icon

Ako riešiť, že všetko plánujeme podľa priateľa?

9. apr 2020

Baby,ako riešiť toto? Mám vzťah zhruba 3 roky,sme spolu často,skoro denne. V poslednom čase ma partner ťahá vkuse na nejaké túry, (aj narocne výstupy po horách,čo sú mi nie po chuti),do prírody,prechádzať sa a čo ja viem co všetko,čo mi už ide pekne na nervy. Aby som upresnila,ja som s ním rada,aj to absolvujem,ale on vkuse iba tráviť čas takto,nepovie ani nenavrhne,že by ma chcel do postele,že po mne túži,že mu to chyba,že chce so mnou sex,niečo ako "urobme si pekný večer", proste všetko spojené so sexom iniciujem ja. A už ma to nebaví,stále sa takto podsúvať,keď on po mne sám od seba netúži. Neodmietne ma,sex.je ok,ale vôbec to nenavrhne on a radšej ma ťahá po kopcoch...ja neviem,či som pre neho len "kamoš" na hory a na prechadzky,ale už má to nebaví...keď sa mi náhodou nechce a nejdem s ním,tak nemá problém sa mi neozvat aj niekoľko dni. vôbec neviem,čo si mám o ňom myslieť,ani aký postoj voči nemu zaujať.

.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
9. apr 2020

@pampusik27 a na začiatku si to prehliadala? Lebo ak je takýto naozaj,tak sa musel.prejavit o dosť skor

0silvia0
9. apr 2020

A ak by ste isli na nejaku turu aj s prespanim, tiez by sa k nicomu nemal?

autor
9. apr 2020

@0silvia0 nie nemal,iba ak by som ja zacala

juliet86
9. apr 2020

myslim ze z jeho spravania je jasme ze ho nepritahujes. co sa stalo aka zmena vo faze kedy sa este na teba lepil a ked uz nie? zmenilo sa nieco v jeho zivote vtedy?

panelacikova
9. apr 2020

Nečítala som úplne celú diskusiu, len pár tvojich odpovedí. Môj názor je taký, že áno, má ťa za kamošku a keď už raz za čas ty vyvinieš iniciatívu, tak prečo by nezasunul, nech má zase "pokoj" na týždeň? vieš, mňa by trápil taký vzťah. Vlastne to asi ani vzťahom nie je. Neopýta sa ťa, ako sa cítiš, neozve sa aj niekoľko dní, nič o ňom nevieš... Nehovorím, žeby mal inú, to zrejme nie, ale cítim z jeho strany prakticky nezáujem o teba nielen ako o ženu. A že ťa vezme na túru, to zrejme preto, že aspoň nie je sám. Ja si neviem predstaviť, že ak by muž miloval ženu a vážil si ju a nemal by vážny zdravotný problém alebo veľmi pokročilý vek, žeby ju s radosťou aspoň 3x týždenne nevyobracal. A to sám od seba... Neviem, či si spomínala aj konkrétne, koľko máte rokov, keďže všetko nemám prečítané, ale my doma máme už tiež "vyšší" vek a teda ti poviem, že taký "vzťah", o akom píšeš, by ma absolútne nenapĺňal. My sa rozprávame v jednom kuse a o dôležitých veciach aj o blbostiach, nielen o blbostiach (pneumatiky).. Funguje všetko. A neviem si predstaviť, žeby ma muž ignoroval po fyzickej stránke. To nie.. To by ma nebavilo.
Ešte som pochopila, že nežijete spolu, keďže sa ti aj pár dní neozve? dobre som to pochopila? Práve vtedy by mal po tebe túžiť ako blázon. Ak tak nie je, jednoducho ťa nevníma ako ženu, ktorú by mal milovať... :(

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
angela85
9. apr 2020

No tu je najhlavnejšie problém sex. Ak ti to takto nevyhovuje tak to treba riešiť. No nie každý chlap baží po sexe. Ale ti poviem mi keď sme vonku s mužom tak ním furt lomcujú hormóny i keď je vystavený. On keď ma proste deň kedy nerobí a sa "nudí" tak je to s ním zaujímavé. A nedajbože sme bez detí. Ale niektoré ženy by brali tvoj prípad. Fakt je to hlavne o Tom že spolu neladite

0silvia0
9. apr 2020

@ptmt1011 jasne, ze po rokoch je to ine, ale toto, co pise autorka je jednoducho cista sexualna ignoracia. Oni nie su v stereotype, nebyvaju spolu, nemaju spolocne starosti...

eliska13
9. apr 2020

Prečo spolu nebyvate?na tomto prežívaní sexu pohorite.Pre teba je sex asi dôležitejší ako pre partnera.Co by iná žena za to dala, že muž chce chodiť do prírody, túru, prechadzky.Ak sex či nežnosti začínaš sama tak mu navrhni, že by si chcela s ním byť len doma a užívať si iným spôsobom.Vies každý chce, čo nemá.keby si mala chlapa, ktorý chce sex ráno, večer a nikam by Ťa nezobral zase by bolo zle.To by si zase povedala, že sa cítiš ako, keby Ťa mal len na sex.Ber to tak, že nie je tak kontaktný ako ty.Nie každý chlap potrebuje držať za ruku, objímať, sexovať a je nadupaný testosteronom.A o čom Ti má rozprávať na prechádzke prečo Ti vadí, že Ti hovorí o pneumatikách, bežnom živote?Veď to máš vo svojich rukách tak ho motivuj, aby s tebou ten deň prelezal v tej posteli, keď píšeš, že ináč Ta neodmietne.Skor by ma mrzelo prečo sa Ti viac dní neozve a prečo spolu nezdieľame jednu domácnosť.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
9. apr 2020

