Ako riešiť vážnu hádku s manželom?
S manželom sme sa ráno veľmi pohádali začalo to nejako tak že som mu vyčítala že na nike ma nejaké peniaze a plus tam aj hraje akokeby tie hry automaty a pár centov tam vkladá.plus tipuje na šport Keď sme sa o tom predtým rozprávali povedal že to niesu jeho peniaze ale bonusy a on by si vlastne tam nedovolil dať. Vybehla som na nho zobrala mu telefón a ukazovala že aha prečo toto tak robí a tak. Veľakrát sme sa pohádali na tých stávkovych kanceláriách mne sa to nepáči že to robí aj keď tvrdí že nie za naše € kedze máme deti. Ale dnes to vyšlo tak že som mala ten mobil v ruke on sa postavil chytil ma zozadu a snažil sa ten mobil zobrať ja som ho hodila a potom dom do nho drgla že čo ma sotil hovorím že mňa sacat nebudeš a oliala som ho vodou potom on mňa kávou išla som potom do sprchy kde za mnou prišiel s úplnými nervami a škrtil ma že on živí našu rodinu atd ja som ostala v šoku chcela som sa niekam zavrieť potom sa začal obliekat že ide prec ja som mu zase vykríkla že čo ženy skrti či je normálny a on ze som pič. A čo ja robím a prinášam pre túto domácnosť (som na materskej s 3.dietstom) hovorím ved nechodím do prace starám sa o deti. A že nakupujem blbosti atd medzitým zase do mňa strčil a potom keď odchádzal zase som do nho sotila a on mi zobral ruku a že nech ho udriem udriem a tak s mojou rukou sa udieral a potom ma sotil a ja som spadla na zem kde mám aj suchnute koleno plus na krku mám mierny skrabanec od neho. Ináč je to muž ktorý doma je prítomný pomáha o deti sa stara vari atd. Mám pocit že keď ma toho v práci veľa nevie vypustiť ventil. Ja neviem čo mám robiť
určite nie volať políciu. Načo robiť divadlo. Stres pre deti na doživotne.
Radšej popremýšľaj kde sa stala chyba. možno by som zvážila odbornú pomoc - psychologa - pozri niečo online, kde by si dostala zopár rád.
čo ti už len polícia pomôže. ak povieš že ťa muž škrtil tak ho zoberú na 24 hod do CPZ a potom ako ďálej. Chceš to až takto hrotiť? Jeho rodina ťa znenávidí a svokra bude zabíjať pohľadom.
Tak on stavkuje,prejebava peniaze ale moze vlaatne ona za to.Isto tam mal viac penazi a bal sa,aby na to neprisla,preto taky extrem a takto to dopadlo.
@anonym_a644cb on hovorí a aj prísaha že nepoužíva naše peniaze a toto mi stále hádže do tvare že mu neverím a podobne ale on každý deň chodí na to nike. Mne to príde choré. A či je to za bonusy ale stále sú to peniaze teraz tam ma kredit 45€ ale keď mu mám kúpiť tenisky za 50€ tak hučí že načo nové a netreba míňať peniaze
Tak ako on nema utocit na teba, nemas ani ty utocis na neho!!!
Precitaj si este raz po sebe, kto zacal prvy fyzicky utocit... TY
Kto zacal prvy hadku.. TY
Kto zacal emocne vydieranie..TY
Ja ho neobhajujem, ale ked sa sakra nevies ovladat, tak ta fyzicky asi treba stopnut, presne ako male dieta (mas 3 deti, vies co myslim).
Ze to prehnal, je zase dalsia vec. Nemoze ani jeden z vas ist cez hranicu
Cele toto nie je problem dneska, toto je nakopene za dlhy cas...
A nechapem, ako sa ani jeden z vas nevedek zastavit, ale zvysoval latku ublizovania tomu druhemu.. on mne toto, no ja mum dam, pritvrdim este viac...
Kazdy z vas vidi iba SEBA
Miesto tretieho dietata si mala ist radsej do prace. Mate financne problemy, ty nepracujes, zijete z jedneho platu, chlap je trocha gambler, skusa riesit nedostatok financii na Nike, co je samozrejme blbost a sacete sa, oblievate sa, bijete o mobil. Skus sa radsej co najskor vyexpedovat do prace, inak budes na tie tri deti sama s minimalnym vyzivnym.
@anonym_a644cb on hovorí a aj prísaha že nepoužíva naše peniaze a toto mi stále hádže do tvare že mu neverím a podobne ale on každý deň chodí na to nike. Mne to príde choré. A či je to za bonusy ale stále sú to peniaze teraz tam ma kredit 45€ ale keď mu mám kúpiť tenisky za 50€ tak hučí že načo nové a netreba míňať peniaze
@anonym_autor nechápem,ako to že to nie sú vaše peniaze? Aké bonusy?
@anonym_autor tie bonusy su vase spolocne,vsetko co zarobi su vase spolocne peniaze,aj ty ked pojdes do prace budu aj jeho peniaze,takze ano okrada vas o to,ze sa ako rodina mozte mat lepsie.
Ako fungujete financne spolocny ucet ale kazdy zvlast a dalsi akoze spolocny ucet,lebo keby mate 1 ucet videla by si aj v akej vyske ma bonusy.U nas to robi aj 600eur,aj 1400eur ako 13te,14te platy.Tie asi tiez by ratal do bonusov.
Skuste si este jedno dieta spravit.. pripeceni ste obidvaja, chudata deti
@anonym_autor tie bonusy su vase spolocne,vsetko co zarobi su vase spolocne peniaze,aj ty ked pojdes do prace budu aj jeho peniaze,takze ano okrada vas o to,ze sa ako rodina mozte mat lepsie.
