icon

Ako sa mám rozhodnúť?

matko87
25. nov 2015

ahojte,neviem ci ma niekto skusenost s takymto niecim.spoznal som sa so zenou,na zaciatku velka laska a hned spolocne byvanie najskor v podnajme kde sa nam podarilo splodit krasne dieta a potom hypoteka a vlastny byt.hypo som bral sam nakolko bola tehotna a mala ukonceny prac.pomer.vzali sme sa,byvali vo svojom a cakali na narodenie dietata.malinka sa narodila zdrava a s manzelkou sme zacali zit zivot so svojou dcerkou.pomahal som jej vo vsetkom,v prebalovani v krmeni v kupani,vo vsetkom nakolko do prace chodim max 3xdo tyzdna,takze o rodinu postarane,hypo vse ostatne sa plati na cas.dcerka uz ma 1,5roka a je to moje najvacsie zlaticko.manzelka ku mne nic neciti a nemieni nadalej ostat somnou v domacnosti,ibaze nema kam ist s mojou dcerkou.chce aby som isiel ja.ze to tak budel lepsie aby netrpela ani ona a ani mala.kedze platit musim lebo je to vsetko na mojom mene vela penazi mi neostava.neviem kam mam ist a ci vobec ist a co robit.poradte

matko87
autor
3. dec 2015

@wanda52 ano jak vravis treba na to dvoch sam nezmozem nic a a ani tu..vazne veci?pre nu je toto vazna vec jak som uz pisal.a obava sa toho ze sa to nezmeni ze chvilu bude dobre a potom sa to vrati do tychto kolaji.to tomuto asi nepomoze ani nic.a ubija ma cas,cakat na to najhorsie a to je ze mala bude mat neuplnu rodinu,a moze sa v buducnoti podakovat svojej maminke.chuda moja mala

katka1981
3. dec 2015

@matko87, nechapem tomu vasmu vztahu vobec, asi by bolo dobre aby ste obaja napisali svoju verziu

macamac
3. dec 2015

@matko87 počuj, ty si teda riadny slaboch, prepáč
a ja som myslela, že hasiči sú silní chlapi, hlavne teda psychicky. ale ako vidím, asi nie všetci.
teba dokázala takto jedna ženská rozbiť? to nemyslíš vážne.
ja chápem, že ak niekoho miluješ, tak ťa to položí. ale zas odtiaľ potiaľ. už by aj stačilo, nie?
uvedom si základnú vec: NEMILUJE ŤA.
tak sa tu nepýtaj, či vydrží žena bez nežností, sexu, a čo ja viem čo. jasné, že vydrží a hlavne, ak má pri sebe muža, ktorého NEMILUJE. chápeš?
to načo chceš zachrániť tento "vzťah"? to ty si fakt tak nemožný, že by si sa odsúdil dobrovoľne na život s niekým, kto ťa nemiluje? a čo by si bol akože ty v takomto vzťahu? za koho? za mopslíka?
ty si absolútne nevážiš samého seba. absolútne.
a narovinu - ukonči to. snáď nebudeš vychovávať dcéru v takomto chladnom a dusnom prostredí. a hlavne, ak ženu miluješ a ona ťa má za nič. zbláznil by si sa z toho časom. tomu ver.
radšej prijmi určitú prehru v živote. so cťou. áno, bolí to. a nepredstaviteľne moc. chápem ťa.
ale všetko raz prebolí. VŠETKO.
hlavne sa postaraj, aby si nezostal s holým zadkom a neskončil ako bezdomovec.
udrž si svoj majetok - pre svoju dcéru 😉 🙂

matko87
autor
4. dec 2015

@macamac noo tak slova do duse,mas pravdu.kaslem na to dcerku o nu zabojujem a aj o majetok.ostatne uz mi je ukradnute aj ona uplne

macamac
4. dec 2015

@matko87 prepáč, že to bolo ostrejšie včera 😀 😉
ale už som ťa nemohla čítať.
vzchop sa. máš svoju hodnotu, každý ju má. a určite raz....nájdeš niekoho, kto si ťa bude vážiť. to príde vzedy, keď to nebudeš čakať. uvidíš.
ale nateraz máš toho ešte pred sebou dosť, takže držím palec a hlavne, daj vedieť, ako pokračuješ 😉 🙂

