Ako sa správajú vaši manželia, keď sa poriadne opijú?
Ako sa spravaju vasi manzelia ked sa poriadne opiju? Ste s tym spokojne? Ako reagujete?
Moj manzel zacne byt velmi uprimny, povie veci ktore za triezva nepovie a vobec neviem ako na to reagovat.
@katuskamala1 mas pravdu.. skusim to takto.. je to asi fakt o uprimnosti.. o tom ze sa uvolni a skryva za alkohol
Nie je ver mi sú aj také domácnosti. Ale ja nechcem útočiť. Možno by si mala zvážiť, že tvoj pohľad nie je dobrý. Očividne sa ti nepáči, že tvoj manžel pije keď to tu riešiš.
Mňa zas život naučil, že bez alkoholu sú oslavy lepšie.
🤣 samozrejme ze viem, joj moja 🤣
a su aj tu o takych diskusie, kvanta diskusii, zeny so strachom utekaju pred ozratymi manzelmi, casto aj s detmi, a placu do vankusa, ako sa z takeho mileho uzasneho cloveka vyklulo “toto”.
nemam 15 🙈 a muza si poznam, a sme dospeli ludia.
nikdy v zivote by som ani len nechodila s niekym, kto si vypije, aj ked len raz za 5r.
smutne je, ze ty mas pocit, ze je to “normalne”.
lebo nie je
V zivote ani kvapku, čo dostaneme vylievame do wc. A je zdravý .
Vsak som odpovefala. Najskor, ze je velmi mily a alkohol pije raz za 2 roky (nevidim dovod hnevat sa a som s tym ok a fakt je vtedy mily). Potom som odpoved doplnila - ze sa neopija pod obraz bozi/ani si nejak extra viac nevypije. Takze nemam sa ako spravat,reagovat, ked to nerobi - ocakavala som, ze to z tych odpovedi bolo v pohode k pochopeniu
@iffushka pije? 🙂 2x za 8 rokov? Boze moj asi sa pojdem rozviest
Sme spolu cez 20r a teda ozrateho som ho nezazila. Obcas ked cosi maju firemnu party ide o 15tej a o 20tej ho vyzdvihujem a ma v sebe tak tri pohare vina. Osprchuje sa a spi. Medzi tym cestou domov pocuvam ako som jeho najvacsia laska ako ma miluje atd
@zuza265 ok.. je tu tolko zien ktorych chlapi nepiju ze tato diskusia straca zmysel a z vsetkych odpovedi mozno 3 zeny odpovedali na otazku.. vsetky ostatne maju doma abstinentov a neviem naco to tu vlastne pisu..
@jabadabadu ja tiez nechapem a pri tom znela otazka inak
@diewcatqoo presne tak, alkohol "odblokuje" a to len človek pozerá, čo z opilcov vylezie. Darmo sa nehovorí : Opitý povie, čo triezvy myslí! Alebo? Ak si chceš vziať svojho vyvoleného za manžela, mala by si ho zažiť aspoň 2-3x opitého, aby si vedela, koho si skutočne chceš vziať 😏
Zjavne sa pohybujem v spoločnosti samých chorých mužov (a žien, či na tie sa to nevzťahuje?). S mužom už zopár 5rocníc máme za sebou a opitého som ho nevidela a sotva niekedy uvidím. Rovnako som nikdy nebola opitá a pritom nie sme abstinenti. Ako máš reagovať, keď muž príde opitý domov? Počkať kým vytriezve a potom mu pekne hlasno vyčistiť žalúdok, že sa má správať ako človek obdarený rozumom, nie zviera, čo sa nevie kontrolovať. Osobne by som neváhala predostrieť mu nejaké závažné ultimátum, aby sa to neopakovalo. Inak, nie je mu potom trápne, keď vytriezvie a ty mu povieš, čo ti vo všetkej úprimnosti prezradil? A neobáva sa, že tak úprimný je asi aj k ostatnému okoliu?
Každý zdravý chlap 🤣🤣🤣
No ja tu budem asi jediná, ktorej opití ľudia nepripadajú vôbec roztomili. Môj keď si vypije kuka ako debil a mne sa to protivi, preto odchádzam do inej miestnosti, nemienim sa na to pozerať. Ale mne sa hnusia všetci opití ľudia a nie, naozaj nie sú roztomili ani vtipní. Sú trapni a smrdia.
@jabadabadu je mozne, ze sa prave tie (z tych niekolko desiatok tisicov) neozvali🙃 a konecne mohlo napisat par zien, ze z pohladu alkoholu to maju doma ok.
Moj je zdravy a pritom je uplny abstinent🙂tak sa rozhodol na stuzkovej ked videl ozratych spoluziakov😁
@jabadabadu myslim si,ze dnes je uz celkom IN nepit,takze vlakno sa bude predlzovat🤣moj nepije ale ze vobec.
Pridam svojho manžela k tým dokonalým. Tiež nepije, teda neopija sa. Mozno tak raz za mesiac si dáme pohár vína.
To nebola odpoveď na otázku, ale na tvoj príspevok o tom ako sa každý zdravý muž opije
Tak to mám "nezdravého" muža, sme spolu 15 rokov a nikdy nevypil viac ako pohár vína (len na sviatky). Ja, naopak, považujem za nezdravých chlapov, ktorí majú potrebu opíjať sa a tiež ženy, ktoré to nielen tolerujú, ale považujú za normálne a zdravé... Môj otec bol alkoholik (a keď to prehnal, bol agresívny - na nás deti nikdy, zato mama si to "vyžrala") a svokor to isté (on si však okrem ženy zvykol zaboxovať aj do detí). Takže pre mňa konzumácia alkoholu nebude nikdy normálna a zdravá...
Za normalnych okolnosti, malo kedy pijeme, ale ked uz tak spolu a ja som na tom vacsinou rovnako alebo horsie ako on, cize ja som ta, co sa ospravedlnuje.
Moj sa neopija. Vynimocne si da na oslave,ale vie,kde ma mieru a je taky isty ako za triezva. Na alkohol som velmi hakliva. Neznasam tie sproste opite zvasty a podla toho som si aj hladala chlapa,ktory sa neopija.
@annm81 a odpoved na otazku? Neprisiel domov opity a vobec mi ani nevadi ked si raz za 5 rokov na svadbe vypije...
@zuzinabila a odpoved na otazku je aka?

@zuzuliennka1 zalozte si vlastnu diskusiu o recnickych otazkach kam chodite na chlapov ktori nepiju..ja mam uzasneho manzela ktory si aj vypije.. a kedze tvoj nepije tak nevies ze tych druhov chlapov je viac.