icon

Ako sa vyrovnať s výbuchom nervov?

9. apr 2024

Baby zlyhali mi nervy strašné , hanbím sa zato , hotová som z toho ..deti škrabku gauč ,má 3 dní, normálne som tak strašné vybuchla , že ani neviem čo mám spraviť..nemáme veľa peňazí , tak normálne , keď si niečo kúpime som na to hrdá..gauč sme mali 12 ročný a deti sú už dosť veľké( som si myslela),tento víkend sme ho kúpili..a išla som robiť s prádlom a škrabli ho ..ja som tak začala na nich kričať , aj som im povedala že sú hrozne deti, že už ich ani ľúbiť nebudem (to ma serie najviac) , mne strašné zlyhali nervy ..nezvyknem byť takáto ..a viem že to je materiálna vec ,ale nahnevaná som veľmi aj na seba samozrejme...

Strana
z3
belaaaaaaaaa
11. apr 2024

No kôli hmotným veciam také niečo povedať??? Je to na zamyslenie. Mimochodom, zapamätajú si to navždy. Ospravedlň sa im. No viem, že slová ostanú veľmi dlho v hlávke. Toto si si mohla odpustiť Nebudem Ti nakladať. Sorry. Prislo mi z toho fakt nevoľno.To, že si sa neovláda je tvoja vina, nie ich. Rupnúť nervy môžu hocikomu, no aby som povedala kôli tomu, že sú hrozné Jún. Už to nikdy neurob.

hrasocek12
11. apr 2024

Ja vždy keď vybuchnem ,tak keď sa ukľudním tak idem vysvetliť ale neospravedlňujem sa ..krik bol oprávnený za niečo čo urobiť nemala ,ale vysvetlenie je dôležité ..no vždy si poviem že by som mala veci riešiť s chladnou hlavou,ale to vedia asi len flegmoši a ja som cholerik 😂 takže pre mňa je tá reakcia normálna ,že kričím,tiež mám len jedne nervy 😑 každopádne ja by som počkala s kúpou gauča keď budú omnoho väčší ,my by sme tiež chceli nový ale kúpili sme len z druhej ruky ,presne pre toto ,lebo tak malé deti si ešte neuvedomujú hodnotu peňazí 😑 ale stalo sa ,nič na tom už nezmeníš ,slová nevezmeš späť a gauč už neopravíš 😑 jedine to rozdýchať a ísť im to vysvetliť

jasla
Autor odpoveď zmazal
sisska96
11. apr 2024

Podľa mňa si nerobila chybu. Musia sa naučiť čo môžu a nemôžu robiť, a nové veci treba vážiť, gauč nie je 5 eurovy vankúš

tinka8512
11. apr 2024

"dost velke" som typovala 10 a 12 , nie 5 a 7 , to si este kludne mohla nechat stary gauc 😀

sunnyfunnygirl
12. apr 2024

Ja deti nemám, ale pamätám si, keď som bola malá robila som veľa neplechy (aj škriabala nový kožený gauč) mama mi v hneve tiež povedala kadečo nepekné, ale chápala som, že som urobila niečo zlé a tak sa hnevá a aj napriek tomu mamu mám najradšej na svete (aj v detstve aj teraz v 26 rokoch) a niečo, čo povedala v hneve to nezmení.

Strana
z3