icon

Nerozumeli sme si vo vzťahu, v preklade slova platenie.

Dnes o 13:09

Skusim napisat co som zazil v mojom ukoncenom vztahu, a zaujima ma vas nazor. Spoznal som ju na internete, krasnu zenu Ukrajinku. Stretli sme sa po dvoch dnoch na prvom rande a ked som ju videl nazivo, zamiloval som sa po usi. Ona mi od zaciatku dala snad vsetko, jej bozky ma hriali, objimat ju bolo nadherne, drzat ju v naruci, ako ma opina stehnami, vzrusujce. Milovanie sialene, romanticke až divoke. Nastahovala sa ku mne po dvoch mesiacoch s tym, ze som bol presvedceny, ze je to laska ako hrom. Nastahovala sa ku mne s dvoma detmi vo veku 5 a 8 rokov. Po asi pol roku zacali prve nezhody a dovodom bola chyba komunikacie ci" preklade". V slovencine slova znamenaju inak ako v jej jazyku. Stali sme pri pokladni. "No ved uz zaplat, ponahlame sa". Boli sme v restauracii, kabelku s penazenkou nechavala schvalne v aute. Bolo treba nieco surne kupit, uhradit ci opravit, cakala na mna. Bolo treba natankovat, mal som ist ja. Chyba v preklade vznikala iba pri slove platenie a peniaze. Ostatne slova nadalej fungovali fajn. Nas vztah sa po dvoch rokoch dostal do bodu, ze som jej dal na vyber. Bud ma zruinuje a moje nasetrene uspory sa minu hned, alebo budeme zit standardne a vydavky platit spolocne a jej zivot bude stastny i nadalej. Pracovala, dostavala tiez svoju vyplatu, no brala to skor ako svoju rezervu, ak by sa musela vratit, alebo ak by ostala sama. Pametam si este nas posledny spolocny den, Deti chceli na veceru pizzu a dal som jej tym poslednu sancu. Pizza-man prisiel a poslala otvorit mna, nemala peniaze pripravene, nereagovala na to. Tak som pizzu vyplatil, deti sa najedli a povedal som. "Zbalte sa postupne. Vybrala si si moznost zruinovat ma namiesto stastneho zivota, tak koncime"... Bum... a bol koniec... Ano, poviete si, som zly, som hlupy, som necitlivy, alebo ze nie som muz, ked chcem od zeny, aby sa podielala na chode domacnosti a jej detoch. Poviete to, lebo je toto zenske forum. Ale povedzte mi niektora... co ine som mal urobit, ak som neurobil dobre?

Strana
z4
anonym_e0c3d1
Dnes o 13:11

asi to bude generalizovanie, ale mam pocit ze vsetky zeny viac z vychodu su taketo -- muzi su primarne zdroj obzivy (ci ukrajinky alebo rusky), jasne, vynimka sa najde, ale zena je proste za tu peknu a muz si ju ma hyčkat

anonym_a4ccb9
Dnes o 13:13

@anonym_autor Hlavne, si totálny chudák, ked si sa ulakomil na Ukrajinku a este aj s deťmi. Uz len tento fakt bola chyba. Čo si čakal? Že ťa bude milovať?

lindous
Dnes o 13:14

Mal si ísť na to pomalšie a nenasťahovať si matku s dvoma deťmi do bytu po 2 mesiacoch vzťahu zaslepený ružovými okuliarmi... financie vo vzťahu môžu fungovať rôzne - od pol na pol, až po všetko ťahá jeden - a ani na jednom modely nie je nič zlé, pokiaľ vyhovuje obom... je normálne, že ľudia majú na túto tému rôzne názory, ale do vzťahu sa musia nájsť dvaja, ktorí to vidia rovnako, je dôležité mať to vykomunikované a ujasnené skôr ako dôjde k vážnym krokom ako spoločné bývanie, určite mal pred tým prebehnúť rozhovor o tom kto bude koľko a čím prispievať do domácnosti

anonym_3d8f69
Dnes o 13:15

@anonym_autor tak aspoň vidíš načo ťa mala. Prestal oslik triasť eurá a odišla. Akoze byť chlap OK ale živiť ešte aj jej deti je druhá vec.
A to ona sa naozaj nijako finančne nepodielala, neplatila ziadne výdaje za bývanie, nechodila sama na žiadne nákupy potravín, nič?

anonym_3d8f69
Dnes o 13:15
@anonym_a4ccb9

@anonym_autor Hlavne, si totálny chudák, ked si sa ulakomil na Ukrajinku a este aj s deťmi. Uz len tento fakt bola chyba. Čo si čakal? Že ťa bude milovať?