Ako fungujete financne spolocny ucet ale kazdy zvlast a dalsi akoze spolocny ucet,lebo keby mate 1 ucet videla by si aj v akej vyske ma bonusy.U nas to robi aj 600eur,aj 1400eur ako 13te,14te platy.Tie asi tiez by ratal do bonusov.
@anonym_a644cb tie bonusy ma z nejakých hier kde sa zapája ale mne sa nepáči to že vôbec stávkujúci on tvrdí a prísaha že naše peniaze ani raz nedal do hry vždy to boli € nike
Hmmm neviem kto z vas je na tom "lepsie". Kazda diskusia rozhovor sa viest aj na normalnej urovni. Toto uz bola hadka a cirkus. A predpokladam ze sa nic neporiesi... akurat bude doma dusno.
Hmmm neviem kto z vas je na tom "lepsie". Kazda diskusia rozhovor sa viest aj na normalnej urovni. Toto uz bola hadka a cirkus. A predpokladam ze sa nic neporiesi... akurat bude doma dusno.
@anonym_223fda rozmýšľam že mu poviem že nech to prestane stavkovat. Alebo pôjdeme od seba už veľakrát sme sa na tom pohádali
Stavim sa, ze toto bude dalsia odveci diskusia, kde na 10 stranach budes iba opakovat, ako dava peniaze do stavok a ine komentare odignorujes 😀 lebo toto je u vas najvacsi problem
Tradičná slovenská rodina. Chúdence deti, to bude radosť v takom prostredí vyrastať.
Piko keď to robí chlap je zle ale piko keď to aj žena urobi tak to je dupľom zle , takže ste jeden aj druhý poriadne pri.... . A tu neviem ako chceš riešiť takúto hádku kde si aj ty bola agresívna. Myslim že sa máte o čom rozprávať
predpokladam vek do 30 rokov, veľmi slabé vzdelanie, hladová dolina... on je gambler-stávkar. Ty sa necháš ožrať rožkom, že to sú bonusy. Od.báva ťa, ste obaja otrasný príklad pre deti.
@anonym_autor ste rovnakí obydvaja. A ty ho ešte plus aj provokujes. Peniaze nemáte, a ty si rodis deti rad za radom. Chod do práce 🙄
@anonym_223fda rozmýšľam že mu poviem že nech to prestane stavkovat. Alebo pôjdeme od seba už veľakrát sme sa na tom pohádali
@anonym_autor a chybaju vam peniaze? Nie,ze malo zarobi ale ci vidis,ze vam kamsi utekaju....aj moj ma nike. Nwtusim kolko tam ma. Obcas tam vlozi 5€ a s tym hra....minuly rok vybral okolo 200€ a zas vlozil 5/10€... Nie je zavisly,nerobi to pravidelne,neruca sa z prehier. Ja mam tiez na fortune ucet. Za 3r som tam dala asi 20€ a hrala,rwsp tipovala hokej. Tento rok ani raz. Ti,ze si sem tam zahra a vlozi malu sumu z neho nerobi gamblera a nemusis preto robit take sceny
Cez net stavkovanie,hranie je ovela horsie ako ked clovek isiel tam aj fyzicky.Tu este rychlejsie tomu prepadne ako keby tam musel ist a hral,ci stavkoval.
@anonym_autor je to hrozne ja viem uvedomujem si to ale ja sa nechcem rozviesť ja si neviem predstaviť urobiť toto mojim deťom neviem . Je to chut ja viem je to veľmi ťažké rozhodnutie akokoľvek mi /nam tu nadávate. Nieje to len tak sa zobrať a odísť akokwby som bola slobodná
@anonym_autor je to hrozne ja viem uvedomujem si to ale ja sa nechcem rozviesť ja si neviem predstaviť urobiť toto mojim deťom neviem . Je to chut ja viem je to veľmi ťažké rozhodnutie akokoľvek mi /nam tu nadávate. Nieje to len tak sa zobrať a odísť akokwby som bola slobodná
@anonym_autor
1. odpisuješ sama sebe
2. máš recht. Počkaj, kým ťa nabudúce zhodí so schodov, priškrtí do bezvedomia alebo vymyslí nejakú inú "romantiku" podobného razenia🌷❤
osada alebo IQ vo výške izbovej teploty?
@danica2711 po prečítaní autorkiných reakcií a podľa jej vyjadrovania, to vidím nie na "alebo", ale jasné kombo...
@anonym_autor toto určite nie je reálne… niekto ma bujnú fantáziu
Ked deti maju deti. Jeden sa hrajka druha uplne trafena ste sa so svieckou hladali asi.
Kvôli 45tim eurám taká kovbojka? 🤦♀️
A áno, ak sú tam nejaké bonusy, tak tie vybrať nemôže, ale môže s nimi hrať. Takže ti kľudne môže hovoriť pravdu. Ale aby chlap, ktorý jediný pracuje si nemohol pre seba vziať blbých 45 eur, tak to je už moc. Vážne moc a ty si riadna hysterka, keď ho prvá obleješ, sotíš do neho a potom vyplakávaš, že ti dal cez papule (obrazne povedané). Dostala si len to, čo si si zaslúžila.
Nevies si predstavit to urobit detom, ze by ste sa rozviedli, ale to, ze sa fyzicky napadate, skrtite a nadavate si, je ok...
Ako som predpokladala - slávna veta na koniec "inak je to dobrý muž" 😁 jasnee varí a stará sa🤦♀️ vieš komu hovor
aku hladal taku nasiel ...

Toto je to iste ako by hral automaty,tak je vazny cas sa nad takymto vztahom zamysliet.A co sa tyka tohoto sa bitia sa bude uz len opakovat a bude to horsie.