icon

Ako sa dajú získať city?

amy8
18. apr 2015

ahojte vytvorila som si novy nick aby som sa konecne mohla otvorit tak vas poprosim neodcudzujte ma ze je to vymyslena tema a podobne ubezpecujem vas ze nie je a vsetky veci co tu opisem sa naozaj stali a prave sa deju ..... mam 24 rokov 10 mesacnú dceru s otcom dcérky sme sa nedavno rozisli kvoli nezhodám atd to nie je podstatne ... po dlhých rokoch sa mi v zivote objavil starý kamarát zacali sme sa stretávať cca pred mesiacom najskor sme spolu len kecávali sem tam pizza káva .... no neskor sa to medzi nami tak povediac zvrhlo k sexu ..... trávime spolu 5-6 dní do týzdna nejde vzdy o sex ten je skor ako bonus on sa pred pol rokom rozisiel po dlhom vztahu s partnerkou a da sa povedat ze je momentálne toho názoru ze sa boji zalubit nikdy uz nechce nic k nikomu citit lebo sa zas sklame .... robí pre mna krasne veci i ked su uplne obycajne ideme na prechadzke aj s mojou dcerkou a zbada pupavu a otrhne mi ju ze to je pre mna dcérku ma rad dokaze sa s nou lepsie zahrat ako jej otec ..... tento víkend som mu dovolila u mna prespat ja som to navrhla bola to uzasna noc zasnem ako sa starostlivo spraval k dcerke to aky je mily nezny mam pocit ze zacinam k nemu nieco citit .... dnes som sa ho opytala ze ci nechce u mna prespat opat .... a prisla mi odpoved ze nie lebo nechce aby to prerastlo do niecoho viac ze ma obavu ze ja sa do neho zalubim a nechce mi ubllizit ze u neho to nehrozi ..... dost ma to sklamalo preto sem pisem torksu som si poplakala je mi s nim dobre konecne sa citim 1x za svoj zivot pokjna a stastna dlhodobo nie len chvílky a teraz neviem ci ma zmysel bojovat o jeho city a ak hej akym sposobom .... nechcem prist o to ze som s nim stastna citim sa s nim naozaj velmi dobre .... mam predstierat ze nechcem nic viac a tym si ho udrzat alebo bojovat o jeho city sklamat sa ak nepridu naozaj neviem poradite mi ak ste niektora boli v podobnej situácií budem vam velmi vdacna asi som sla na to zhurta alebo neviem no som asi po usi zblaznena alebo je to len chvilkove splanutie lebo mi dava to co moj ex nie ja neviem dakujem vopred za nazor

Strana
z3
oldman50plus
19. apr 2015

@absurdum Máš pravdu. Po zlej skúsenosti si občas každý chlap povie že nechce so žiadnou ženou okrem sexu nič mať do konca života a chvíľu sa toho drží.
Vždy musíme mať na mysli súčasnú situáciu.
Fakty: 1 Zakladateľka má sex (asi fajný) s kamarátom
2. Už je do neho zamilovaná
3. Zdá sa jej celkom kompatibilný a dokonca aj s dieťaťom si rozumie.
4. On podľa svojho tvrdenia do nej zamilovaný nie je.
Otázka: Aký má zámer zakladateľka?
Podľa mňa aby sa aj on do nej zamiloval a vytvorili spoločne rodinu.
Otázka: Ako dosiahnuť tento cieľ?
Len tak ak budú čo najviac spolu sa spoznávať a tráviť spolu čo najviac času, postupne sa aj on nejako otrasie a dúfajme zamiluje.
No a ja tvrdím že dosiahnuť tento cieľ je omnoho pravdepodobnejšie dosiahnuť so sexom ako bez sexu.
Okrem zisku dobrého sexu sa zakladateľka nevzdáva šance spoznať niekoho iného, či si myslíte že je väčšia šanca stretnúť niekoho iného ak sa s priateľom stretávam len tak nezáväzne ako keď s ním mám aj sex?

kikush1811
19. apr 2015

Chalanisko podla mna veeeelmi dobre vie, co k nemu zakladatelka citi, len si na tom tak ludovo povedane "honi ego" ...

ivivaiveta
19. apr 2015

@oldman50plus velmi pekne napisane...fakt si to dnes "dal"...suhlasim s prvymi 3/4..
takze vzdy je mat dobre sex na prvom mieste a potom sa uvidi?..neztartuj...
ze "dufajme" sa zamiluje...uz ta vidim, ako "dufas"...jednoducho spolu sexujete, jete, travite spolu cas, chlap, ci zena ti povie, ze vlastne "ani nedufaj, ze bude z nas par" a ty budes dufat...a len tak priblblo sa budes pozerat....ach jo...

