Ako sa vysporiadať s tehotnou dcérou a partnerom?
Mam 17 rocnu dceru ktora naschval nechala tam školu ,dala sa na búchať od 26 rocneho ktory ma "holí zadek".nema nic anj ob..nemali kde bývať tak som ich privítala spät stym ze nam budu pomáhat,ze pol na pol budeme platiť vsetko.
Z 24 hod spi spia 20 hodin..neni ani navarene ani nič .
Hadky su denno denne
A som uz bez radna ako ich mam poslať preč z bytu kde niesu ani nahlásené na prechodny pobyt.
ty si školu normálne vychodila? :D
@rebeka39 Ok autorka, tak to nie výchova. Teraz Ti 17r ročná leží s frajerom prevažnú časť dňa v posteli. On nerobí nič, ona nerobí nič, nechce ani školu, čaká dieťa. To bude niečo stáť. A kto to zaplatí?A zase nerobíš nič, lebo ten chalan mal byť už domu von. Takže ok, nie je to výchovou, ty za nič nemôžeš, ani dcéra, môžeme za to my tu na koňovi.
@rebeka39 baby prečo útočíte na autorku, že ako si vychovala... Veď toto sa môže stať hoc ktorej. Raz keď sa zaľúbi do nejakého debila, rodičia nespravia nič. Chalan z domu pekne, nemá čo u vás hľadať.
Mladej dať zaracha a toho jej lenivca vyraziť von. Ty si povinná sa postarať o svoju dcéru ale nie o nejakého cudzieho hnidaka 🙈
A prečo nebrala ATK, keď si vedela, že má priateľa?
Aké si dala podmienky, že môžu u vás bývať?
Nič porozprávať sa s nimi buď sa zmenia, ale on ide preč a ty budeš musieť pomôcť dcére, alebo nech dá dieťa na adopciu.Skola nedokončená, dieťa, peniaze nebudú a mladý zduchne do pár mesiacov.Uvedomuje si vôbec dcéra čo spravila?
On má 26 r už nie je dieťa.S jeho rodičmi si rozprávala muža máš, keď teba nerešpektujú?
Chce vôbec to dieťa?
@katies0410 áno, môže sa zaľúbit, ale mala by byt zodpovedná veď mama asi tiež neserie peniaze🙂
Veľmi nezodpovedný detský prístup k životu.
Predpokladam, ze im varis peries ty? Vsak?
Vyhoď ich. Dcera sa určite čoskoro vráti
Myslim, ze netreba tu do autorky nakladat. Stat sa to moze hocikomu, aj ked to samozrejme nikomu neprajem. My sme mali tiez take dievca v rodine, pritom vychovu mala uplne normalnu a ani to nebolo ziadne hlupe dievca. Jednoducho bola v puberte a ,,burila sa”. Teraz dokonca vystudovala vysoku skolu, pracuje a je spokojna v zivote. Ale tak zalezi od osoby.. Ona ked porodila tak velmi dozrela. Ale stale som nazoru, ze ked je niekto v tazkej situacii netreba nanho hadzat este viac. Dat dobru radu a nechat na cloveku ako sa rozhodne 🙂 Myslim, ze autorka uz sa citi v strese aj bez zbytocneho ,,tlaku” a kritizovania od druhych.
@laurita285 ano mam zakladnu aj strednu a predstav si ze som chodila do kn sou a mam aj vyucny list
Vieš čo, mne moja mater mohla hovoriť co len chcela, a dodnes je to tak, pre mňa ani neexistuje. A nebola som tehotná v 17tke, ale mňa na deň mojich 18tich narodenín vyhodila z bytu. Lebo som bola v mládí aká som bola. Keby som na tvojom mieste, on letí z bytu preč okamžite, a dcére by som zdvihla varovný prst, že takto pôjdeš aj ty ak sa nezamyslíš. A zákaz stretávania sa pod tvojou strechou s budúcim tatkom
@rebeka39 mladej povedat, ze nemas 18 rokov, ty budes doma a panko von. 26 rocny co nerobi 🙈🙈🙈 nech ide zarobit aby si aspon garsónku nasli a poslat ich pred oboch, hned ako bude mat dcera 18 rokov. Cim vias budes pomahat, tym neskor sa dcere sa otvoria oci, ze spravila chybu. Oficialne chod do skoly prerušiť skolu aby sa mohla vratit. Ona sa spamätá a nebude prva ani posledna. Len ked ty budes robit za nich vsetko, platit vsetko, tak to bude zbytocne dlho trvat. Musis jej otvorit oci. Ja by sim nikdy nezobrala domov dcerenku s 26 rocnym lenivcom, co nerobi a spi 20 hodin. Akoze s bývaním by som mladým pomohla ale musela by som vidiet, ze chlapec maká aby sa vedel postarat o dceru a o babo. Ved nech ide na ulicu, nema 18 rokov, cize pekne by mi ju doniesla policia. A po narodení dietata, ihned sud aby mi zverili vnuca kym si to dcera na ulici užije a potom sa vrati spat.

@syslik81 vy ste mudry mudre vidim preco hned vychova,ako aj ty aj ine zeny mozu zlihat.