Ako sa porozprávať s manželom, aby som nevyzerala ako stíhačka?
Ahojte už som písala tu ohľadom tejto témy...
Ako by ste reagovali alebo ako sa s manželom porozprávať aby som nevyzerala ako "stíhačka"?
S manželom sme spolu 15 rokov máme dve deti...manžel sa pred dvoma rokmi zoznámil s jednou vydatou ženou... má ju vraj ako kamarátku a nič s ňou nemá len šport s rovnakú kondičku...
Ide o to že keď som mu povedala nech mi povie že ide s ňou teda na ten šport povedal hej poviem následne išiel nepovedal mi stalo sa to viackrát zakaždým mi povedal že bol sám dokonca raz mi aj iné miesto povedal...teraz s ňou občas aj volá...mne stále hovorí že nemá ani jej telefónne číslo...
Ako mu toto celé povedať?on mi len povie že som paranoidna a vymýšľam si, že nič zle nerobí a neklame mi...
@lejka218 boze zena,ty si blba..prepac…stale mi to pride, ze chces pocut, ze si paranoidna a jasne, ze riesia iba sport a on ta miluje 🤦♀️ ved on ti to povie, aj pusu ti da( s papulou, s ktorou mozno par hodin predtym lizal tej sportovkyni vies co) a ty nevies co mas robit…no rob kludne co doteraz, zakladaj dvadsat tem o tom istom, roztahuj mu dalej nohy, vtedy, ked mu ta druha neda a maj dalej pocit, ze tam o ine, ako o sport nejde…🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ach boze tieto vase temy dokola. Dostala si tu kopec vybornych rad. A ja sa budem tiez opakovat v tychto temach 😁.
Su len dve moznosti. Prva. Ak ho chces a odpustila by si mu neveru, prever si najprv ako to medzi nimi je (niekto ti poradil studenta nech ich vyspicluje), ale nic mu nehovor. Ani ked budes vediet co a ako, udrz to v sebe a nehovor mu ze vies. Urob zo seba najlepsiu verziu samej seba. Zmen svoje spravanie, nekonfrontuj ho. Bud mila, usmiata, nechaj mu deti, chod von aj keby si mala byt sama jemu nepovedz kam. Skamos sa s nejakym chlapom ak nejakeho kamosa nemas a zacni s nim nieco robit. Sportovat? Kavickovat? Staraj sa o seba tak, ako si to doteraz nikdy nerobila. Vrat sa k svojim konickom, alebo zacni nove. Aby sa do teba zase zamiloval. Ale budes zit potajme a tym, ze ti klamal a riesil inu zensku.
Druha moznost, zistis to, prichytis ho alebo aj nie a das mu zbohom. Nemusis to urobit hned. Mozes sa zacat postupne od neho psychicky odputavat, aj cez veci co som pisala vyssie. Nebude to take narazove lebo vidim, ze toho kroku este nie si “zrela”. Setri si bokom, rob si v zivote radost, najdi si kamosov/kamosky a nebud nanho taka naviazana. Proste ries si svoj zivot paralelne, mozno sa ti bude neskor lahsie odchadzat. Su to aj jeho deti, nebavi ho to ked sa hadaju? No aj teba to asi nebavi a neutekas preto za druhym. Zacni si sama seba vazit, a nedovol aby s tebou takto zametal a manipuloval ta. Len mu tie deti pekne nechaj, a pekne casto. Drzim palce
@lejka218 Tak hádam keď uvidí výpis zo SVOJHO telefónu, tak hádam nebude robiť zo seba totálneho debila, že nevie koho je to číslo. Inak myslím, že ešte pred tým než konfrontuješ jeho, tak by si mala kontaktovať jej muža. Nech si aj on doma trochu uprace. Vieš nájsť jej muža? Osobne, na FB,...?
