icon

Ako sa správne rozhodnúť?

ivuskazv
21. dec 2015

Ahoj. Mam problem a neviem ako dalej. S priatelom cakame miminko,planovali sme to a po styroch mesiacoch to aj vyslo. Cely ten cas som si myslela,ze partner to chce tak velmi ako aj ja. Rozpraval ako dostaviame dom a budeme spolu stastni. Ale ked prisiel ten den,ked som mu oznamila ze mam pozitivny tehotensky test,otocil sa o tisic stupnov a pre mna sa zacalo peklo. Vety ako: za vsetko mozem ja,lebo ja som ho na to nahovorila,ze on asi stratil rozum ked suhlasil s plodenim,ze je to nevhodne nacasovane,ma zniceny zivot a rozmysla aj nad samovrazdou...proste hrozne nieco.. Posiela ma na potrat. Ja som si to babatko "vymodlila",velmi som po nom tuzila a teraz si ho mam dat vziat? Nemozem na to ani pomysliet. Ale zase neviem ci urobim dobre,ked si ho necham. Uz tri tyzdne mam doma kazdy den peklo,priatel sa vyhraza ze budeme zit ako chudaci,ze na vsetko uz kasle,aj na dostavanie domu a ze mu po case aj tak prepne a necha ma. Uz jednu dcerku mam a neviem si predstavit ostat sama s dvomi detmi. Este jedna vec,priatel chce aby som sla na potrat ale aby sme ostali spolu..no to pre mna neprichadza do uvahy.. Bud nas chce alebo nie... Neviem ako sa rozhodnut,nemozem spavat,som zufala.. Prosim poradte mi...

ivuskazv
autor
22. dec 2015

@moni244 staraj sa o svojho partnera a o seba

alaguema
22. dec 2015

@ivuskazv rozumná odpoveď pre teba: žiješ s debilom, ale nechceš si to priznať. Je to sebecké, egoistické decko. Na to, aby vychovával dieťa, proste nemá, vie len vsunúť ten svoj orgán niekde a neráta s následkami, je to hlupák a nula, ktorá nemá zábrany ubližovať tehotnej žene, ktorú on oplodnil. Je to malý usmrkanec v tele muža. Hovno na dvoch nohách. Debil, akého by si musela hľadať lupou, keby si chcela nájsť to najväčšie hovädo na zemi. To je rozumná odpoveď na tvoj problém. Pošli ho do hája zeleného, nezaslúži si byť otcom, nezaslúži si byť partnerom, je to nula skrachovaná, ktorá si zaslúži byž sama v nejakom tom svojom vysnenom dome.

moni244
22. dec 2015

@ivuskazv fakt by si mala nad sebou porozmyslat a fakt nechapem, naco zeny ako ty nieco pisu, ked aj tak o rady nestoja

katarinapekna
22. dec 2015

@alaguema načo tolko agresie???? 😅

alaguema
22. dec 2015

@katarinapekna to je len tvoj dojem. Do písmen si ty vkladáš svoje emócie 🙂 JTo, čo cítiš pri čítaní nie je o mne, ale o tebe, ja len konštatujem. Normálny milujúci chlap, sa takto nechová.

jeannna
22. dec 2015

@katarinapekna Niekedy sa s ludmi treba rozpravat ich jazykom, inak im to nedojde 😀

katarinapekna
22. dec 2015

@jeannna to je jej problém, nie vaš, tak?

katarinapekna
22. dec 2015

@alaguema no nechová, vsak som jej to napísala, že ju má na háku, ale vobec ma to teda netrápi 😅

jeannna
22. dec 2015

@katarinapekna Tak nech sa nestazuje, ze co sa to s nim porobilo. Neporobilo sa s nim nic, lebo je to jednoducho idiot.

katarinapekna
22. dec 2015

@jeannna ono niekedy v tomto kurniku stačí napíšať jeden vlastný názor, nie 500 okienok o ničom....hold kurnik, no 😀 😀 😀 😀 aspon sa je kde zabaviť 😅

seahorse27
22. dec 2015

@ivuskazv Co je podla teba rozumna odpoved? Ze je to normalna reakcia na "planovane" tehotenstvo vlastnej partnerky? Ze sa tak chovaju vsetci buduci oteckovia? Cakas, ze ti tu baby rad radom napisu, ze aj ich manzel/partner presne takto reagoval, ked sa dozvedel, ze bude otcom? No, bohuzial - toto je normlane nie je. Normalna reakcia je radost, vdaka a pokora...ze nam bolo dopriate splodit novy zivot. Kto si toto nevazi napriek tomu, ze je financne zabezpeceny a naozaj nic mu nebrani v tom, aby mal aj 5 deti, tak ten naozaj nie je normalny....alebo lepsie povedane je velmi, velmi nezrely a nevhodny pre dlhodoby vztah...tak ja len tolko.

