icon

Ako sa ozvať a nevyzerať vtieravo?

18. jún 2021

Baby poraďte mi,ako sa ozvať chlapovi tak,aby som nevyzerala vtieravo? Občas sa stretávam s jedným muzom na sex, trvá to už nejaký ten rok,okrem toho nie sme v žiadnom inom kontakte.O čo mi ide je ale to,ze sa s ním veľmi ťažko dohaduje a plánuje aj ten obyčajný sex. Naposledy sme boli dohodnutí pred 3 týždňami no v den D sa neozval a mne sa nechcelo byť zase iniciatívna,tak ani ja som sa v ten dohodnutý den neozvala. Občas sa stane,že mi na správy ani neodpovie. Občas je aj on sám iniciatívny. Aby som upresnila,neriešim s ním nic a je mi jedno čo si on myslí, ale už strácam asi súdnosť a neviem či sa mám zase ja ozývať po tých troch týždňom alebo radšej nie? Aktualne mám totiž voľný víkend a hodilo by sa mi to,len fakt neviem

Strana
z2
laurika999
18. jún 2021

@dmk_1 dobre si to napísala 👍

dominikac321
18. jún 2021

@laurika999 to s kym on prasi neprasi ci ma alebo niekoho nema je jeho vec a ani dotycnu pani do toho nic nie je ak sa dohodli ze je to len sex 🙂 nenapisala ze je povinny sa jej ozvat alebo ze chce nieco viac, opytala sa ci to bude po 3 tyzdnoch vtieranie, ak jej neodpise bude mat odpoved, ak zareaguje uziju si...

laurika999
18. jún 2021

@dominikac321 Samozrejme, nech sa ozve ....

laurika999
18. jún 2021

@dominikac321 uvidí ...

bluka2
18. jún 2021

Nie je na tom nič zúfalé, však to prežijes aj bez sĺz, keď sa neozve, či nie?

laurika999
18. jún 2021

@viestta Aspoň niekto tu mal gule napísať to na rovinu 👍

petamich
18. jún 2021

tak ked ti je jedno co si mysli a mali ste vztah zalozeny na uspokojovanu potrieb, tak kde je problem? preco ti zalezi co si o tebe pomysli? 🙂 nechapem
a len taka recnicka otazka - vztah zalozeny na uspokojovani potrieb by nemal byt jednoduchy? chcem si "vrznut" prides dnes o 18:00? aby som sa este tazko dohadovala a zamyslala co si pomysli 🤷‍♀️

evkamotka
18. jún 2021

Mat takehoto nespolahliveho na sex, to sa na to vykaslem a posluzim si sama. Ze sa ti chce

kitycat
18. jún 2021

Ak s nim nic neriesis napis mu uplne obyc spravu ci date sex... Ak je ale taky akp pises na ten iba sex by som si hladala ineho...

luccija
18. jún 2021

Toto je ta s tym milencom🙂)co kazdych par mesiacov riesi ako je to len vztah o sexe a zase sa neozval, lebo je vytazeny a naposledy sa dozvedela, ze uz aj druhu obhanal?
Ked ste sa dohodli a neozval sa asi ten sex nestoji za nic, lebo inac by Ta uhanal.Neexistuje, aby som mu napisala a dozadovala sa stretnutia

dollyzv
18. jún 2021

No ja by som si radšej našla prisposobivejsieho chlapa na sex..chlapov je kopec ,ktorí neodmietnu sex aj každý deň a tu sa chlap 3tyzdne ani neozval..buď sa venuje manželke,alebo si našiel inú ktorú obstastnuje a o teba už nemá záujem..keď aj niekedy neodpisuje,ako dlho asi trvá odpísať nedá sa mi,nemám čas,inokedy? Proste ťa len ignoruje a obrába iné,keď nebude mať kam pichnúť,tak sa ozve tebe

loginexistuje
18. jún 2021

@dominikac321 nuz teda jansi nemyslim ze chlap co ma taketo typy vztahu je monogamny najma ak sa ouyva sporadicky alebo nepride na dohodnute stretko

dollyzv
18. jún 2021

@loginexistuje možno ho manželka nepustila 😂😂😂

dominikac321
18. jún 2021

@loginexistuje to ani jedna z nas nevie a mozno ani autorka 🙂 ale poznam muzov co im takyto typ vztahu vyhovoval a mali naozaj iba tu jednu damu

tykat
18. jún 2021

Ved mu normalne napis "Ahoj, mam volny vikend,mas zaujem? Ci sa mam zariadit inak?" Strucne a jasne

radkovadanka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2