Ako sa ozvať a nevyzerať vtieravo?
Baby poraďte mi,ako sa ozvať chlapovi tak,aby som nevyzerala vtieravo? Občas sa stretávam s jedným muzom na sex, trvá to už nejaký ten rok,okrem toho nie sme v žiadnom inom kontakte.O čo mi ide je ale to,ze sa s ním veľmi ťažko dohaduje a plánuje aj ten obyčajný sex. Naposledy sme boli dohodnutí pred 3 týždňami no v den D sa neozval a mne sa nechcelo byť zase iniciatívna,tak ani ja som sa v ten dohodnutý den neozvala. Občas sa stane,že mi na správy ani neodpovie. Občas je aj on sám iniciatívny. Aby som upresnila,neriešim s ním nic a je mi jedno čo si on myslí, ale už strácam asi súdnosť a neviem či sa mám zase ja ozývať po tých troch týždňom alebo radšej nie? Aktualne mám totiž voľný víkend a hodilo by sa mi to,len fakt neviem
@laurika999 to s kym on prasi neprasi ci ma alebo niekoho nema je jeho vec a ani dotycnu pani do toho nic nie je ak sa dohodli ze je to len sex 🙂 nenapisala ze je povinny sa jej ozvat alebo ze chce nieco viac, opytala sa ci to bude po 3 tyzdnoch vtieranie, ak jej neodpise bude mat odpoved, ak zareaguje uziju si...
@dominikac321 Samozrejme, nech sa ozve ....
@dominikac321 uvidí ...
Nie je na tom nič zúfalé, však to prežijes aj bez sĺz, keď sa neozve, či nie?
@viestta Aspoň niekto tu mal gule napísať to na rovinu 👍
tak ked ti je jedno co si mysli a mali ste vztah zalozeny na uspokojovanu potrieb, tak kde je problem? preco ti zalezi co si o tebe pomysli? 🙂 nechapem
a len taka recnicka otazka - vztah zalozeny na uspokojovani potrieb by nemal byt jednoduchy? chcem si "vrznut" prides dnes o 18:00? aby som sa este tazko dohadovala a zamyslala co si pomysli 🤷♀️
Mat takehoto nespolahliveho na sex, to sa na to vykaslem a posluzim si sama. Ze sa ti chce
Ak s nim nic neriesis napis mu uplne obyc spravu ci date sex... Ak je ale taky akp pises na ten iba sex by som si hladala ineho...
Toto je ta s tym milencom🙂)co kazdych par mesiacov riesi ako je to len vztah o sexe a zase sa neozval, lebo je vytazeny a naposledy sa dozvedela, ze uz aj druhu obhanal?
Ked ste sa dohodli a neozval sa asi ten sex nestoji za nic, lebo inac by Ta uhanal.Neexistuje, aby som mu napisala a dozadovala sa stretnutia
No ja by som si radšej našla prisposobivejsieho chlapa na sex..chlapov je kopec ,ktorí neodmietnu sex aj každý deň a tu sa chlap 3tyzdne ani neozval..buď sa venuje manželke,alebo si našiel inú ktorú obstastnuje a o teba už nemá záujem..keď aj niekedy neodpisuje,ako dlho asi trvá odpísať nedá sa mi,nemám čas,inokedy? Proste ťa len ignoruje a obrába iné,keď nebude mať kam pichnúť,tak sa ozve tebe
@dominikac321 nuz teda jansi nemyslim ze chlap co ma taketo typy vztahu je monogamny najma ak sa ouyva sporadicky alebo nepride na dohodnute stretko
@loginexistuje možno ho manželka nepustila 😂😂😂
@loginexistuje to ani jedna z nas nevie a mozno ani autorka 🙂 ale poznam muzov co im takyto typ vztahu vyhovoval a mali naozaj iba tu jednu damu
Ved mu normalne napis "Ahoj, mam volny vikend,mas zaujem? Ci sa mam zariadit inak?" Strucne a jasne

@dmk_1 dobre si to napísala 👍