icon

Ako sa mám naučiť žiť sám?

14. mar 2021

Prosím poradte mi ako sa mám naučiť žiť sám.

Strana
z2
ivkazba
15. mar 2021

V prvom rade je potrebné prestať žiť v minulosti. Človek, ktorý podvedie, si nezaslúži, aby si mu venoval energiu. Prestaň spomínať na minulosť, nájdi si koníčky, venuj sa niečomu, čo ti vyčistí hlavu a pri čom prídeš na iné myšlienky. A potom, keď budeš pohodový a pozitívny chlapík, tak potom si nájdeš aj partnerku. Pretože žena chce chlapa, ktorý je nad vecou, je vtipný, sebavedomý. Takže prestaň nariekať, že si sám, že ex ťa opustila a že si nevieš nájsť ženu. Venuj sa teraz sebe a to ostatné príde, keď budeš na to pripravený. Teraz nie si. Držím palce.

lienoccka85
15. mar 2021

Možno by ti pomohol nejaký domáci miláčik, pes alebo niečo, o ktorého by si sa musel starať a tak by tvoj život dostal úplne iný zmysel. Nesmieš sa utápať v minulosti, lebo sa nikam osobne neposunieš

chrumka120
15. mar 2021

Mne je výborne samej a vôbec mi nikto nechýba až pre mna sami je to zaujímavé :D ale rozdiel je možno v tom, že mám aj dieťa, keby som bola úplne sama asi by som si našla ešte viac svojich koníčkov, niečo čo by pre mna malo zmysel 🙂

evelyn0303
15. mar 2021

Treba zamestnať myseľ a ruky fyzickou prácou, beh je skvelý napriklad, ja síce nie som sama a ak som, tak si to uzivam, ale toto nikdy nekonciace ,,korona obdobie mi dava hrozne zabrať😪😪Hlavu hore, lepsie byt sam ako v niecom, co nefunguje a nikdy by nefungovalo😏

duracellko
15. mar 2021

vcera som stretla mladu damu s dvoma psikmi, neodolala som a oslovila ju, ze chcem psikov pohladkat, bola mila, zarozpravali sme sa, je single, pomaha s psikmi chorej susede, ak by som bola muzom, uz mam s nou rande s psikmi, ci bez.

miriamsenica
15. mar 2021

Nechcem sa ta dotknut ale z tvojich pismenok priam srsi zufalstvo. Byt sam neznamena, ze takto to musi byt nastalo. Skus sa stabilizovat, prestat sa lutovat a riesit minulist. Je vhodne si najst konicky. Vzdy sa da nieco robit aj v tejto dobe. Hladanie noveho vztahu by som odlozila na cas ked budes vysporiadany s minulostou a budes vediet zit sam so sebou.

moony99
19. mar 2021

Nauč sa mať rád predovšetkým sám seba,nestavaj svoje šťastie na tom, že musíš mať nejaký vzťah.Rob čo Ťa baví,teší,uživaj si pekné ,čo Ti život prinesie,možno aj lásku.

marko24
29. jún 2023

Zdravím Vás,
Zaživam to isté ako muž ktorý začal túto tému
Po prečítaní celej diskusie chcem povedať že vôbec to nieje len o Tom mať sa rád a vyžarovať ....

Osobné žijem vskutku krásny život Mám krásne auto ktoré má robí každý deň štastným tvojrím krásne veci interiéry a maľby ktoré sú to najlepšie čo dokáže moja duša povedať, som obklopený úžasnými ľuďmi veľa sa smejeme mám rešpekt aj uznanie okolia mám dcéru o ktoú sa chodím starať a naplňa má radosťou mám víziu a cieľ a všetko sa mi plní pomáham kamarátom fizicky emocionálne aj finančne, pomáham rodine aj tým ktoých nepoznám.
Vzdelávam sa a rastieme
Nemyslím si že by som nebol príťažlivý...

Ale som sám ... Samota má drtí do morky kosti ísť spať je pre mňa vždy nepríjemné a proste nedávem tento pocit...
Nikomu nevešiam tento problém na nos ani to že som si v živote doslova prešiel peklom niekoľko krát.

Napriek tomu ženy ktoré stretávam nejavia záujem aj keď ich pozveme na kávu alebo drink
Zoznamka je úplne hluchá či už platená alebo iná
Bary sociál nič aj sa zoznámiš ale nikde sa to neposunie na druhý deň si ten istý neznámy nedôveryhodny ako keď si prišiel do baru ..

Príde mi to ako blbá hračka osudu že žena keď chce tak sa rozhodne a mám muža ktorého si vyberie a spôsob ako to chce..... a je to proste tak takto fungujú naše hormóny a gény že máme chuť množiť sa ...

Otázka znie zavrhnúť ženy ?
Trápiť sám ? ako sa krásne zaobaľuje do názvu nauč sa žiť sám .... Žiť v tichom utrpení aj keď je všetko naokolo skvelé.... no zároveň každý deň ťa doráža ten istý pocit už roky ? ...

Je tošialena téma na ktorú zas môže byť ďalšia téma ktorú každy pochopí po svojom a napíse koment alebo sa tu vyjadi niekto fundovaný

Strana
z2