icon

Ako sa nedať vytočiť mužom?

2. okt 2022

Baby ktoré máte muža, ktorý je škriepny a užíva si keď vás vytočí do nepríčetna … nemáte nejaký overený recept na ignoráciu? On nemá problém do mňa rýpať pred deťmi. Dnes mi zadrel pred deťmi že som horšia ako učiteľka.

autor
2. okt 2022

@viestta :D asi tak no si to vystihla. Ja hlúpa.

autor
2. okt 2022

@marca12 bože presne. Ja som už so silami na dne. Celý den mám nalinkovany aby sme to prežili.

elizabet173
2. okt 2022

potom máte oveľa vážnejší problém ako to, že sa ťa muž snaží zadrapovaním vytočiť. Vie, čo zamýšľaš po rodičáku? Vie o tom, že takto nie si šťastná a že to nemieniš ďalej tolerovať? Možno by sa to dalo ešte zachrániť, možno málo komunikujete, ste obidvaja vyčerpaní, neviem, deti podrastú, bude to ľahšie, len mám pocit, že ty ho už nie, že nemáš rada, ale ho nenávidíš, prečo, to vieš, len ty sama

katkami123
2. okt 2022

@viestta
Vycvičiť si chlapa? Tiež som mala ex takéhoto blbca. Sú povahy, chlapi tak leniví, ze im je jedno, keby aj doma po horách špinavého pradla chodili, budú. Raz som bola na ich stránke, kde si medzi sebou títo kreteni ešte radili, aby veci ohľadom domácnosti naschval robili zle, nikdy nie tak ako je potrebné, lebo potom ich už nebudú musieť robiť a manželky ich urobia za nich…. Takze pozor, jej chlap môže mat aj poruchu osobnosti. Zas empaticky muž nenechá všetko na manželke. Nerob aj ty z chlapov nechápavé hoviadka, ktoré treba iba zakaždým smerovať, inak by trepli hlavou do steny.

katkami123
2. okt 2022

@elizabet173
Prosím ušetri si tieto otázky na fóre. Načo si si s ním robila druhé? A načo deti?... Ja neviem, prečo vždy tieto trápne rýpavé otázky musí niekto položiť v každej jednej diskusii. To je taka otázka akoby som sa ja opýtala teba - a načo si ťa rodicia spravili? Ako konkrétne toto pomôže vyriešiť autorkinu momentálnu situáciu a ako jej títo rypanie pomôže?

autor
2. okt 2022

@katkami123 vieš čo ale má pravdu. Takýmto hajzlom treba ostať samým oni si nezaslúžia rodiny s deti si nezaslúžia takých otcov.

0silvia0
2. okt 2022

Viem ze ti do smiechu nie je, ale s takymto kretenom musis nadlahcovat situaciu, urobit si z jeho vycitiek prdel. A nedat mu najavo, ze ta ranil.
On nema k tebe empatiu a robi mu dobre ze do teba rype.

katkami123
2. okt 2022

No ten môj ex ostal sám. To by jeho žena a nebodaj deti boli chúďatá.

katkami123
2. okt 2022

@0silvia0
Ono, len títo blbci situáciu budú naschval hrotit, pokým ju nevytočí. A každý mame svoj citlivý bod. Ona s ním žije, on ju pozná, pozná je slabiny. Tu už jedine odísť.

autor
2. okt 2022

Ale že dokáže niekto takto ubližovať deťom takými poznámkami o rodine a poznámkami na matku? ;( Ako fakt som si myslela že ma kúsok inteligencie a súdnosti v sebe no nemá.

viestta
2. okt 2022

@katkami123 áno, máš pravdu, že niektorí sa vycvičiť nedajú. Je potom otázka, prečo si žena vyberie práve takého neempatickeho kretena? . Však kreten sa musel prejavovať ako kreten skôr ako sa stal partnerom a otcom. Mnoho žien sa naivne nazdáva, že chlap sa zmení a ich očakávanie je aj naplnené. Zmení sa, a výrazne. Žiaľ, väčšina z nich k horšiemu.

0silvia0
2. okt 2022

@katkami123 ale ona ma svoj plan, opustit ho po nastupe do prace. Som myslela ze hlada rady ako to s nim dovtedy vydrzat

h2
2. okt 2022

Recept na ignoráciu? Tu ignorácia nepomôže. Pomôže trefná a úderná poznámka späť. On do teba rýpká, kým ťa nedostane tam, kde ťa chce mať: vytočenú dobiela. S úsmevom mu odpovedz nejakou podpásovkou. Tým, že sa naštveš, urazíš a odídeš, on vyhral.

autor
2. okt 2022

@viestta neuveríš, ale bolo to z dieťaťa na dieťa horšie a teraz sa už ukázal v celej paráde. To keby si videla ako skákal kým neboli deti. Dobre že ma nechodil ofúkavať keď bolo horúco ( preháňam), ale pointa je, že sú niektorí chlapi, ktorí sú horší vekom. Proste bol normálne lenivý, tak že sa mu občas nechcelo ale spravil to, nechodil sa flákať a aj sa o mňa zaujímal. Teraz ma má už v hrsti tak nemusí robiť nič a môže aj vyskakovať ako chce. Nikdy by som nepovedala, akí vedia byť ľudia…

autor
2. okt 2022

@h2 snažím sa mu to neoplácať kvôli deťom, teda hlavne keď sú doma a nespia- takže vôbec :D

viestta
2. okt 2022

Áno, asi máš pravdu. Zahral to dobre, teraz ta ma tam kde chcel. Len ono manipulator nedokáže byť taký herec, aby občas žene nezasvietila kontrolka.