matko87
autor
4. dec 2015

@macamac dam pockam si na navrh na rozvod a zacnu sa diat veci.som v straasnej nevyhode bo drzia pokope vsetky zena jej sestra svokra a nicia ma psychicky.a ta moja zena ta trpi este k tomu nejakou dusevnou chorobou,ma nejake zvlastne predstavy a predstaviviosti plus jej najlepsiu vlastnost a to je trvdohlavost

lienka.7
4. dec 2015

Dámy, zbytočne mu tu radíte, pokiaľ on nechce začať "nosiť doma gate", bude s ním zametať ako sa mu bude chcieť.

@matko87 tvoja milá vychcaná manželka chce iba jediné - a prepaáč, ale ty to nie si. A tvoju malú iba sporosto využíva proti tebe. Si myslis, ze ked jej nechas byt, tak tam budu obe same??? si padol z visne??? hned ako bude volne pole si tam nastahauju najekych nabijakov.... a tym im to pekne cele plat len pekne... ked ma zaujem o byt, nech ta vyplati ona z hypo a ty si kup mensi byt, na ktory mas aj sam. Jedine este zeby boli lesby a teba by chceli iba ako darcu spermii (dedukujem z toho, co si pisal, ze nema chlapa ani svagrina, a ani ta tvoja)

A pokial sa nezačneš chovať ako chlap, tak tu prosím nevyplakávaj a neponižuj sa tu ešte viac.
Švagrinú si už vyhodil???? Zamok si vymenil?????

Sorry za úprimnosť, ale si jeden slaboch, ktorý si nevie urobiť poriadok so ženou a necha si rozvracat rodinu - nie je to mazelkina vina, ju ovplyvnuju tie chudery, ale TVOJA!!!!

Nech sa paci, ked sa jej nepaci, moze ist.... a tie tvoje keci, ze malu nedostanes a pod.... prosim ta, zase sa nechavas citovo vydierať????

A co sa tyka penazi, ma svokra nejaky doklad o tom, ze peniaze dala iba dcere a tebe nie??? dala vam ich vobec alebo iba zaplatila nejake opravy???? to je velky rozdiel.... ja tiez mozem sa hrat na granda a zaplatit susedovi opravu bytu, ale pokial to nemam podchytene, ze mi ma prachy vratit, ide iba o MOJU DOBRU VOLU a ochotu POMOCT, chapes to????

timea7
4. dec 2015

@matko87 neľutuj sa stále do čerta a nefňukaj ako baba! Prečo by so bol v nevýhode? Nie je ničím výnimočným, že jej rodina bude stáť za ňou, hádam aj ty máš rodinu, ktorá stojí za tebou, či? Alebo je niečo, čo si tu nenapísal? Vieš, nechce sa mi stále veriť, že je táto téma skutočná, že by sa jeden muž nechal dohnať až sem, že by riešil problémy na babskom fóre, že nemá kamarátov, kolegov, ktorí by mu bili už dávno otvorili oči....Ak je tvoj príbeh pravdivý, potrebuješ najmä dobrého právnika a celá jej rodina ti môže byť ukradnutá. Píšeš, že maličká bude mať neúplnú rodinu, že sa za to môže poďakovať svojej matke. No, matke len za to, že sa nepokúsila obnoviť váš vzťah. Urobiť hrubú čiaru a začať znova, bez vplyvu jej rodiny a inak. Ale za to, že nebude žiť v úplnej rodine, ste zodpovední obidvaja. Netvrdím, že rovnakým dielom, ale obidvaja. Aj ty, už len tým, že si to tiež nechal zájsť až sem. Predsa nebudeš tvrdiť, že ste si pred pár mesiacmi hrkútali ako dve hrdličky. A možno len tým, že si svoje dcérke vybral takú matku, akú si jej vybral. Nemá ale zmysel sa donekonečna obviňovať a ľutovať. Život ide ďalej. Zober si z tohto vzťahu ponaučenie do ďalšieho života a sústreď svoju silu nie na vyplakávanie na fóre, ale na to, aby si zapracoval pomocou psychológa sám na sebe a na tom, aby si sa venoval dcérke. Držím ti palce, aby si znovu našiel stratené sebavedomie.

