Ako sa zbaviť nervozity a stresu?
Neustále mám nervy, som nervózna na všetko. Neviem odpovedať normálne - buď arogantne alebo agresívne. Ja už neviem čo mám robiť na ukludnenie sa.
Pozri tot ood Michala Drienika
https://www.youtube.com/watch?v=gz2BWCYKXkInedávno to vyšlo a zmenilo mi pohľad
@888elizabeth jezis, ten sa dlho vykecava. Skus to zhrnut, nech to nemusime pocuvat
Ako sa stravuješ, máš dostatok pohybu? Správna strava aj pohyb robia divy s náladou a duševným rozpoložením, vlastná skúsenosť 🙂
Nemôže to byt z dizharmonie? Doma alebo v práci...? Nemas dakde dusno? Clovek nie je takyto len tak z nicoho nic.
Stres a nepokoj. Nejaky problem? A okrem toho co pisu...malo spanku tiez nepomaha k pohode.
@zorkahorka 12 minút je dlho? bože ludia....chcete pomôcť a nieste ochotná si ani 12 minútové video pozrieť..ale instagram istro skrolujete 3 hodiny denne 🙄
@annamudra123 kto chce, čas si nájde, Len teraz každý hneď a zaraz a bez roboty. A pritom hneď v názve je napísané - serotoním a komu sa nechce počúvať môže si vygoogliť
Autorka - koľko máš rokov? Nemôže to byť hormonálna nerovnováha, prechod?
Reagujem občas tak isto, ako ty. Vyriešilo to cvičenie, tam sa v bijem a som kľudná.
Jaj, a ešte to môže byť aj v nedostatku sexu 🙈aj po tom som kludnejsia...
Skús sa zamyslieť, či netráviš veľa času s negativistickými ľuďmi, ak áno, napr. v práci, tak sa snaž nejako nezaťahovať do pesimistických rozhovorov.. večer pred spaním si vymenuj 10 vecí, za ktoré si vďačná, čo bolo v ten deň dobré a ďalší deň sa pokús začať viac pozitívne, možno aj väčší príjem tekutín, ak náhodou piješ málo vody cez deň... Držím palce
Skús terapiu. Normálne ísť za psychológom. To nie je niečo za čo sa treba hanbiť. Pomôže ti s tým pracovať a časom sa zmenis k lepšiemu

Ak mas HAK, tak aj to moze byt pricina