absurdum
19. apr 2015

@oldman50plus , ano, davam za pravdu, ze zakladatelkin ciel podla mna je vytvorit vztah a rodinu. ano, znie tiez rozumne a prakticky mat sex nez zit bez neho. lenze tu sa muz a zena nezhodne. zena pocka, kym odide aj to najnearealistickejsia verzia. chlap asi v takom pripade pojde aj po takej, s ktorou sa rano zobudit nechce. alebo je to inak?

absurdum
19. apr 2015

kocky, jediny chlap tu poskytol pohlad muza. a vy ho idete zato skoro zozrat. sa trochu spamatajte. zenske velakrat snivaju a domyslaju si. ale muzsky pohlad je iny. neznevazujte preto nazor muza.

ivivaiveta
19. apr 2015

@absurdum no, ja mam vzdy viac muzsky uhol pohladu na vec..a ty tiez...neviem, preco sa ho na konci pytas, ci je to inak... 😉
ved toto, jediny chlap v diskusii 😎
ver mi, ze ked by sem nabehol iny chlap, tak by tu zakladatelke vysvetlil veci "inak"...
tak aky pohlad muza?

absurdum
19. apr 2015

@ivivaiveta a ty nevidis rozdiel medzi tym, co vysvetlil muz a a ako nato reaguju zeny? ja teda ano..

domak2
19. apr 2015

Ako fakt? Chlap je chudiatenko ublizenuckane, laskou sklamane, zivotom ubite a potrebuje casicek a pochopenicko a hlada ho u zeny, ktora ostala sama s dietatom? Keby bol taky kamarat a taky super, tak by v prvom rade vedel, ze teraz potrebujes istoty a pochopenie prave ty a tvoja dcera- ale mala by si to vediet aj ty.

erinkamaminka
19. apr 2015

no podla mna v prvom rade - je na prvom mieste tvoja dcerka (nie ze bude do troch rokov poznat stryroch ujov chuda)- kedze to uz tak vyslo ze nebudete spolu s jej otcom tak by si sa mala spravat zodpovedne - on sa podla mna vyjadril jasne - venuj sa nacas jej a mozno sa aj vsetko zmeni ked das tomu cas

ivivaiveta
19. apr 2015

@absurdum fakt som nesla velmi dozadu v diskusii, len po neho..setrim cas...zozrali ho?...pockaj idem pozriet, lebo som prave pozerala tvoj koment v inej diskusii a vyzeral dost "zensky"...spravny clovek, pravda je niekde uprostred 😎
pozrela som...bud zle vidim, ale fakt som nenasla, ze by ho niekto isiel zozrat...si si ista, ze sme v tej istej diskusii?😀

oldman50plus
19. apr 2015

Pozrite, ak sú v rozpore skutky a slová obvykle pravdivé sú skutky.
Čo si myslíte koľko chlapov sa bude hrať s maličkou kamarátkinou dcérou bez toho aby malo silne pozitívny vzťah k tej kamarátke? Podľa mňa veľmi, veľmi málo. Pátram v mysli po spúste kamarátov a napadá ma len jeden, ostatní vrátane mňa teda asi nie.Sympatie tam určite sú.
Ja by som sa v tomto prípade spoľahol na synergickú silu spoločne strávených chvíľ a sexu a jednoducho počkal kým ho prejde ten blbý vrtoch že už sa nikdy nechce sklamať. To nám chlapom obvykle dlho netrvá, podstatne rýchlejšie sa otrasieme ako ženy. Povedal by som že za pár mesiacov sa to vyvrbí aj keď je síce pravda že nemusí to skončiť láskou ale prečo to neskúsiť? Zamilovaná už je tak čo vlastne riskuje? Tu na MK spústa žien vidí nerada ak si niekto spokojne sexuje len z rozkoše bez toho aby to hneď skončilo manželstvom a vidí v tom zbytočné mrhanie časom. Naopak muži si radi zasexujeme a keď láska príde tak príde, ak nepríde tak nepríde, kto to môže vedieť dopredu? Nemáme krištáľovu guľu. To nie je využívanie, to je spoločná radosť. Ale rozhodne nemusíme mať sex len s niekým koho milujeme, ani náhodou.

