Ako sa zbaviť otravného bývalého partnera?
Ahojte všetci, hlavne baby prosím vás poraďte mi ja už neviem naozaj ako ďalej...spoznala som cez leto jedného chalana zo začiatku sa mi zdal ako úplne v pohode, ale posledné dni sa z neho vyklul naozaj psycho chlap jednoducho to medzi nami nefunguje stále mi niečo vyčíta, v jednom kuse mi vypisuje slohovky, vyvoláva aj 15x za deň a už ma to naozaj otravuje, tak som mu povedala nech mi dá svätý pokoj, že s ním chcem prerušiť kontakt...jedine šťastie mám, že býva 100km odo mňa včera išiel 100km, klopal mi o 20ej na byt (resp mi poslal fotku môjho bytu a že nech otvorím, že vie, že som doma) našťastie som bola u rodičov povedala som mu xy krát nech ma už necha na pokoji, ale nechce to vôbec pochopiť hovorí, že ma nechce stratiť, že ma má veľmi rád a pod...ako to mám riešiť raz ma dokonca aj sledoval a overoval si či príde ku mne naozaj sesternica čakal pol hod v aute aby si to potvrdil...🤦🏻♀️🙈
Tak vies, niektore baby maju v rozkroku susku a niektore magnet.
Ty tam mas asi magnet, ked ho to furt k tebe pritahuje aj ked si mu jasne povedala, ze je koniec.
Stalkeri maju nervy zo zeleza, takze ich to stale pritahuje, je to smutne.
Nuz drzim ti palce, nech sa ti to v zdravi podari s nim vyriesit.
.. ja by som sa nehrala ..hned by som isla na policiu a podala trestne oznamenie..uz vcera bolo neskoro ..nemas co stratit..
@zahrajzlato
@minka201 sto bodov 😎

Mne pomoholo, ze ho oslovil mnou povereny muz, nastastie stacilo a dal pokoj