@anonym_a4ccb9 Ukrajinky sú horšie ženy ako Slovenky? Nebuď obmedzený 🙄

autor
Dnes o 13:16
@lindous

Mal si ísť na to pomalšie a nenasťahovať si matku s dvoma deťmi do bytu po 2 mesiacoch vzťahu zaslepený ružovými okuliarmi... financie vo vzťahu môžu fungovať rôzne - od pol na pol, až po všetko ťahá jeden - a ani na jednom modely nie je nič zlé, pokiaľ vyhovuje obom... je normálne, že ľudia majú na túto tému rôzne názory, ale do vzťahu sa musia nájsť dvaja, ktorí to vidia rovnako, je dôležité mať to vykomunikované a ujasnené skôr ako dôjde k vážnym krokom ako spoločné bývanie, určite mal pred tým prebehnúť rozhovor o tom kto bude koľko a čím prispievať do domácnosti

@lindous ale tu slo o pobluznenie, zamilovanost, dnes viem ze tie dva roky ma stali zhruba 12 000 euro , porovnane s minulymi rokmi. Nezlomili mi sice vaz, Ale viem si to aspon prebrat hlavou ze co sa udialo.

martinka13
Dnes o 13:17

Chyba bola len v tom, že si si ju nasťahoval s 2 deťmi!!. Jej zámer bol od začiatku jasný. Buď rád, že si sa ich zbavil. Otrasieš sa a život ide ďalej. Dobre, že si ju nezbuchol..

autor
Dnes o 13:17
@anonym_3d8f69

@anonym_3d8f69 To urcite nie, Jednalo sa o jej povahu spojenu s riesenim situlacie do akej sa dostala.

catherin4
Dnes o 13:19

Ukrajinky su taketo, ony su za tie pekne ktore mas financovat

anonym_5dfe59
Dnes o 13:20

@anonym_autor este ze si sa neozenil. Proste ta zneuzila kolko to islo. Bol si samaritan

lindous
Dnes o 13:20
@anonym_autor

@lindous ale tu slo o pobluznenie, zamilovanost, dnes viem ze tie dva roky ma stali zhruba 12 000 euro , porovnane s minulymi rokmi. Nezlomili mi sice vaz, Ale viem si to aspon prebrat hlavou ze co sa udialo.

@anonym_autor veď hovorím, ružové okuliare... všetci sme si takouto fázou vo vzťahoch prešli, ale nie sme už pubertiaci, ktorí sa len vodia za ruky a pred tým ako začnem bývať s človekom sa uistím, že na pre mňa dôležité témy máme rovnaký názor a financie sú jednou z tých tém... zamilovanosť je krásna vec, ale rozmýšľať treba hlavou a nie penisom...

elz1920
Dnes o 13:22

Verím, že po tejto cennej životnej skúsenosti ti bude aj Slovenka dobrá.
Neboj, je vás takých naivných opatrovateľov dosť.

anonym_e46751
Dnes o 13:22

@anonym_autor tak ako si to dvaja ludia medzi sebou zariadia tak maju. Ty si ticho platit a nic jej nepovedal na zaciatku si mal priamo povedat ako si to predstavujes ona ti to dala najavo. Proste nesadli ste si v tom a zbytocne si to natahoval v pckavani neviem coho, ze sa zmeni? A nie je to o narodnosti ved kolko aj Sloveniek ostava zit s muzom, ktory ich zivy a potom vyplakavaju, ze nemozu od neho odist ilebo nemaju ziadne financie idealne ak si zrobis aspon jedno dieta v takom vztahu tato tvoja aspon nejake financie mala.

anonym_b01969
Dnes o 13:23

@anonym_autor Ako žena ti napíšem, že si dovolil,aby z teba dotyčná urobila peňaženku.Bohuzial, niektoré využívajú svoju príťažlivosť.Znamy mi rozprával napr., že jeho kolega bol tak oblbnuty, že keď sa mal rozhodnúť, či synovi, ktorý začínal na VŠ, kúpi notas, či s dotyčnou pôjdu na pekný víkend do pekného hotela, tak si vybral pekný víkend.

anonym_b01969
Dnes o 13:25
@anonym_autor

@anonym_autor Povedzme, že si zaplatil školné a už budeš opatrnejsi.

anonym_6918e4
Dnes o 13:26
@elz1920

Verím, že po tejto cennej životnej skúsenosti ti bude aj Slovenka dobrá.
Neboj, je vás takých naivných opatrovateľov dosť.

@elz1920 aj medzi slovenskými priateľmi poznám vzťahy, kde všetko financuje muž, žena sa komplet stará o domácnosť a obe strany sú s tým spokojné... tu je chyba autora, že to neriešil hneď, keď mu to nevyhovovalo, nemám pocit, že ona by ho k niečomu nútila zbraňou pri hlave alebo začarovala

anonym_42c602
Dnes o 13:27
@anonym_3d8f69

@anonym_3d8f69
Thajky su este horsie, jeden Anglican napisal o tom knihu ako som si zobral za zenu Thajsku dedinu

autor
Dnes o 13:30
@anonym_b01969

@anonym_autor Povedzme, že si zaplatil školné a už budeš opatrnejsi.