maminuska
19. apr 2015

Dnes po ceste z dovolenky som sa bavila s manželom a len tak som mu naškrtla tento príspevok , tak sa len usmial ... že má nejaký muž starosť o to aby sa jeho sexuálna kamarátka do neho zaľúbila 🙂 , ako povedal žiadny normálny muž takúto starosť nemá 😀, sprosto povedané ak ho to začne obťažovať a je tam len sex tak jednoducho ide ďalej . Sex je jednoducho sex , nič viac za tým my ženy nemáme hľadať a pokiaľ muž nevyvíja aktivitu smerom k nám ( dvorenie, uháňanie .. ) , tak zvyčajne sa to ani nikam nepohne. Jednodcuho kde sa ponúka tam sa berie ... a tu je ľahký prístup k sexu bez záväzkov .. "no nekup to ". 🙂.

Muži sú naozaj jednoduché stvorenia.

ivivaiveta
19. apr 2015

@oldman50plus potom tato diskusia je uplne zbytocna...lebo tu nie je spolocna radost...
a to je pointa...nie co kto na MK rad alebo nerad vidi...len si zabudol, ze niekto "citi", nepotrebuje ani vidiet...

ivivaiveta
19. apr 2015

@maminuska pozdravujem mangela...je to tak a nijak inak... 😉

maminuska
19. apr 2015

@ivivaiveta no len vieš zistila som že aj môj manžel mal takéto kamarátky dve 😲 😲 a teda vravel z vlastnej skúsenosti , proste keď sa žena začala namotávať tak jednoducho odišiel a neriešil . Ale oné si od onej neodtŕhal , lebo ponúkla tak čo mal preboha chudák robiť 😀. Ako povedal bol to len a len sex.
Za to ku mne sa nakvartíroval ihneď .

ivivaiveta
19. apr 2015

@maminuska pospravnosti povedane...zacali sa namotavat aj tie, s ktoymi si nebol isty...zobral, co sa nukalo a zakotvil tam, kde chcel...

amy8
autor
20. apr 2015

baby ale my spolu nespíme 6x tyzdenne ja som napisala ze tolko krat sa spolu stretavame ked u mna spal sme sa prerozpravali celu noc a to bolo vsetko dokonca ani jedavat u mna nechce aj ked som mu ponukla ranajky velmi dobre si rozumieme a mna namotal hlavne nato ako sa sprava k mojej dcerke a to aky je pozorny .... skusila som mu povedat ze ci si nas vie predstavit ako par povedal mi ze zatial si nevie predstavit nic ale ze mu je so mnou skvele ze este sa spamatava z predchadzajuceho vztahu atd .... viem ze to je naivne a mozno to casom olutujem ale dam tomu cas .... lebo aj moja dcerka je pri nom stastna naozaj u inych ludi place a s nim sa dokaze smiat tak ako sa dokazala pred tym len so mnou ja som fakt hrozne stastna i ked mam vnutorny boj ze to raz moze skoncit no snad mi to bude zato stat tie spomienky

amy8
autor
20. apr 2015

a este samozrejme vsetkym dakujem za nazori .... no a pripomeniem este ze on mi stale hovori aka som nadherna ze mi dakuje za kazdy den lebo mu ho robim krajsi ze mu davam presne to co mu u tej ex chybalo ze sa mu paci ze mam nazor ako on na nejake veci ze si rozumieme ze je pri mne stastny a podobne nemyslim si ze ma dovod mi tlacit kaleraby do hlavy lebo som podsttate pristala na jeho pravidla ze kamosi a sex .... takze naco by to robil .... napisal mi ze sa zlakol ze som sa do neho zalbila ze to nechce bay mi neublizil atd tak samozrejme som hrdinka a napisala ze to nie ze proste len mu opatujem to co pre mna robi bla bla potom prisiel a spytal sa ma ze ci moze prespat kedze sa akoze tak zlakol ze som zalubena ale vysvetlila som ze nie som tak ako nevidel problem tu prespat .... tak som mu povedala ze radsej nie aby som mu dala pocitit ze to pokazil on samozrejme sa ospravedlnil zato ze to nepochopil a na druhy den mi poslal kvety bolo to mile ja si to strasne uzivam to ze som pre niekoho uzasna dufam ze to dopadne dobre

jurly
20. apr 2015

@amy8 prepac, necitala som vsetky prispevky, ale od takeho chlapa ruky prec, pokial si to v sebe nedoriesi. mam podobnu skusenost a nikdy to neskoncili happyendom. na rovinu by som mu povedala, ze pokial si to v sebe nedoriesi, bude lepsie, aby ste sa nestretavali. tu uz nejde iba o Teba, ale aj o dieta, ktore sa na nho moze upnut. ja som to spravila pri tretom pripade a aj ked to bolo velmi tazke, rozhodnutie nelutujem. ak ma rad Teba a dietatko, doriesi si svoje a vrati sa. ak je to chlap. ak je to padavka, tak Ta bude vyuzivat na "sex" obcas Ti polichoti, aby utisil avoje svedomie.