jeannna
22. dec 2015

@katarinapekna 90% zien s podobnymi problemami sa chcu len vyrozpravat, ked im zeny zacnu prekladat mozne riesenia ich situacie ... joj, toto nepojde, hento nepojde ... a z debila zacnu robit supermana, nehovorim zas vsetky. Takto ja vnimam MK, aspon kategoriu "Rodinne problemy".

katarinapekna
22. dec 2015

90 percent žien su sliepky a teda špeciálne tu. žiadna normálna žena, ktorá sa má rada, ktorá ma rada svoje dieťa, ktorá má dve ruky a dve nohy si neuviaže na krk nijakého trtka 😅 😅 😅 lebo 90 percent tém špeciálne založených tu, je práve o tých trtkoch a problémoch s nimi a pritom stačí trochu rozmýšľať a život je taký krááásny 😅 😅 😅 ale stále nestačí a nestačí a nestačí 😀 😀 😀

seahorse27
22. dec 2015

@jeannna Vnimas to velmi dobre...ja mam na to rovnaku optiku. Ked zacnes krtizovat, hned si najhorsia a zavidis 😀 Taketo baby by sa mali kontaktovat s "podobne postihnutými" a tam sa vyplakat, vymenit si skusenosti a udrziavat sa vzajomne v presvedceni, ze ziju vlastne normalne...ved ich je predsa tooolko s podobnym osudom, tak to musi byt normalne :D

jeannna
22. dec 2015

@katarinapekna
@seahorse27
Kurna, ked otvorim temu a chcem RIESIT nejaky problem, tak musim prijat aj kritiku z toho vyplyvajucu. Toto je diskusne forum, a ludia tu pisu svoje nazory. Lenze oni nechcu, aby im niekto otvoril oci, len ich utvrdil v ich presvedceni, alebo potlapkal po pleci, ze aj oni boli v podobnej situacii a vsetko sa SAMO casom vyriesilo. Hovno, hovno zlata rybka, v rovnakej situacii budu este o par rokov, ak nie v horsej.

emilia25
22. dec 2015

Normalny chlap sa tesi ked splodia vytuzeneho potomka a neposiela zenu na potrat.radsej sama s 2 detmi ako s takym chrapunom co meni nazory ako ponozky.ale je to kazdeho zivot kazdeho volba ako bude zit.ci si urobi dobrovolne peklo na zemi a bude trpiet alebo si uzije raj na zemi.

luciferkax
22. dec 2015

NEDAJ SA OBLBNUT hlúpymi rečami!!! zapchaj si uši a nepočúvaj ho, s dieťaťom súhlasil, tak bude ho bud vychovávať,alebo aspon platiť výživné.. to čo je za hlúposť, že o rok... ked si už tehotná..

luciferkax
22. dec 2015

@mima4 ja žijem síce nie medzi samými vysokoškolskými ľudmi, ale tiež je u nás zvykom mať svadbu a potom dieťa :D :D
niektorí kvôli náboženstvu, ale polovica z nich sú ateisti a aj napriek tomu sa vzali :D aspon na úrade.. asi bude to mať dajaký zmysel :D D:

lenbea
22. dec 2015

@ivuskazv asi sa velmi zlakol zodpovednosti. Ale spytaj sa ho, či aj jeho otec tak vystrajal, ked sa dozvedel, že budú mať jeho... a Ty ked nechceš ísť na potrat, určite nechod, ľutovala by si to celý život a aj tak by Ta taký chlap nechal.