@katkine_terapie toto že mi klame...že jej volava a že s ňou bol aj napriek tomu že som povedala že mi to vadí s aspoň mi to má povedať keď ide s ňou
@lejka218 ak mu toto povies, je 100% iste, ze tu stihacku z teba spravi. Co keby si mu radsej povedala, ze ti chyba ako chlap, ci radsej nechce ostat doma a venovat sa tebe a detom. Skusila si ho "zviest"?
@lejka218 aha ty mas vacsie deti. Odputat sa tak, ze si budes hladiet viac svoj zivot, svoje konicky bez neho, budes si vytvarat vlastny program bez neho stale viac a viac. Budes chladnejsia, nebudes mu robit ziadny servis, ani neznosti. Ale zaroven ziadne vycitky. Proste zacnes zit vedla neho, nie s nim. Co docielis tym zajtrajsim rozhovorom? Zase ostanes ty z neho ako blba 🤷♀️. Ak chces nieco docielit tym rozhovorom, povedz mu ze o tom vies, vies to na 100% a uz nikdy viac z teba debila robit nebude. Ze klamara pri sebe viac neznesies. Oznamila by som mu, ze odchadzas premysliet si kto ta bude pri rozvode zastupovat. A velmi chladne bez hysterie zabuchla dvere.
A v tomto momente koncim so svojimi komentarmi, pretoze tebe niet rady ani pomoci. Zakladas tu milion diskusii, dievcata ti uz 100 krat poradili a ty furt dookola to iste. Chod si robit srandu z niekoho ineho
@lejka218 Ty už urob len to, že mu oznámiš, že takéto správanie už nie si ochotná ďalej tolerovať. Upozornila si ho niekoľkokrát, nepomohlo. Tak ho postav pred hotovú vec, ako navrhuje starostlivosť o deti a delenie majetku. Komunikuje vecne.... Chlap ťa podvádza a ešte robí z teba debila a ty mu to žerieš..
@lejka218 ty si momentalne v leveli ze tvoj muz je pre teba vsetko, vsetko mu zozeries, vsetko mu odpustis, za tu trochu nadeje, ze ved mozno o nic nejde, das si ruzove okuliarky a budes dufat. Radsej budes kravicka, vsetko znesies, vsetko strpis, sama toto nedas. Cakaj na otvorenie oci, ty este nie silna aby si sa odputala, snad to raz pride a raz pohar pretecie.
@lejka218 Ty si fakt mimoň, tvoj manžel si bude robiť po svojom, aj keď sa na hlavu postavíš. Už má iné záujmy, inú ženu. Môžeš robiť dve veci - odísť alebo ostať a rešpektovať to. Aj keď by si išla robiť scény jeho priateľke (čo je teda dobre blbá rada), tak s tebou neostane. On sa už rozhodol.
Ty chceš silou mocou, aby on prešiel zmenou, uvedomil si ako ti ubližuje, a trávil čas len s tebou deťmi pripadne kamarátmi mužmi. Tvoje slová nenasleduju žiadne tvoje činy.
Nemáš takmer žiadne svoje aktivity sama či s priateľmi. Deti predpokladám, že sú už dávno vo veku pubertakov.
Ty si nechceš pripustiť, že muž sa nezmení kvôli tvojim vylevom a pocitom. Jedine kvôli tvojim činom, ale ani to sa nemusí stať tak ako si ty predstavuješ.
Buď to budeš akceptovať ako to je alebo urobíš niečo z toho čo ti radili, predložíš jasné dôkazy a prijmeš možnosť rozluky. Kľudne by som ja zavolala pred nim na číslo, ktoré netuší čie je. Potom ho kľudným hlasom poprosila nech nerobí zo mňa blbca, že toľko úcty si hádam zaslúžim. Že mám dôkazy, že klamal, že nech si premyslí ako by chcel ďalej fungovať s deťmi a ja si premyslím do konca týždňa, mesiaca či chcem s ním pokračovať a za akých podmienok.