timea7
4. dec 2015

@lienka.7 perfektné zhrnutie!!!!! 🙂 🙂 🙂

lienka.7
4. dec 2015

@timea7
dakujem 😀 😀 😀 😀 toto podľa mňa ani nemôže byť real - v skratke som to zhrnula môjmu MM a ten na mňa kukal, že či som kompletnáááá - toto na neho skúsiť len z 1/10 tak mi kufre zbalí on a aj s deckom ma mile rád odvezie k mamičke a so setričkou....
inak ja si fakt myslim, ze bol iba obycajnym darcom spermii.... a chlapík ma z toho depky, že ho dakto využil.

matko87
autor
4. dec 2015

ved toto damy uz davno som mal buchnut do stola a teraz ked to spravim uz som ten najhorsi.ano svokra ma doklady ze zaplatila vymenu okien a kupila veci sem.a bola to len dobra vola ze nam pomohla,viem jej to kedykolvek vratit.a mate pravdu.uz nema zmysel bojovat o to co druha strana nestoji,zmenil som sa k tomu asi najlepsiemu muzovi na svete ale darmo.stacilo!mam uz dost neustalych urazok ze aky som neskochopny ze aky som ja otec manzel a pod.inak pekny film co mi jedna z vas poslala V jednom ohni...a ani som nebol taky zly na zenu ako kejleb,no zabojoval som ovela viac ako on. 99,9% zien si vazi svojich muzov no a mne sa podarilo natrafit na matku svoho dietata akurat na taku co si nevazi ani len tolko co som pre nu urobil(0.01%).zial je to tak ja to uz viem.nemienim sa tu uz lutovat a ani nikde inde.NEVYMEKNEM odkazte manzelom.pravne sa osetrim voci vsetkemu co by na mna mohli mat a mile feminity group mozu ist do P.rec!!!

lucia20
4. dec 2015

@matko87 kam by si chodil? Nikam nechod... nebud sprosty. Chce odist??? Nech sa zariadi. Dieta moze ostat aj s tebou.

nevelyn
4. dec 2015

so strankou chlapskaporadna.cz sa nestotoznujem vo vsetkom, ale bojuje za prava otcov a uverejnuje test, ktory ma urcit, ci je dotycna zena vhodna na to, aby s nou muz mal deti. Ono je uz asi trochu pozde, ale mozno sa bude hodit do buducna http://www.chlapskaporadna.cz/index.php?option=... . Samozrejme treba brat s nadhladom, ten test skor upozornuje na to, ze u zien s nezdravo silnymi vaznami na matku a inymi paramterami hrozia problemy.

lienka.7
4. dec 2015

@matko87
hlavu hore a porad sa s pravnikom, ze ako to je s tymi peniazmi..... nakolko toto sa mi nezda, ze jej musis polku dat. a prinajhorsom, vsak nech si to vezme naspat 🙂 a pozor veci potom musi dat do povodneho stavu!!! cize stare okna, obklady a pod. naspat - vravim, nie je toto take jednoduche. porad sa s dobrym pravnikom. a pozor, veci tiez podliehaju opotrebeniu, takze nech si nemysli, ze ked dala za okna 1.000€, tak 500€ (pol za teba) od teba musi dostat - toto je omyl!!!!
A nenechaj sa prosim vydierat dietatom, aj ked ti to trha srdce - ja predpkkaldam fakt, ze ona toto mala premyslene pekne dopredu a proste ta len vyuzila. drzim place a pevne nervy!!!

vintage_lady
4. dec 2015

Pravé si mi pokazil ilúzie o hasičoch 😅😅😅😅

matko87
autor
4. dec 2015

@vintage_lady no no nooo sme silny hovorim za vsetkych no v niektorych sitaciach sme na dne.niet mojej druhej rodiny a to su HASICI som uz davno s korermi fialiek....

matko87
autor
4. dec 2015

@lienka.7 jaska pravne opatrnia to musi byt v tomto pripade.ja som len chcel zabojovat o zachranu toho druheho najcennejsieho- RODINA,prvy je zivot.

matko87
autor
11. dec 2015

uz konecne viem tie dovody,zmenilo sa mi spravanie,viac casu som travil s mojou rodinou a kamaratmi,nedostatocne som sa venoval malej,stretavam sa s inymi zenami v posteli stojim za ... na paradu,nic z toho nie je pravda,nevysvetlim jej nic lebo nic nechce pocut.

