Ako riešite šiestich ľudí v aute aj so šoférom?
Ako riešite šiestich ľudí v aute aj so šoférom? Z toho sú tri deti a dvaja dospelý+šofér? Ďakujem
VW sharan napriklad ma 7 miest.. ako inak myslis, ze riesit? Vacsie auto treba...
Nijako, to je pokuta :-\
V prípade, že sa chcem niekoho zbaviť tak pocestujeme v aute 6ti. Inak ako radia baby vyššie jednoznačne vačšie auto
Vacsie auto. Aj napriklad Ford S-Max je az 7-miestana verzia.
No veru, siesti sa v pet miestnom aute neodvezu...
To je pri zastaveni policajtom pokuta... ako pisali vyzsie, vymenit auto za viac miestne...
Kupit/pozicat/prenajat auto, ktore moze podla papierov tolko ludi odviezt..Urcite nie narvat sa 6-ti do 5-miestneho auta, po prve je to nebezpecne a po druhe za to hrozi nemala pokuta..
Sedem ľudí dokopy aj so šoférom do normálneho auta nedáš, môžeš prevážať toľko osôb koľko bezpečnostných pasov máš v aute
my sme 4 dospeli a 2 deti.na dovcu bud 2 autami alebo pozicat 8 miestny van.my sme dlho zvazovali,nakoniec sme na dovolenku pozicali ford transit.super sedenie,vela miesta,soferi sa prestriedaju,velky kufor.decka sa tesia na jazdu velkym autom,uz len z toho maju zazitok.da sa pozicat uz za 35-40 eur na den.
deti do kufra,budú sa tam hrať 😀
Este za mojho mladi platila zasada: Dospelych tolko, kolko je sedadiel a deti, kolko sa zmesti .-D bezne sme chodili nsackovani na kolenach, leziaci a pod. Teraz to uz nastastie nejde.... Jedine viacmiestne auto 😉
nejaka cudna otazka, nie?? tak sa neda odviezt v ramci predpisov
strčte deti do kufra
neviem ako sa to dá riešit aby si nebola v strese koli pokute a čo je horšie koli vlastnej bezpečnosti,,poznám rodinku ktorý su 7..(draheho šef) preto maju 7 -miestne auto ,,,presne neviem ale je to niaka KIA 😉
Ja si pamatam, ako sme sa 5 deti viezli na zadnych sedadlach skodovky. System bol: na striedacku jeden zadok dopredu, jeden zadok dozadu. 🙂)))
Dnes je ale ina doba. Jeden pojde taxikom 🙂
Myslím, že policajti to už vyriešia.....
@kliksem 7 miestne auto. do 5 miestneho auta predsa nemozete dat 6 ludi. ako sa priputaju?
V aute s n miestami moze ist k osob, pricom k je prvkom mnoziny {1,2,...n}.
😀 😀 😀 😀 tak na tejto otázke som sa fakt zasmiala ako dávno nie 😀 😎
ja mam styri deti a dvaja dospeli. jedina moznost je 7-miestne auto. mame sharana.
no v klasikcom 5-miestnom nijako,,neexistuje....jedine ze kupit vacsie auto...
Aj ja si pamatam, ze som sa vozila ako 9 rocna na prednom sedadle bez pasa......a tiez sme obcas sedavali mame na kolenach, alebo dedovi................
ale...........to sme mali na dedine 2 auta a jedno z tych aut bolo nase...preto sa to dalo. 😒
Len tu nezacnime vypisovat, co bolo kedysi.... Teraz je ta premavka frekventovanejsia, aut je viac, ako ulic...takze riesenie je jasne:
Neda sa to....treba kupit auto s vacsim poctom sedadiel.
5 nastupia a 6 uteka vedla auta alebo si niekoho stopne 😀 😀 😀
Ale no tak, to myslis tuto otazku vazne? V 5miestnom asi tazko tolko ludi odvezies. Jedine vacsie auto alebo dve auta. Odhliadnuc od policajtov, ktori by Ti to velmi rychlo a mastne vysvetlili - ohrozujes dospelych aj deti!
Podla mna toto je otazka nie na bezne vozenie sa ale asi na dovolenku.. cize vacsie auto asi nebudu kupovat, ale aj tak.. NIJAK sa to neda vyriesit.. LEDVA odnesiete 3deti + 2 dospelych za predpokladu, ze sa vam tam zmestia dozadu 3 sedacky🙂))) inak 2 auta (teda dvaja sofery, alebo jedno auto+taxik 🙂) ), alebo chodte autobusom/lietadlom/vlakom/ alebo si pozicajte vacsie auto (pripdne kludne mikrobus 🙂) a este dakoho vezmite 🙂 )
No, my sme išli dva roky dozadu na dovolenku s mužom a sestrou+rodina. Bolo nás 4 dospelí+2 deti. Išli sme naším Citroen C4 Picasso Grand. Je 7 miestne a mali sme dosť miesta ešte na kufre.
Ale zvyšné veci (slnečník, jedlo a podobne) bolo v "truhle" na streche 🙂.
Ozaj veselá otázka......
Ja som minule videla v aute dvaja dospelí vpredu, vzadu tri autosedačky s deťmi a v kufri ešte štvrtá autosedačka s dieťaťom. Bolo to také to auto, čo má otvárací kufor aj s oknom (hatchback?) a keď sa odstráni prepážka medzi priestorom kufra a interiérom vozidla, tak je tam normálne miesto s výhľadom dopredu, ako keby v treťom rade. Zväčša tam ľudia vozia psov alebo tak. Ale tak čo urobíte pri 4 deťoch? 🙂 Predpokladám, že sa tá autosedačka dala nejak bezpečne upútať do kufra a že auto bolo pre schválené pre viac ako 5 osôb.

no v klasickom päťmiestnom asi nijako, jeden pôjde autobusom 😉