icon

Ako sa vyrovnať s tým, že môjho trojročného syna nemá nikto rád?

5. jún 2022

Ahojte, zakladám príspevok lebo som už má chytajú depresie.
Mám 3 ročného syna a vnímam ako ho nikto z rodiny nemusí.
Moja mama má ešte ďalšie dve vnučky ktoré nadovšetko miluje a znesie im aj modré z neba, o môjho malého zakopne len keď si sám vyžiada, aj to len tak sporadicky. Inak je to vždy len ten malý zloduch ktorý nič nezje nedopije je plany neposlúcha a furt nalepený na mne. (Môžem vám povedať že to nie je úplná pravda, nakoľko malý zje takmer vždy všetko a aj vypije to čo sa mu naleje či už je to čistá voda alebo džús. Áno je to neposed ale ktoré dieťa v takom veku nie je, je aj strašne ukecany a áno vyžaduje sa pozornosti hold tu mu nikto okrem mňa nedá kým nezačne vyvádzať. A to už sa varechy opasky vyťahujú aký je zlý. Ďalšie vnučky tiez bežné niečo vyvedu, bežne sa bijú, ťahajú za vlasy vulgárne si nadávajú. Nedojedia vymýšľajú a to už sú 10rocne veľké slečny tak prečo dvojaký meter?)
Moji svokrovcov zas vôbec neriešia nejaké dieťa. A ak tak raz za mesiac aj to len na fotku ktorú capnu na Facebook.

Strana
z2
mimi2120
6. jún 2022

Mne by skôr robilo starosti to vyhrážanie sa fyzickým trestom. Keby sa môjmu synovi niekto takto stále vyhrážal bitkou tak by ma tam nevidel ako je rok dlhy.

basska_b
6. jún 2022

Tvoja mama ma 2 dcery? Mozno je proste"na baby". S 10rocnymi sa skor dohodne, spravaju sa pokojnejsie a rozumnejsie. Ja som nenavidela, ked nas porovnavali s 7-10 rokov starsimi bratrancami, ktori sa vselico navystrajali, ked boli mali, ale potom uz boli rozumni velkaci... Kto na neho opasok vytahuje, babka ci dedko? To su take zastarane predstavy, ze chlapci sa tak vychovavaju.

melynda
6. jún 2022

Ako tie fyzické tresty by som neakceptovala. To je čo za výchovu z 30 rokov dozadu ? Tak vieš oni ho nemusia mať rady, hlavne že ty a otec áno, nie? Neznášam keď sa deti v rodine porovnávajú

Strana
z2