Ako sa rozhodnúť pri partnerských hádkach?
Ahojte, chcem sa vyrozprávať. Tak prosím neútočte na mňa. S manželom bývame vo svojom byte, nemáme hypotéku. Sme spolu 4 roky a v máji sme mali svadbu. Mame trojmesačné bábätko. Manžel pije už asi 2 roky. Predtým nepil športoval mal tvrdú výchovu. Keď sme spolu chodili, u nás si občas vypil. Ale zvrhlo sa to na denne pitie . Keď pije je agresívny, vulgárny, rozbíja celý byt. Bojím sa ho. Denno denno si nonstop píše s jeho mamou aj ocom. Denno denne všetko vedia. Žiadne súkromie, nič. Rok v kuse sa len hádame. Keď som bola tehotná písal si s bývalou ako na to s ňou rad spomína . Keď mala dcéra dva mesiace písal si s ďalšou. Porom som to našla: viem že sa to nemá ale nejako som to cítila . Odpustila som mu a vrátila sa znova. Za všetko obviňuje mňa, že pre to aká som ja. Vôbec si nerozumieme v ničom. Sex nula bodov, keď nemám sexi prádlo a silonky ani si ma nevšimne. On sa pritom o seba nestará len pije. Jeho mama aj otec vedia veľmi dobre aký je ale ma nervy ked pije. Dohovárajú ale nepomáha. Už nevladzem.
Neviem čo mám robiť. Nie som štátna len sa trápim. Vždy ked je najhoršie odídem domov k našim. Ale vždy sľubuje že sa zmení a nič. Stále to iste. Už neviem čo mam robiť. Chcem odísť, kvôli malej aj mne lebo verím že niekdema niekto možno bude milovať naozaj. A nie len zažívať stres a strach čo zas bude zajtra. Ale je to ťažké len tak všetko zbaliť a ísť preč. Čo tá hanba. Neviem čo mám robiť. Moji rodičia aj sestry stoja pri mne. Ale aj tak neviem, trápim sa. Veď predsa rozvod po pol roku to už čo je..
😲😲😲 aká hamba? Horšia hamba bude sedieť doma s monoklom pri oku, ako byť rozvedená a v kľude s bábätkom. Nie som za rozvody, vdzy si myslím, že je treba vždy nájsť riešenie pre zachovanie manželstva, ale nie vždy je to možné. Máš bábätko o ktoré sa treba starať, nie riešiť alkoholizmus muža a vyzerá to, že aj nejaké bokovky. A máš šťastie, máš rodinu, ktorá ťa prijme aj ti pomôže. Držím palceky 👍
Vieš, čo máš robiť. Odísť k rodičom. Hneď. Áno, je to ťažké, no to treba prekonať. Nemala si si ho ani brať, ale to už je jedno. Preč.
Je to táraj. Keďže máš kam ísť, choď a neotáčaj sa. A ak neprestane piť robila by som všetko pre to, aby mal dieťa minimálne. Fakt, odíď od neho. Toto nie je rozvod po pol roku. Písal si s bývalou už keď si bola tehotná. Bude ti rozprávať kadečo ale činy hovoria za všetko.

Super tak si skáč v silonkách v suknicke a štekloch aj ďalej a toleruj agresiu ožrateho chlapa, dieta sa ti isto poďakuje v akom prostredí žilo a ty si s tým nič nespravila, pretože nejaka hanba. Ja by som sa hanbila sama pred sebou toto dopustit aby malé babatko takto žilo, ešte k tomu moje vlastne dieta… Prvé aj posledné by som pre ňu spravila aby mala pekny a pokojný život plny lásky…ale ty skac kľudne ďalej v suknicke a toleruj že ti chlap vypisuje kadejakym ženám