jadelka
11. dec 2015

kym nepocujem nazor druhej strany, nedovolim si komentovat...toto iste by o mne povedal moj ex, takze sa nevyjadrujem. ziadna zena neodide od muza len tak bezdovodne, ked je on taky superman, ako sa opisujes. Viem , ako vedia muzi klamat a zavadzat, takze si myslim, ze viac, ako sa tu stazovat a osocovat manzelku a jej rodinu, by si si mal vstupit do svedomia a hladat sposob, ako napravit, co si pokazil s nou, nie s nami tu na MK, my ta vobec nepozname, nevieme, nakolko hovoris pravdu, nakolko nie.

cacianka
11. dec 2015

@jadelka a vieš ako vedia ženy klamať, zavádzať, osočovať a manipulovať ?!
ked nemáš vo zvyku nepoznať názor druhej strany a preto nekomentovať, tak načo komentuješ ?
okrem toho ona od neho neodišla, ale jeho vyháňa z jeho vlastného bytu, ktorý získal ešte pred svadbou a býva s nimi ešte aj jeho švagriná, ved to už je dav v malom byte, rušivý element na 100%

@matko87 je tu anonymne, nikto nikoho nepozná, radí sa s nami ako ďalej tak ako mrte iných zakladateliek a zakladateľov tém, kto chce a môže poradí, kto nie nech ide inde, toť môj názor.
a či veríme - to by sme nemuseli veriť ani týranej žene, že má doma hovädo ...
- to by sme nemali veriť žiadnej téme tu na MK ...

jadelka
11. dec 2015

@cacianka :D ked som zila s mojim ex, chodila do prace, lebo on nechodil, nakoniec som si precitala na jeho fb, ako inym zenam pise, ze on musi byt doma s dietatom, lebo mne sa nechce a radsej chodim do prace a ze on by aj siel do prace, ale nemoze, lebo ja som povedala, ze zo zamestania neodidem :D ano povedala som to, lebo kolkokrat on pracoval, nikdy sme peniaze nemali, pretoze bud do prace chodil len akoze, v skutocnosti nikam nechodil, alebo tam vydrzal dva mesiace a skoncil, tak naozaj som sa vyjadrila, ze ja neskoncim pracovat kym on nebude v kuse pracovat a nosit vyplatu aspon pol roka, aby som videla, ze naozaj je schopny uzivit rodinu a o spisani sa z bytu by som mohla tiez pisat romany...cize ja nie som tak doverciva ako ty a myslim si, ze aj matko by mal viac pracovat na svojom vztahu doma, nie na MK

gviera
11. dec 2015

@matko87 No, mne sa to celé akosi nepáči, pripadá mi to ako taká nečestná hra. Možno nechce žiť s tebou, možno chce byť s niekým iným a hľadá výhovorky. Tak ako muži, aj ženy vedia byť veľmi zlé, manipulatívne...atď. Nezostávaj s ňou keď ťa nemiluje, to je život o ničom, ale zase na druhej strane, nemusíš skončiť s "holou ri...". Byt je tvoj, platíš aj hypo, o dieťa zabojuj - môžete mať striedavú starostlivosť. Súd pri rozvode rozhodne. A určite sa treba poradiť s právnikom ohľadom rozvodu, majetku, dieťaťa.

gviera
11. dec 2015

A okrem právnika - ktorého budeš potrebovať určite, vyhľadaj aj psychológa, predsa nebudeš vyplakávať a ľutovať sa. Aj iným sa to stalo, a je dobré sa poradiť s niekým o tom, ako ďalej vo svojom živote a ako sa nenechať prevalcovať.

matko87
autor
11. dec 2015

ano bol som zly,no nie tyran,spraval som sa neuctvivo,no koli krize,urcite kazdy sa nieraz rozculi koli tomu ze nema pochopenie.a ze som nepochopil ten varovny signal ze nie co nie je v poriadku.uz som pochopil no uz bolo neskoro,zmenil som vsetko co mi vtedy nedoslo no je neskoro.a poradit sa nemam s kym kedze ona somnou sa o tychto veciach nechce bavit.s kym sa mam to tom porozpravat ked s nou to nejde.

