Ako sa dostanem do manželovho mobilu?
Prosím ženy, poraďte mi viem sa nejak dostať manželovi do mobilu?ma ho zaheslovany...viem že by som asi nemala, ale musím sa dozvedieť pravdu nejak....ide o to, že ma podviedol, dala som mu šancu hlavne kvôli deťom a aj kvôli nám, sme spolu 20 rokov a mám ho asi stále ešte rada...povedal, že vraj to skončilo a že s ňou nič už nemá, ale stále si píšu...vraj len také o ničom somariny ale píšu si....no a ten mobil, robí s ním tajnosti, doma ma vypnuté zvonenie, možno aj vypnutý internet aby som mu náhodou niečo nezbadala keď mu niečo pride, ma jednoducho tajnosti, ja to aspoň tak vidím... rozmýšľam aj nad tým že odídem od neho, ale chcela by som mať asi najprv istotu, či ma ešte podvádza alebo hovorí pravdu....a asi sa aj bojím, že to sama nezvládnem finančne s dvoma detmi, som momentálne nezamestnana...prosím poraďte mi niečo...dakujem
@richelina ved práve toto, chcela som zabudnúť a pokračovať ďalej,uz niekoľko krát, ale ta pochybnosť tam je stále, som zo seba sklamaná že mu nedokážem veriť ale práve ten 6ty zmysel mi vždy pomohol prísť na to ze to nie je ôk, vzdy sa niecim prezradil, už som si aj povedala ze nech si robí čo chce a ja si budem užívať deti ale keď vidím ako sa tvári že je všetko ôk a hra divadlo pred vsetkymi, a pritom to s nou stále ťahá, nechcem takto žiť do konca zivota
@richelina v sobotu sa až celý triasol od nervov keď som mu povedala ze si hľadám bývanie s detmi, že nechcem ostať v dome kde ho vidím na každom kroku v dome ktorý sme si budovali pre seba pre nich, prosil ma nech ostanem, že on pôjde, veľa vecí sme si v rozprávali, bavíme sa teraz( tak ako vždy) normálne žiadne odute tváre a ticho, povedala som mu ze v priebehu týždňa mu dám vedieť ako som sa rozhodla, ale je voľáky veľmi spokojný, mam z neho pocit ze to je už uzavrete, no pre mňa nie, určite chcem riešiť aj manželskú poradňu alebo psychológa, ak nám nepomôže ako páru tak aspoň aby mi pomohol to prekonat
Jasne ze ta stale podvadza, inak by mu nevadilo ti ukazat mobil...ja si bezne z muzovho mobilu prezvanam ked nemôžem najst svoj telefon, pripadne volam z jeho telefonu, alebo zodvihnen ked mu zvoni a je napr vo vani a pod.. nema co skryvat tak s tym nema problem
nerozumiem ako toto niektorí ľudia môžu robiť, obdivujem, že si mu vôbec dala šancu ešte, že si to chcela dať dokopy, ja neviem či by som to dokázala, ale jednoznačne by som si telefón vypýtala a keď nie tak aj to je odpoveď
@krystofkal vždy som hovorila, aj manželovi, že neveru nikdy neodpustím a sama seba som prekvapila že som mu dala vôbec šancu....už len kvôli detom a tým 20 rokom čo sme spolu....no on si to asi vôbec nevazi...
mne by asi uplne stacilo to priznanie, ze si s nou stale pise, to by bol v mojom pripade uplny koniec. sama si napisala, ze si toho nevazi, tak si vaz ty sama seba a isto to bez neho zvladnes
@nikola1110 ako si sa rozhodla? Určite skús poradňu alebo psychológa.
@evusik2305 toto je to najhoršie potom, že nevidíš že by si to vážil, to potom ozaj na nervy :(
@evusik2305 nemáš nikoho z rodiny, kto by ti na začiatku pomohol ? Trápiť sa a sužovať sa v manželstve, či podvádza, či nie, je tá najhoršia vec a už ani nepíšem o tom, že to robí mnoho žien kvôli deťom..ufff.dosť blbé...na kilometre od tých mužov...

@nikola1110 určite odíď, on sa možno raz naozaj spamätá a potom si mu ochotná odpustiť a veriť mu? Ja som sa snažila zabudnúť na to, vymazať a ísť ďalej ale stále má to prenasleduje. Už som chcela veľakrát odísť ale kvôli deťom som ostala. Je to na nič. Deti už sú väčšie ale i tak plakali veľmi 😟 Radšej chod teraz ako neskôr, pretože deti si takto rýchlejšie zvyknú na situáciu. Držím palce