icon

Ako sa môže neverný muž pokojne vracať domov?

11. dec 2020

Nudim sa tak pozerám len tak kadejake diskusie na mk. A čo vidím , len nevra sem nevera tam .. podvadza priateľ , manžel , tehotnú.. ženu s malým babom atd .. nehovorím že ženy sú sväté Ale muži v tomto prevládajú viac .. prečo takí sú? Nie je na vine že , a fráza “ čo nemá doma hľadá inde “ je otrepaná a vôbec to nemá nič s tým spoločne . Podvádzajú aj muži ktorí sú spokojný . U mna je nevera neodpustiteľný ale jedine čo sa s prižmúrením okom dá pochopiť je , “ jednorazový poalkoholovy úlet “ alebo dajme tomu keď je pár frajer a frajerka majú 20r atd , budis . Ale manželstvo.? A tehotná žena alebo žena s malým dieťaťom ? Ako sa takýto muži môžu vôbec v pokoji vracať domov ? A čo by mna najviac položilo by bolo asi keby sa zaľúbil do inej . to už je extrém . Ešte sa mi páči , ako každá komentujuca v daných skupinách píše že , ja svojho muža poznám vôbec take niečo by neurobil , viem za koho som sa vydala atd atd ale to vedeli aj dotyčné ženy podvedené . Ono ozaj človek nikdy nevie s kým žije a nikdy nemôžeme byt na 100%... btw nie som zatrpknuta podvedená manželka 😆 len ma tato “ téma “ fascinuje .. a je to dosť smutne čo sa deje 😓

Strana
z2
viikkki
12. dec 2020

Keď niekto miluje neurobí to... Ja by som nedokázala vliesť do postele s niekym iným

autor
12. dec 2020

Poprosim moderátora zmeniť názov mojej témy : nevera !! Nemeňte mi názov témy , dáva tomu úplne iný zmysel a nie to čo som chcela riešiť ďakujem !!!!

kittykat22
13. dec 2020

Na konikovi si asi myslia, ze zeny nepodvadzaju 😂

annamarin
13. dec 2020

To je naozaj nevera taká častá? Mne doteraz ani neprišlo. Prišlo mi, že väčšina vztahov je fakt o vernosti. Teda väčšie percento. Podla mna to len tu na koniku v tejto sekcii je toho vela.

srdeenko19
13. dec 2020

Ako? Ako nič. Podľa mňa takéto chrapuna, ktorý chodí trtkat mimo domu, nemysli na nejaké výčitky, to neriešia, jeden z tisíc možno. Fuj, nechcem sa tohoto nikdy dožiť 🙏🏾

kvetinka75
13. dec 2020

@katkami123 to ano ale vela.zien je slobodnych alebo.ku...y za ktorymi ti muzi.chodia.

gabika0825
10. jan 2021

Takto... nevera je zlá, veľmi.. ale vieš. My ľudia sa meníme postupom času a už to nie je ako v minulosti že niektoré vzťahy boli naozaj “až za hrob” aj keď aj v takých dobách sa podvádzalo jedna radosť..dokonca ženatí muži chodili za inými mužmi za úcelom intímností. Pritom mali doma ženy. Len sa to tak neriešilo lebo ženy vychovávali doma deti a starali sa o domácnosť, muž ich živil. Nebol internet takže sa ostatní nemali ako o tom dozvedieť a ženy to prakticky tým mužom tolerovali. Lebo museli.
No ale čo sa týka dnešných vzťahov, je to trošku ine. Teraz aj tá žena by z toho vzťahu aj mohla odísť ale kolkokrat radsej trpí manžela lebo : Kvoli deťom... toto ja nikdy nepochopím. A to isté aj muž. Ako ja napríklad nevidim nič zlé na tom keď sa proste muž zamiluje inde a porozpráva sa samozrejme o tom doma že to už nemože pokračovať (bez tajností som myslela) bohužial može sa to stať po niekolkých rokoch spolužitia manželstva.. preboha veď nežijeme v klietke. Hocikde môže niekoho spoznať ten muž a to aj žena a keď to proste medzi dvoma dospelými neklape tak budú spolu len kvoli deťom? Aj keď dieťa to vycíti že asi sa niečo deje a budú sa pred dieťaťom hádať a znervóznovať?? To je podla mňa oveľa horšie. Aj z psychologického hladiska. Radšej nech sú partneri stastný od seba s niekym iným. Sme ludia! Ale neveru nepochopim, na to ani odpoveď nie je prečo to robíme my ľudia lebo nerobia to iba chlapy ale aj ženy..

Strana
z2