matko87
autor
11. dec 2015

@gviera bol som uz za psychologom.aj u lekarky nie je to lahka situacia

cacianka
11. dec 2015

@jadelka aj môj o mne narozprával také báchorky, že by som mala chodiť po kanáloch, ale ked si to ľudia overili, zistili odkiaľ vietor fúka.
ale naopak viem aj o ženách , ktoré tak zmanipulovali svojich najbližších, že odišli od nich z dlhým nosom a holou riťou.
a tiež je veľa žien, ktoré tak oje.ávajú svojich ex a neskutočne proti nim bojujú cez svoje deti, že pomaly vyrastá generácia zdegenerovaných detí vdaka "úžasným " matkám.
urazené egá a ješitnosť aj žien aj mužov sú veru sviňa , ked nemáme veriť matkovi87, to nemôžme veriť ani jednej žene, ktorá tu hľadá podporu a radu...
za to že ma môj ex ohováral, že mi narobil problémy že ani po 10 rokoch to nemôžem dať do poriadku nebudem predsa nenávidieť všetkých mužov a byť voči nim úplne nedôverčivá.

gviera
11. dec 2015

@matko87 tak fajn, každý rozchod, rozvod a veci okolo toho sú ťažké. Tak ti chýba ešte ten právnik. Držím palce 🙂

domafi
11. dec 2015

ahoj, píšeš. že keď sa rozprávate, tak sa to skončí hádkou..píšeš, že ti vyčítala, že si sa nevenoval im, ale uprednostnil si druhú prácu alebo pomoc rodičom.....možno si to už skúšal, ale moja rada..prines jej niečo, čo má rada, napr. čokoládku alebo niečo...a povedz jej, že sa chceš s ňou porozprávať a sľúb jej, že jej nebudeš skákať do reči, že ju budeš pozorne počúvať až do konca...a skús to vydržať, skutočne jej neskáč do reči, len pokývaj hlavou, ak povie niečo, čo ti bude proti srsti alebo ta nahnevá, predýchaj to, si záchranár - hasič a vieš, že ľudia vo vypätých situáciách povedia všeličo...neoponuj, nerieš, neprotireč, len POČÚVAJ...ak sa v nej niečo nabalilo, pôjde to von, začne sa to pomaly predierať a možno potom sa to povalí....a ver mi, možno sa dozvieš veci, o ktorých si ani netušil...možno to bude trvať 20 minút možno dve hodiny, bude ťa to stáť možno priam nadľudské úsilie, ale ber to ako najväčšiu výzvu a záchrannú akciu vo svojom živote..ideš sa pokúsiť zachrániť svoje manželstvo a rodinu...a na konci, aj napriek tomu, že ťa možno obviní, vynadá ti,......silno ju objím a nechaj ju vyplakať sa, vyudierať...to je jedno..potom jej a povedz , čo pre teba znamená a ako veľmi ju máš rád a nech ti povie, ako by to chcela vo vašej rodine ona, ako by si to predstavovala, ako by chcela, aby Váš spoločný život fungoval...a potom sa DOHODNITE...ste dvaja dospelí ľudia a ja viem, že kde je vôľa, tam je CESTA...želám Ti veľa sily, trpezlivosti a odvahy, ale tú určite máš..si ZÁCHRANÁR 🙂

travnerka12
11. dec 2015
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

@domafi lepsie i to napisat ani nemohla 🙂

matko87
autor
11. dec 2015

@domafi doniesol som vsetko co ma rada,pozyval som ju vsade,ONA nema zaujem,nechce sa rozpravat darmo budem pocuvat ked nehovori nic.nabalene toho ma dost a nemieni sa odbalovat.nepripusti si nic,za vsetko mozem len ja,lebo ja som sa zmenil ja som nerobil to co sa odo mna ocakavalo ja som radsej isiel inde....ona nevidi ze vsetko som robil pre rodinu,nepripusti si nic je ako skala,nezlomi ju nic.podala si ziadost o najomny byt uz pred mesiacom.ziadny pokus z jej strany nanovo budovat proste velke nic.tieto pokusy su ako ozivovat cloveka so zranenim nezlucitelne so zivotom....