ked tam viselo "Janka, vrat sa,. Milujem ta". Len aby po tej vypadovke isli kym plati predplatne na jeho instalaciu. Keby visel pri vjazde do Hornej Dolnej kde uz 40 rokov byvaju, je velka pravdepodobnost, ze o tom budu trkotat vsetky Kelisove pred Jednotou este dlhe tyzdne. Neviem ci by ich akurat taka slava potesila
@marsmykkok oznam bez foto ma aky vyznam?, len im dvom "mozno", pisem, "mozno" dopne. A potom co? Budu ostanym oznamovat, ze "to je o nas?"
@rado_sa_stalo Tak im nedavaj darcek,pozvite ich na veceru alebo do wellnesu,niekam na vylet. Nechapem,preco ludia lipnu na darcekoch. Oznam na bilborde by sa asi malokto ocenil.
@marsmykkok ano, ked ten billboard bude visiet pri obchvate v Kosiciach, nikto ich poznat nebude. Akurat sa ludia budu cudovat co za cvoka to tam vycapil, tak ako sa cudovali ked tam viselo "Janka, vrat sa,. Milujem ta". Len aby po tej vypadovke isli kym plati predplatne na jeho instalaciu. Keby visel pri vjazde do Hornej Dolnej kde uz 40 rokov byvaju, je velka pravdepodobnost, ze o tom budu trkotat vsetky Kelisove pred Jednotou este dlhe tyzdne. Neviem ci by ich akurat taka slava potesila
@anonym_7444be Však ale hranie jubilantom alebo aj takým čo majú zlaté, strieborné svadby je tu roky a rovnako aj oznamy v novinách. Teda verejne niekomu k niečomu blahoželať nie je nič nové čo by začala len generácia Z alebo ktorá, robí sa to od doby kedy vznikli médiá. Prečo práve bilboard je trápny? Proste len to ukazuje zase stádovitosť Slovákov ktorú rada nemám, že všetko čo je trocha iná je hlúpe...
@anonym_7444be Však ale hranie jubilantom alebo aj takým čo majú zlaté, strieborné svadby je tu roky a rovnako aj oznamy v novinách. Teda verejne niekomu k niečomu blahoželať nie je nič nové čo by začala len generácia Z alebo ktorá, robí sa to od doby kedy vznikli médiá. Prečo práve bilboard je trápny? Proste len to ukazuje zase stádovitosť Slovákov ktorú rada nemám, že všetko čo je trocha iná je hlúpe...
@marsmykkok pre mna je rovnako trapne. Keby tie peniaze a cas venovali jubilantovi osobne, tak by to malo aj vyznam. Takto sa len pretekaju v trapnostiach, lebo babke Zuzke dali zahrat a babke Anci nie. Co su to za deti, ani zahrat jej nedali? Cela dedina to bude rozoberat. Ale cedula velkosti 2x4 metre to sa do obecnych analov zapise. Ked je v dedine dost sutazivych prostoduchych, tak reklamna agentura bude vitaz. Uz nikdy sa tam nebude skerit vyretusovany politik v nadzivotnej velkosti so svojimi slubmi a v medzivolebnom obdobi tam nebude reklama na akciove mlieko v Kaufe, vybookovane to bude dlhe mesiace dopredu
@rado_sa_stalo v jednej práci to spravili kolegovi a zobral to s humorom,ale starší ludia určite nebudú chcieť byt na ociach vsetkych,čo by len suseda povedala atd... pekný nápad,ale priklanam sa,že na danu vekovu kategoriu nie. Ja som napr.kupila poukaz na degustacne menu, v takom veru už človek ozaj všetko ma :D
Uff by ma teda asi drblo kebyze vidim na bilboarde nejaky odkaz ohladom mojho sukromia. To radsej nic ako taka traposina
@rado_sa_stalo ked maju vsetko, netreba to silit s hmotnymi darcekmi. sla by som skor do nejakeho zazitku, uz podla ich zaujmov a vasich financnych moznosti, napr. pardnovy vylet kludne aj niekde na Slovensku napr. prehliadka ineho mesta so sprievodcom, wellness vikend, pripadne spolocne s vami straveny vikend vo Viedni, Budapesti, Prahe... alebo pardnovy pobyt v kupeloch... my sme napr. mamine dali k 70-ke duchovno-kupelny pobyt v Nimnici a velmi sa jej pacilo, tak ak su veriaci, mozno by i to potesilo:
https://eshop.tvlux.sk/13-kupelne-pobyty
@anonym_4f2431 ak sú veriaci ,super nápad 👍
No to je teda extra blbost 🤦♀️ Napada ma to legendarne "komu tim prosjejete?!"
U nás v meste pred sto rokmi dala toto spraviť jedna pani manželka svojmu mužovi k narodeninám. Použitá bola fotka z ich evidentne rodinného fotenia. Boli tam do pol pása nahí (aj s deťmi), fotka bola orezaná, aby nebolo nič vidieť, ale aj tak to pôsobilo ultimátne nevkusne v tej nadživotnej veľkosti uprostred mesta. Hanba na 100 rokov a úškrny ľudí.

no ja osobne by som teda o takuto pozprnost nestala a darca by sa velmi rychlo dozvedel ze to bol nevhodny, nemiestny, nedomysleny a velmi zly darcek