mikadooo
2. okt 2022

Nuž, so mnou by sa dlho nehádal - nech sa páči, skús si to sám. A dovi - drama queen odchádza z kuchyne a necháva učenie a deti plne v réžii pánovi tátovi. A potom, keď už bude vytočený do biela, prídem nenápadko do kuchyne a poviem s úsmevom "si horší ako učiteľka". Ale - možno by nebolo na škodu aj sa zamyslieť (v mojom prípade, až keď vychladnem), či nie si na deti príliš prísna. Teda - predpokladám, že sa bavíme o robení domácich úloh, či učení sa na písomku.

autor
2. okt 2022

@viestta kontrolka občas zasvietila veru, ale vždy to uhral bravúrne do outu. Dokonca mal dobrú techniku, protiútok.

maminkadeticiek
2. okt 2022

Ja ti rozumiem.Chlapi sa dokazu neskutocne zmenit a tym ktore sa tvaria ze to nie je mozne len drsim.palce,aby to nikdy nezazili.Drz sa,vidno ze mas plan,vela odvahy a sily prajem 👍😊

autor
2. okt 2022

@mikadooo nie moje deti do školy ešte nechodia. Ako najradšej by som sa otočila a nech si to skúsi doma s deťmi sám, ale je to taký kreten že sa mu deti bojím nechať keby mu preplo….

h2
2. okt 2022

Ja som zase raz urobila tú chybu, že som napísala odpoveď hneď po prečítaní úvodného príspevku, bez čítania diskusie. Tú som dočítala až teraz a teda, vy máte podstate väčšie problémy, než že ti povie, že si horšia, ako učiteľka. ☹️

mikadooo
2. okt 2022

Možno to je chyba. Možno si typ človeka, ktorý radšej robí všetko sám, lebo ten druhý to zaručene nevie. Nechcem rýpať. Nepoznám ťa. Ale skús sa aj nad tým zamyslieť. Či by sa stalo niečo hrozné, keby sa napríklad na chvíľu postaral o deti "po svojom"...

simca06022011
2. okt 2022

Ved mu pribal starsie na turistiku... 😂 Ja prisaham ze dojča by som spakovala skor ako by vstal a na odchide mu zakričím ze odchádzam a do... Je sam s detmi. Jemu robi dobre sekirovat, lebo moze, vie si to dovolit, nic sa nestane, on si bude robit ck chce. Myslim, ze je možnosť, ze ak by prisla reakcia prebral by sa.

lily405
2. okt 2022

Rozved sa

katarinka89
2. okt 2022

@katkami123 prosím ta aká je to stránka kde si chlapy rádia? To som si myslela, že chlapy takto nevypisuju

katkami123
2. okt 2022

@viestta
Áno, toto je prípad, aspoň myslím, kedy si autorka myslela, že sa zmení.

@katarinka89
No zdvihne sa ti žalúdok, ale je… môj ex bral niečo ako bibliu knihu od Neila Straussa - Hra. Už len zo samotnej hnihy ti bude zle, pretože chlap tam dáva návod, ze žena si vlastne váži iba takého muza, ktorý sa k nej sprava zle a preto sa k ním neoplatí správať dobre. Fanúšikovia tejto knihy aj založili platformu a diskusie na tuto tému, ale všetko je to v angličtine, kde si radia. Ja som podrobnejšie nehľadala, prečítala som knihu a bol medzi nami koniec, lebo veľa veci z nej na mna skúšal. Ale to sa pekecol, ze v podstate títo psychopati si ešte medzi sebou radia, ako tu zenu co najviac pošliapať a držať pri sebe. Jednoducho hnus. Len ten môj ma aj narcisticku poruchu osobnosti o ktorej som sa dozvedela tiež až po rozchode, čiže jemu tieto myšlienky boli blízke už len vzhľadom k tomu, ze je to sám o sebe chlap diagnoza.

elizabet173
2. okt 2022

prečo by ťa mal v hrsti, môžeš ísť do práce, deti do škôlky, jaslí a prečo si mu doteraz neumožnila, aby si to s tými deťmi sám doma skúsil? Vlastná skúsenosť je na nezaplatenie. A prepáč, ale neverím, že pri prvom dieťati bol iný

katkami123
2. okt 2022

@elizabet173
Ja by som pri takom debilovi neriskovala, raz keď v sebe nemá pud sebazáchovy, aby si jeho pomstichtlivu povahu ešte aj dieťa neodnieslo, nech sa mamička naučí, ze nechať ho samého s deťmi sa nevypláca. Keby bol skutočný chlap a otec, tie deti si vezme na hodinku-dve aj sám, lebo ich ma rad a chce byt s nimi a venovať sa im. Co som bola minule u lekárky, čakáreň plná chlapov s deťmi, nie ako kedysi, ze boli iba matky.

lenka13021
2. okt 2022

Tak mu povedz, že lichôtkami si ťa nezíska 🙂to môjmu mužovi zoberie vietor z plachiet 😀😀

macalau
2. okt 2022

Neboj aj to bude,je to ťažké ale zvládneš to.... najlepšie je použiť jeho vlastné zbrane... prešla som si podobným a ten pocit keď to začalo fungovať je na nezaplatenie...držím palce