Ako sa vyrovnať so strachom z Rómov?
Dobrý večer, mám normálne strach, bývame oproti Rómom no nonstop nám pozerajú do okien a pýtajú niečo odo mňa fakt sa bojím že ma v noci vykradnu čo mám robiť? Kamerový systém máme, ale nie všade.
Byvame na krajnom zapade kde su romovia po juhu slovenska a vychode asi najpocetnejsi.. a je to fakt sranda :D akot u bolo pisane , zaciatkom mesiaca nabehnu do obchodu a v kosiku maju hovadzie maso, limonady, alkohol, pytaju krabicky cigariet .. ja len kukam ze pre boha, co mame prijem v domacnosti na dvoch uplne inde, tak hovadzie maso v takom kvante si nedovolim kupit skoro nikdy .. a potom ku koncu mesiaca ich vidim hadzat plastovky do flaskomatu a v kosiku len veka krajana a paryzer _:D:D .. co z toho vyplyva ? tito ludia ziju pre moment, nerozmyslaju nad strednodobou ani dlhodobou, dokonca ani kratkodobou buducnostou . Proste co je to je -- ale tie zdravotne problemy co maju z toho zivotneho stylu su extremne, v nemocnici su ich plne cakarne, hroza :(
Autorka, asi sa ta boja, osoby, co ich stale sleduje namiestonprace v zahrade ;)
@julish fakt nechápem tomuto komentáru...
Tak potom prečo si si kúpila dom oproti romom,keď podľa toho čo si napísala máš s nimi nejakú skúsenosť.

@fairyy oni nechodia ani do prace len sedia taktiež doma a nonstop sledujú moje kroky, keď niečo robím v záhrade hneď sú na okne a sledujú alebo keď odtiahnem rolety sledujú z okna