madana
23. apr 2015

@amy8 suhlasím takmer so vsetkym co Ti uz poradila predo mnou aj ---penepoppe---- 😉 Daj tomu volny priebeh, ja tiez by som nebola na Tvojom mieste pesimistická..vyzera to vsetko co pises nadejne,bude to nadherny vztah podla mna.On sa len potrebuje zotavit z predchadzajuceho vztahu,a ten ho podla vsetkeho aj tak nenaplnal tak ako ten,ktory je medzi Vami dvoma.Takze cas,cas a vela casu a bude to OK.... 🙂 ja to vidím takto 🙂
A s tym,ze sa nechce teraz v tejto chvili viazat ,to mysli tiez velmi dobre,kedze mu na Tebe velmi ,ale velmi zalezi.On sa sklamal tentokrat a nerad by to niekedy urobil Tebe,tak Ta vopred upozornuje.Ale nema dovod,kedze to vidim do buducna velmi nadejne u Vas troch🙂podla toho co pises..A to nie som ani vestica Theodora 😀 .Inak minule som niekde citala,ze to ze niekoho stretneme v urcitom období nasho zivota,nie je NÁHODA...jednoducho takto sa to malo stať....a vy ste sa poznali uz aj predtym ako pises,takze naozaj to nebude len nahoda,obaja ste sa sklamali vo svojich vztahoch,a obaja ste stvorení pre spolocne suzitie.Ani jeden z vas sa neciti dobre sám bez vztahu.Ste predurcení do spolocneho vztahu 😉Snad vas tie zivotne sklamania,ktore ste obaja zazili v predchadzajucich vztahoch posunu vpred,a budu pre vas oboch velkym ponaucenim do buducna a velkym prinosom do vasho buduceho partnerskeho vztahu...to vam obom prajem.-)

peneloppe
23. apr 2015

@madana
pekne napisane

amy8
autor
23. apr 2015

velmi vam vsetkym dakujem este raz

miseles
23. apr 2015

@amy8 ako to pokracuje? 😉

amy8
autor
23. apr 2015

@miseles tak ako doteraz fakt uzasne skvele 🙂 proste som stastna velmi 🙂

miroslava124
23. apr 2015

Uplne suhladim s Oldman50plus. Mimochodom ja sama som mala priatela len na sex a fungovalo to skvelo..a mala som aj priatela ktorym to tiež len sexom zacinalo a laska časom vplanula...

miroslava124
23. apr 2015

len doplnim že momentalne som šťastne vydata 10 rokov..vo vernom manželstve, ale stale mam nazor že sex je len sex..aj ked krasny je s tým koho milujete no aj sex čisto ako vašen je super a všetko ma svoje čaro ;)

miseles
23. apr 2015

@amy8 aj si zmenila správanie voči nemu? Z toho čo pises si myslim že je len otázka času a aj on si uvedomí čo k tebe cíti a zistí o čo by prišiel ak by si to stopla ty(nehovorím o sexe)... chce byť veľmi pragmaticky a chce robiť čo mu hlava káže ale záleží čo v srdci cíti a tomu nerozkaze... tak držím palce nech všetko dobre dopadne

zuzanah75
24. apr 2015

K optimistickym poznamkam chcem dodat mozno este to, ze je vyhoda, ze je Tvoja dcera este pomerne mala, a teda si myslim, ze zatial jej nijakym sposobom nemozes ublizit, ak das tomuto vztahu sancu... Tak nech vam to vyjde 🙂

amy8
autor
26. apr 2015

@miseles vcera mal oslavu narodenin a vecer mi zostalo tazko bola som v nemocnici mam nejake zdrav problemy nic vazne .... opustil svoju oslavu kamaratov prisiel za mnou ja som cumela !!!!!!!!!!!! poslala som ho spat i ked moc nechcel nakoniec siel no cely vecer kym som nezaspala mi smskoval a pytal sa ako mi je a ze ci to ozaj nema otocit .... proste vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav ja fakt zasnem dnes sme mali opat krasny den na prechadzke s malou všetko je ako keby sme partneri dokonca ma zacal oslovavat milacik a tak je to krasne

tinqua
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3