Tiez si myslim, ze medzi vami nepreskocila ta sexualna zivocisna iskra. Jednoducho niektorym ludom to spolu sexualne nejde, zozaciatku mozno vplyvom noveho vztahu tam nieco zahori, ale tou chybajucou symbiozou to aj rychlo zhasne...

0silvia0
9. apr 2020

@ptmt1011 ja by som to tiez ukoncila a nasla si niekoho ineho, ale neviem vlastne ci ona chce nejaky vazny vztah...

angela85
9. apr 2020

@eliska13 to je blbosť. Mi keď sme sami,tak sa stále máme o čom rozprávať. Najviac si pokecáme počas dlhej jazdy autom. A aj také sexuálne harasenie u nás býva a to sme spolu 12 rokov. Viem že po mne túži,aj keď som uz po dvoch deťoch a stále sa máme o čom rozprávať. Máme radi rovnaké veci a aj podobný názor na svet.

autor
9. apr 2020

@0silvia0 živočíšnosť bola na začiatku až taká,že mi hovoril,že v živote lepší sex nemal,no a po rokoch je to takto

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
autor
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
9. apr 2020

tak ste sexualne vyhoreli, z jeho strany to zhaslo...
Po troch rokoch by ste nemali byt v takomto stadiu, asi ste vztah nikam neposunuli, vztah zostal vo vzduchoprazdne a vyvinul sa do nejakeho turistickeho kamaratstva, ved to sa bezne stava...
A stale nechapem, vy takyto vztah a la chodenie chcete udrziavat nadalej? Bez spolocnych planov, bez spolocneho byvania a tak?

eliska13
9. apr 2020

Keď tvoje sebavedomie tým netrpí prečo to riešiš?Máš iný typ muža daj si na mierku váh čo je pre teba dolezite.Ved sa ho spýtaj tebe nechýba sex?a teda, keď sme pri tom ako často ho máte?môj muž je podobný typ ako tvoj a to Ti radím, keď túžiš po tom, aby Ťa oprel o komodu a mala si spontánny sex tak sa s ním rozid.Lebo môže mať xy iných kvalít a dobrých vlastností budeš vždy chcieť ten sex.

angela85
9. apr 2020

Inak takéto hranie sa na oduvanie má už prešlo a zistila som že strácať čas pre smiešne oduvanie nemá význam. Inak po troch rokoch spoločného chodenia som nepoznala žiadne ochladnutie. Určite sa to neda porovnať s prvým polrokom. Ale mi keby nemáme deti tak je to stále rovnako.

autor
9. apr 2020

@0silvia0 áno bez toho všetkého

eliska13
9. apr 2020

No veď je presne taký isty ako ty😅ty sa mu nechceš podkladať v sexe a on tebe v trávení voľného času.On teba chce na voľný čas, ty jeho na sex máte zvláštny vzťah a nepíšeš prečo spolu nebyvate a aké máte plány do budúcnosti.Asi nemáte 20 r a ste spolu 3 roky.Tazko takto súdiť cez pár viet čo si napísala.

autor
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
9. apr 2020

A akoze ty ho strasne milujes? Pripada mi, ze v tomto vztahu je len sama racionalita, ziadna laska, chtic, vzburene hormony... Podla mna tebe by vyhovoval skor nejaky milenec a nie tento kamzik.
Ak si naozaj taka racionalna, tak si najdi niekoho ineho, aj tak s nim nechces byvat, budovat spolocnu buducnost, tak naco sa drzat nemastneho-neslaneho vztahu, ked mozes mat to, co potrebujes?

autor
9. apr 2020

@0silvia0 áno,na Tom sme sa obaja zhodli,že to máme len také racionálne nastavené. No úprimne,mala som (alebo stále aj mám) v zálohe iného muža,ktorý by ma bral na sex všetkými desiatimi,len je veľmi zaneprázdnený a z mesačného dohadovania termínov nebolo nič,takže som zase skončila s týmto "mojim starym"

0silvia0
9. apr 2020

no takze mate jeden druheho z nudze, lebo nie je momentalne nikto lepsi... To uz si musis ty rozmysliet ci ti to za to stoji, ale urcite neexistuje ziadna finta aby ta zrazu zacal tento kamzik obletovat ako trud... mozno sa skus urobit viac nedostupna a odmlc sa, mozno bude mat pocit, ze ta straca a zabojuje....

kassandra25
9. apr 2020

Uprimne si myslim: on potrebuje skor toho kamosa, ako do hory, tak do postele, pretoze je gay!