magmolatus
22. dec 2015

@limetka69 vieš ako. Stávajú sa aj nehody. Nie že by som niekomu držal stranu. Aj ja som plánoval že si spravíme dieťa ked sa skončí prerabka bytu. Ja som myslel samozrejme aj interiér ako tak. Nejak sme sa o tom bavili ale zrejme sme sa s manželkou nepochopili úplne správne. A jedného pekného dňa mi povedala že sme sa predsa dohodli a že ona už pred dvomi týždňami vysadila Atk. Hovorí sa tomu informačný šum. 🙂

magmolatus
22. dec 2015

@ivuskazv neboj sa on sa spamata, len na to potrebuje čas. Mi sme síce zobratý, chceli sme bábo ale tiež som predpokladal že šanca že to bude hneď na prvý krát je nízka a že sa všetko stihne na cas dokončiť bez stresov a naháňaciek. Samozrejme že to bolo šup šup, tiež som mal z toho obavy ale ono sa to uprace.
Len sa chlapec trochu prepočítal a rátal s tým že to stihne načas.

gita17
22. dec 2015

@ivuskazv vykastrovat dementa. S tymto magor nebudes mat klud nikdy, teraz si vymyslel toto, co to bude nabuduce? Hentakych jedincov by mali strielat ako skodnu.To sa nevie rozhodnut ci chce alebo nechce decko. To je charakter.

moonlight1210
23. dec 2015

@katarinapekna devenko, ty statisticky analfabet.
skus sa nabudúce konecne zamysliet nad tym, co TY vlastne stale dokolecka tu na fore riesis.
pri dobrej konstelacii hviezd ti to ani nezaberie tak vela casu a budes prec odtialto len pol roka.

katarinapekna
23. dec 2015

@moonlight1210 riešim? Bavím sa a jak dobre😀 chceš mi to zakázať? 😀 kľud,kľud a nohy v teple😀

zuzana_pe
23. dec 2015

@ivuskazv v kolkom si tyzdni?

Mam kolegynu, ktoru priatel vyhodil z domu ked mu oznamila tehotenstvo, hovoril, ze to urcite nie je jeho a pod, ze nie je na to pripraveny, proste uplny skrat z jeho strany... potom sa znovu dali dokopy, ona mu odpustila a teraz je z neho hrdy tato uz asi 2 mesacnej dcerky..

timea7
23. dec 2015

@zuzana_pe ak by ma tehotnú vyhodil partner z domu a tvrdil, že dieťa nie je jeho, už by nikdy mojím partnerom nebol.

jeannna
23. dec 2015

@timea7 A presne taketo prispevky tu zakladatelka ocakavala, ze sa chlap uvedomil, zacal si sypat popol na hlavu, ked zbadal maleho, tak sa donho zamiloval, zena mu odpustila a su stastni dodnes.

jeannna
23. dec 2015

@katarinapekna Nie si ty nasa natynaty18 ( a predtym este niekolko nickov ) ? Ako to dopadlo s tym mamickarom? Este ste spolu?

libka1
23. dec 2015

@ivuskazv no neviem ci ma este zmysel reagovat ked si sa stihla tak rozculit, ale poriadky by si si mala spravit doma a nie tu riesit cudzie zeny 😅
mozno je chlap v soku a potrebuje chvilu casu aby sa so situaciou vyrovnal, aj ked aj to je v pripade ze sa dal na dieta aj z vlastnej iniciativy zvlastny jav, ale budiz.
druha vec co ma zaujala je, ze idete za chvilu k moru. povedzme si na rovinu, ze k moru v zime zo Slovenska chodia vacsinou len solventnejsi ludia, takze medzi financne slabsich asi patrit nebudete. takze nechapem tie cirkusy okolo toho ze budete zobraci. tu by mi svietila kontrolka, lebo to naozaj vyzera na chlapa, ktory vzdy bude mat nieco co akurat bude urgentne potrebovat (teraz je to dom, ale v buducnosti to moze byt draha dovolenka, nove auto, televizor mega rozmerov a pod.) a na dieta nevystane mozno nikdy.
na potrat by som nesla ani keby skackal po byte na usiach, dieta nie je hracka, ktoru ked nechces tak vyhodis do kosa. aby sa nahodou potom z tohto vyhadzovania nestal ritual zakazdym, ked to mlademu nebude hrat do karat 😅

mima4
23. dec 2015

@zuzana_pe vyhadzovať tehotnu zenu z domu a tvrdit ze dieta nie je jeho, nie je o skrate, ale niečo to vypoveda o charaktere toho človeka. Uz vtedy mala tvojej kolegyni bliknut kontrolka, ze čo ma vedla seba!
Tak sa zachova jedine chrapun a tipujem, ze tvoja kolegyna mu je stale len priatelkou...