icon

Ako sa vyrovnať s hnevom partnera po oslave?

12. okt 2024

S priateľom sme boli na oslave, nepijem moc tvrdý alkohol ale dala som si a ani som necítila tú hranicu kedy mám už dosť a strašne mi udrelo. Našťastie už doma, na oslave som si hanbu neurobila. Lenže videl to partner a strašne sa na mna nahneval. Strašne mi je trápne a neviem to nejako prekusnut…. Je mi z toho zle aj psychicky aj fyzicky … partner sa so mnou ani nerozpráva , miliónkrat som sa ospravedlnila že ma to mrzí ale on to zobral nejako osobne. Hnevá sa na mna a mne je strašne blbo z toho.

Strana
z5
hatsepset
14. okt 2024

Rob si čo chceš - hmmm aká krásna pasívna agresivita, aj tichá domácnosť 😂😂😂. A cítiť sa pri náznaku konfliktu dopredu previnilo a prežívať z toho úzkosť...no neviem. Popremyslaj či sa pri ňom často cítiš previnilo.
Ja som sa pri mojom ex keď som chcela ísť sadnúť s kolegyňami vonku cítila vopred previnilo, s malou dušičkou sa pýtala či môžem a po "akcií" mi bolo vyhadzovane že som niekde bola ešte celé mesiace. On prišiel do izby za mnou a synom a povedal že ide von.... prišiel kľudne aj o štvrtej ráno a druhý deň som ho ešte malá ľutovať že mu je zle.

autor
16. okt 2024

@hatsepset už je to v pohode, už si z celej tej situácie robíme srandu… aj sme sa o tom rozprávali na oslave som bola pohode až doma sa mi potom zatocilo v hlave , že som si tam neurobila hanbu. Ale áno chápem , to s tou pasívnou agresiou je časté. Keď je nejaký problem tak sa nahnevá a ticha domácnosť. Nevie to vykomunikovať. Akože za toto som sa cítila previnilo, mrzelo ma to ale keď idem vonku tak sa necítim previnilo, že toto zas nie. Cítila som sa previnilo kvôli tej situácii .

Strana
z5