Ako sa môže neverný muž pokojne vracať domov?
Nudim sa tak pozerám len tak kadejake diskusie na mk. A čo vidím , len nevra sem nevera tam .. podvadza priateľ , manžel , tehotnú.. ženu s malým babom atd .. nehovorím že ženy sú sväté Ale muži v tomto prevládajú viac .. prečo takí sú? Nie je na vine že , a fráza “ čo nemá doma hľadá inde “ je otrepaná a vôbec to nemá nič s tým spoločne . Podvádzajú aj muži ktorí sú spokojný . U mna je nevera neodpustiteľný ale jedine čo sa s prižmúrením okom dá pochopiť je , “ jednorazový poalkoholovy úlet “ alebo dajme tomu keď je pár frajer a frajerka majú 20r atd , budis . Ale manželstvo.? A tehotná žena alebo žena s malým dieťaťom ? Ako sa takýto muži môžu vôbec v pokoji vracať domov ? A čo by mna najviac položilo by bolo asi keby sa zaľúbil do inej . to už je extrém . Ešte sa mi páči , ako každá komentujuca v daných skupinách píše že , ja svojho muža poznám vôbec take niečo by neurobil , viem za koho som sa vydala atd atd ale to vedeli aj dotyčné ženy podvedené . Ono ozaj človek nikdy nevie s kým žije a nikdy nemôžeme byt na 100%... btw nie som zatrpknuta podvedená manželka 😆 len ma tato “ téma “ fascinuje .. a je to dosť smutne čo sa deje 😓
Poprosim moderátora zmeniť názov mojej témy : nevera !! Nemeňte mi názov témy , dáva tomu úplne iný zmysel a nie to čo som chcela riešiť ďakujem !!!!
Na konikovi si asi myslia, ze zeny nepodvadzaju 😂
To je naozaj nevera taká častá? Mne doteraz ani neprišlo. Prišlo mi, že väčšina vztahov je fakt o vernosti. Teda väčšie percento. Podla mna to len tu na koniku v tejto sekcii je toho vela.
Ako? Ako nič. Podľa mňa takéto chrapuna, ktorý chodí trtkat mimo domu, nemysli na nejaké výčitky, to neriešia, jeden z tisíc možno. Fuj, nechcem sa tohoto nikdy dožiť 🙏🏾
@katkami123 to ano ale vela.zien je slobodnych alebo.ku...y za ktorymi ti muzi.chodia.
Takto... nevera je zlá, veľmi.. ale vieš. My ľudia sa meníme postupom času a už to nie je ako v minulosti že niektoré vzťahy boli naozaj “až za hrob” aj keď aj v takých dobách sa podvádzalo jedna radosť..dokonca ženatí muži chodili za inými mužmi za úcelom intímností. Pritom mali doma ženy. Len sa to tak neriešilo lebo ženy vychovávali doma deti a starali sa o domácnosť, muž ich živil. Nebol internet takže sa ostatní nemali ako o tom dozvedieť a ženy to prakticky tým mužom tolerovali. Lebo museli.
No ale čo sa týka dnešných vzťahov, je to trošku ine. Teraz aj tá žena by z toho vzťahu aj mohla odísť ale kolkokrat radsej trpí manžela lebo : Kvoli deťom... toto ja nikdy nepochopím. A to isté aj muž. Ako ja napríklad nevidim nič zlé na tom keď sa proste muž zamiluje inde a porozpráva sa samozrejme o tom doma že to už nemože pokračovať (bez tajností som myslela) bohužial može sa to stať po niekolkých rokoch spolužitia manželstva.. preboha veď nežijeme v klietke. Hocikde môže niekoho spoznať ten muž a to aj žena a keď to proste medzi dvoma dospelými neklape tak budú spolu len kvoli deťom? Aj keď dieťa to vycíti že asi sa niečo deje a budú sa pred dieťaťom hádať a znervóznovať?? To je podla mňa oveľa horšie. Aj z psychologického hladiska. Radšej nech sú partneri stastný od seba s niekym iným. Sme ludia! Ale neveru nepochopim, na to ani odpoveď nie je prečo to robíme my ľudia lebo nerobia to iba chlapy ale aj ženy..

Keď niekto miluje neurobí to... Ja by som nedokázala vliesť do postele s niekym iným