@anonym_b01969 Teraz mam prave pauzu od zien, Ano bola to lekcia ktora mi otvorila oci.

ivicatolic
Dnes o 13:33

@anonym_autor nuž môj zlatý, lapla ťa do stehien a nevedel si kde si....ale potom sa platí 😁😆😁😆a ty si naletel ešte aj Ukrajinke , čo si čakal

anonym_213760
Dnes o 13:34
@anonym_autor

@anonym_autor ber to pozitivne aspon si mal dobry sex

anonym_38fe2f
Dnes o 13:34

@anonym_autor
Možno ste si fakt len nerozumeli. U nás doma tankuje v 98 percentách môj muž, taktiež chodí s autami do servisu. V reštaurácii platí len on, keď nakupujeme spolu, tak ma tiež nenechá vytiahnuť peňaženku. A ani náhodou sa necítim ako zlatokopka.
Plus tvrdíš, že ťa to za 2 roky stálo 12 000 eur, teda si za 500 eur mesačne plne živil ju a 2 deti? Tomu ani sám neveríš. Alebo tak dobre hospodáriš. Alebo trollujes, lebo Ukrajinka.

anonym_0c95ec
Dnes o 13:35
@anonym_autor

@anonym_b01969 Teraz mam prave pauzu od zien, Ano bola to lekcia ktora mi otvorila oci.

@anonym_autor uplne standardne spravanie velkej casti ukrajinskych zien s detmi este si dobre obisiel
trochu drahy sex to bol

anonym_31dd17
Dnes o 13:35
@anonym_autor

@anonym_autor nerozumiem celkovo dobre asi, aké 12000 minút za 2 roky je 500 eur mesačne. Ako to je veľa? Veď keď si sám muž tak tiež nezijes asi zo vzduchu. Mesačne platíš nájom za byt, či dom, energie, inkaso, telefón, poistky, auto, jedlo, obedy, kozmetika, služby. Zase 500 eur za všetko aj s bývaním na jedného je teda malo. A ty vravíš, že z 500 eur na mesiac si ešte platil ukrajinku a jej dve deti??? Tomu fakt nerozumiem.

autor
Dnes o 13:36
@anonym_31dd17

@anonym_autor nerozumiem celkovo dobre asi, aké 12000 minút za 2 roky je 500 eur mesačne. Ako to je veľa? Veď keď si sám muž tak tiež nezijes asi zo vzduchu. Mesačne platíš nájom za byt, či dom, energie, inkaso, telefón, poistky, auto, jedlo, obedy, kozmetika, služby. Zase 500 eur za všetko aj s bývaním na jedného je teda malo. A ty vravíš, že z 500 eur na mesiac si ešte platil ukrajinku a jej dve deti??? Tomu fakt nerozumiem.

@anonym_31dd17 rozdiel, jedna sa o rzdiel. existuje internet banking a porovnanie poslednych rokov s predchadzajucimi. Vyskusaj najdes to tam.

anonym_f41068
Dnes o 13:37

Ukrajinky aj Rusky sa radi parádia za mužove prachy. A nechajú si za seba platiť...ale ešte aj jej deti financovať, kde si mal rozum??? Snáď si sa poučil, že pekný obal nestačí, keď ťa len využíva.

anonym_f41068
Dnes o 13:39
@anonym_31dd17

@anonym_31dd17 stálo ho to o 12000€ navyše (za ňu a deti), veď je to napísané jasne

autor
Dnes o 13:39
@anonym_f41068

Ukrajinky aj Rusky sa radi parádia za mužove prachy. A nechajú si za seba platiť...ale ešte aj jej deti financovať, kde si mal rozum??? Snáď si sa poučil, že pekný obal nestačí, keď ťa len využíva.

@anonym_f41068 Ale mne nejde o Hadzanie spiny na ich narody, mne ide cisto o vec, ktora sa udiala mne, a niekto ma lutuje a niekto sa smeje ze ako som dopadol.

anonym_8405f6
Dnes o 13:40
@anonym_31dd17

@anonym_31dd17 nerozumieš, lebo nevieš čítať. Tie peniaze minul navyše. Potrebuješ ešte tretie vysvetlenie? Možno príklad? 🤦‍♀️

anonym_52e777
Dnes o 13:41

Chápem príbeh aj pointu toho, prečo si sklamaný, len ta prosím, nestan sa jedným z tých mužov, ktorý budú chcieť od ženy všetko 50/50 .Od obedu na rande až po darčeky. Lebo to akí muži ( niektorí) behajú teraz po vonku je čistý grc. Hanba mužského pokolenia

anonym_c540cc
Dnes o 13:42

@anonym_autor no tak mlada pekna zienka ti venovala 2 roky svojej mladosti a krasy a sexu. Snad ti to nemala dat zadarmo, ona si to preratala a oplatilo sa jej to len takto, ked si ty platil. Neboj, ona si najde ineho sponzora, ktory oceni jej kvality a nebude od nej cakat platit svoje trovy a trovy jej deti. A ty si mozno najdes taku, aka ti vyhovuje.

Strana
z4