Autorka, vykasli sa nato,ze mu dookola hovoris ze klame. To vies ty a vie to aj on. On to poprierat bude pokial nebudes mat dokaz- dotku,video.
Ja by som ho komfrontovala,ze nech nezatlka svoju milenku. LEbo ona nou JE. ak by mi rupli nervy,tak by som kontaktovala jej manzela. Nech aj jej ten ruzovucky svet trosku sčerna. Hned nato by som tomu tvojmu parobkovi oznamila,ze podavas navrh na rozvod lebo nebudem tolerovat milenku, teraz a tu mech ti povie ako sa chce stretavat s detmi, ako podelite majetky, kolko ma penazi na ucte aby si si to ferovo rozdelili...co ja viem, vystras ho, ze to myslis vazne a ze nie ai hlupa!
@lejka218 jasne, hraju spolu karty a bavia sa o praci uz rok. Prosim Ta taka naivna zena snad ani neexistuje
@lejka218 ja si myslím, že ho veľmi ľúbiš až priveľmi....predpokladám, ue je to tvoj prvý a jediný chlap v zivote a preto si nanho taka naviazaná. Ty nie si estw zrelá na rozchod a hlavne na odstrihnuté od neho. Aj keby si ho konfrontovala, vyhodila z domu po dvoch mesiacoch keby prišiel, že s ňou nechce byt ale s tebou a že mu to je ľúto vezmeš ho spat....musíš začať zit svoj zivot kamaratky , záľuby. Aj keď je ro veľmi ťažké ale skús to a hlavne ho neupodozrievaj. Nechaj to tak aj tak neodides aj keby to bola pravda. Skús si dopriať čas a uvidis vo ďalej. Ešte ma napadlo keď ste mali predtým sex bola aktivita na tvojej strane alebo začal on? Lebo kamoska mala frajera a mali dohodu keďže obidvaja boki v manželstvách že môžu spat s manželom a manželkou ale len keď začnú oni ..proste aby to nebolo divne , že prestali spat s manzelom a manželkou. Čiže keď to začal manžel a manželka bolo to Ok len oni nikdy nezačali.../.choré ale dakt tak fungovali dva roky
Mne je ťa v zásade aj celkom ľúto lebo ty ho tak ľúbiš, že zatváraš oči pred realitou a čakáš na to že príde oľutuje to a všetko sa vráti do starých koľají. Ale od neho to už nečakaj. Klame ti neskutočne dlho na to aby si začala od začiatku a urobila hrubu čiaru. Dookola sa pýtaš čo máš robiť. Máš začať myslieť na seba, deti a odísť! A hlavne začať ŽIŤ! Ešte si aj napísala že máš kam ísť. Už vôbec nič by ma pri takom človeku nedržalo. Zhnusil by sa mi od základu a stratila by som voči nemu akúkoľvek úctu. Zober posledné zvyšky nejakej vlastnej sebaúcty ak ti nejaká ostala a vykašli sa naňho.
Neviem aké dôkazy mu chces vôbec predkladať. Alebo čo mu máš povedať ak ti zas zaklame? Vôbec nič, stačí povedať že sa chces rozviesť, bodka.
Zenska, preboha, spamataj sa!! Uz si pocula take nieco, ze sa mozes rozhodovat aj sama za seba? Ze Ty sama mozes rozhodnut, ako dalej bude Tvoj zivot vyzerat?? Nemusis cakat na pana k.revnika, co on povie, co on spravi, a ci Ti nahodou nevyzna lasku 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ci ked Ti po tisicikrat zaklame do oci, bude Tvoj zivot uz v pohode?? Budes spokojna s tym, ze uteka prec od rodiny, radsej travi cas s cudzou zenskou (a je jedno, co spolu robia) a z Teba si robi cely cas prdel? Lebo vsak on povedal, ze Ta lubi??!

@lejka218 Šla by som za tou "športovkyňou" sa porozpravat